A Star Wars: Az ébredő erő sztárját azzal vádolták, hogy rossz példát mutat, mert túlságosan vékony, ezáltal nem olyan, mint egy „igazi” nő.
A teljes cikkhez kattints ide!
Durván megalázták Daisy Ridley-t
2016. március 10. 13:09
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. március 10. 13:27
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
Ha meg magára szed két kilót, akkor azért megy a savazás, mert "igénytelen és nem törődik a testével, rossz példát mutat a fiataloknak". Szép dolog ez a kettős mérce...
Egyébként meg ha már irreális elvárások, azokat szerintem a modellek és a fotóboltolt magazinok állítják elénk. De persze a modellek istenítve vannak... ismét ez a fránya ellentmondás.
Egyébként meg ha már irreális elvárások, azokat szerintem a modellek és a fotóboltolt magazinok állítják elénk. De persze a modellek istenítve vannak... ismét ez a fránya ellentmondás.
2016. március 10. 13:50
inkabb vekony es gondolkodjanak a tulsulyosak mert senki semm szuletik kovernek azza csak valni szoktak es ez mar igenytelenseg es az o esetukben mar nem elfogadhato a az elfogadom magam duma -szimpla lustaság ez
2016. március 10. 14:40
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
Teljesen átérzem a helyzetét. Ugyanolyan a testalkatom, mint az övé, és változó jelleggel ugyan, de nem egyszer megkaptam én is a magamét miatta. Az egyik kedvencem az volt, hogy "te gebe vagy, téged úgy sem zavar, ha beszólok". Hmm, páratlan logika.
Visszatérve, sose fogom megérteni azokat az embereket, akik másokat bántanak a szavaikkal. Valamint arra is kíváncsi lennék, nekik vajon tetszik-e bárki vagy bármi avagy mindenben csak a hibát találják meg.
Visszatérve, sose fogom megérteni azokat az embereket, akik másokat bántanak a szavaikkal. Valamint arra is kíváncsi lennék, nekik vajon tetszik-e bárki vagy bármi avagy mindenben csak a hibát találják meg.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2016. március 10. 15:44
Szerintem Daisy csinos. Jól megmondta annak, aki azt merte róla állítani, hogy sovány.
2016. március 10. 17:05
|
|
kuci100 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.23. Hozzászólás: 801 Csatolások: 0 Azonosító: 248788 offline
|
Ez a dolog most már kezd átesni a ló túloldalára. Néha már sajnálom a vékonyakat. Nem a méreteitől lesz valaki igazi nő, hanem a gondolataitól, viselkedésétől és hogyan segít az embereknek. Mindenki gyönyörű a maga módján.
meli 1985 neked pedig annyit, hogy de, vannak olyanok, akik olyan géneket örökölnek, amivel molettebbek a többieknél. Jó magam is ebbe a rétegbe tartozom, nem nevezném magamat ducinak, csak erősebb a testalkatom. Van nekem is olyan ismerősőm aki nagyon sovány, szinte kilátszanak a csontjai, pedig rengeteget eszik, de egyszerűen ilyen az alkata. Olyat is ismerek, aki rengeteget sportol, mégis nagydarab. A lényeg, hogy hozd ki magadból a legtöbbet, de ha alacsony, 155 centis, fekete hajú lány vagy, ne akarj 180 centis szőke, vékony lány lenni, csak ha valami zavar, próbálj ellene tenni. Ennyi lett volna, nem tudom, mennyien értenek velem egyet, de én így gondolom.
meli 1985 neked pedig annyit, hogy de, vannak olyanok, akik olyan géneket örökölnek, amivel molettebbek a többieknél. Jó magam is ebbe a rétegbe tartozom, nem nevezném magamat ducinak, csak erősebb a testalkatom. Van nekem is olyan ismerősőm aki nagyon sovány, szinte kilátszanak a csontjai, pedig rengeteget eszik, de egyszerűen ilyen az alkata. Olyat is ismerek, aki rengeteget sportol, mégis nagydarab. A lényeg, hogy hozd ki magadból a legtöbbet, de ha alacsony, 155 centis, fekete hajú lány vagy, ne akarj 180 centis szőke, vékony lány lenni, csak ha valami zavar, próbálj ellene tenni. Ennyi lett volna, nem tudom, mennyien értenek velem egyet, de én így gondolom.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2016. március 10. 17:55
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Komolyan mi a fene folyik itt? Most már nem lehet valaki genetikailag vékony? Most már csak úgy nő valaki, ha nagy a segge? Álljunk már le, emberek!
2016. március 10. 18:01
Néhány embernek komolyan nincs jobb dolga annál,hogy mások testalkatát cikizik? Komolyan nem értem. Ha túlsúlyos az a baj,ha vékony az a baj,néhányan mindenbe bele tudnak kötni.
Na de Kim felb*szott. Ő mutogatja magát,ez a lány nem. Ezt leszámítva persze,őt sem kéne a kinézete miatt csesztetni-különben a külsejét egyetlen ember sem tette szóvá,csak úgy mellékesen...
" Kim a meztelen képeit rakja fel a közösségi oldalakra. Na most kérem...egy kislánynak ez olyan rohadt jó példa? Oké,nem drogozik,semmit nem csinál,-csak egy komplett idióta-de akkor is...ha olyan büszke a testére,azt ruhában nem lehet megmutatni,feltétlenül meztelennek kell lenni? (oké,hogy cenzúra,de hát na... ._.) Gondolom ő sem szeretné,hogy a lánya majd így parádézzon a neten....És nem,ez rohadtul nem bátorítás senkinek,mert ő,aki "felvállalja a hibáit" sminkben alszik mert besz@rna,ha a férje látná vakolat nélkül ._. Ez a nő egy vicc. Nem lehet mást mondani rá,csak azt,hogy egy nagy vicc.
Na de Kim felb*szott. Ő mutogatja magát,ez a lány nem. Ezt leszámítva persze,őt sem kéne a kinézete miatt csesztetni-különben a külsejét egyetlen ember sem tette szóvá,csak úgy mellékesen...
2016. március 10. 18:12
|
|
forever.romanciquiero saber de la vida |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.08. Hozzászólás: 7337 Csatolások: 952 Azonosító: 249515 offline
|
Daisy-nek szép alkata van. Nem értem minek kicikizni.
2016. március 10. 18:16
Daisy egy egészséges és gyönyörű nő. Sok videót posztol arról, hogy mennyit eddz.
Neki alapból is vékony lehet a testalkata, és nem hiszem hogy ezért bántani kéne.
Inkább azokra kéne rászólni, akik egészséges edzés helyett koplalnak, és egyfolytában hánytatják magukat.
Daisyvel semmi baj nincsen.
Neki alapból is vékony lehet a testalkata, és nem hiszem hogy ezért bántani kéne.
Inkább azokra kéne rászólni, akik egészséges edzés helyett koplalnak, és egyfolytában hánytatják magukat.
Daisyvel semmi baj nincsen.
2016. március 10. 19:38
|
|
Mr.Mustárúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.25. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 234959 offline
|
Szerintem mindenki tegye azt amit jonak lat es nekunk az a feladatunk h tamogassuk. Ne lehuzuk ott ahol tudjuk es Daisynek remek alakja van. Es ezek nem lehetetlen elvarasok vagy mas heringseg ez az mindenki nezen ki ugy ahogy O jonak latja. Es bocsanat h nem irtam ekezetet!!! :-) szeeeep eeeeeejt mindenkineeek
2016. március 10. 20:12
Utálom az utálókat, mert ha vékony az a baj, ha kövér az a baj, ha meg normál az a baj
2016. március 11. 19:16
|
|
Decibelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.02.25. Hozzászólás: 424 Csatolások: 78 Azonosító: 254270 offline
|
Manapság minden baj. - Vékony,kövér,alacsony,magas,csúnya,túl mű,buta.
Miért nem bír az a 'bántó' emberke leülni a s.ggére és befogni?!
Mert ő bizonyára tökéletes alkatú.
Miért nem bír az a 'bántó' emberke leülni a s.ggére és befogni?!
Mert ő bizonyára tökéletes alkatú.
2016. március 12. 12:47
|
|
Rusher Girl 007 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.13. Hozzászólás: 769 Csatolások: 0 Azonosító: 246453 offline
|
Szép alakja van a csajnak..Mi a probléma? :/
2016. március 12. 22:54
Ha meg kövér lenne, akkor az lenne a baj. Az emberek mindig mindenbe bele tudnak kötni, soha semmi nem jó.
Amúgy meg szerintem Daisynek nagyon jó alakja van.
Amúgy meg szerintem Daisynek nagyon jó alakja van.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.