Bár rajongói számára minden bizonnyal tökéletes, az énekes közel sem elégedett önmagával.
A teljes cikkhez kattints ide!
Justin Bieber elárulta, mi az az egyetlen dolog, amit megváltoztatna magán
2016. március 10. 10:32
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. március 10. 11:11
Szerintem senki sem tökéletes.Justinnak ez jol fog tenni.
2016. március 10. 15:24
Nincs olyan hogy TÖKÉLETES,mindenkinek vannak hibái és meg kell tanulni elfogadni azokat.:)Szóval Justin nem kell paráznod..
2016. március 10. 15:46
annak örülök hogy végre egy sztár elhatározta az életében hogy gyereket és családot akar..
egyébként senki sem tökéletes..
és én azt kell hogy mondjam; régen nagyon utáltam Justin-t, nagyon úgy nézett ki mint egy b*zi, de mostanra már nagyon szimpatikus lett.*..*
egyébként senki sem tökéletes..
és én azt kell hogy mondjam; régen nagyon utáltam Justin-t, nagyon úgy nézett ki mint egy b*zi, de mostanra már nagyon szimpatikus lett.*..*
2016. március 10. 15:56
|
|
LaraGrandevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.30. Hozzászólás: 400 Csatolások: 0 Azonosító: 252743 offline
|
Töké.. vagyis Kiváló apa lesz belőle, ha ugyan úgy fog bánni a gyerekeivel mint Jaxonnal és Jazmynnel, vagy éppen Avalannával (Nyugodj békében).
Justin nem tökéletes de tökéletes a beliebereknek.
Olyan hamar felnőnek *-* ♥
Justin nem tökéletes de tökéletes a beliebereknek.
Olyan hamar felnőnek *-* ♥
2016. március 10. 19:24
A tökéletes csak egy kifejezés arra ha valami nagyon jó és megfelel valakinek..Szóval nics olyan h ,,maga a tökély,,. _)
2016. március 10. 20:14
Én meg azt változtatnám meg rajta, hogy kicsit normálisabb legyen
2016. március 11. 15:02
|
Jelenatorgirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.02.06. Hozzászólás: 88 Csatolások: 0 Azonosító: 253796 offline
|
ÉLETEEEEEEEM:)
2016. március 11. 18:24
Mindig is utáltam, de most, hogy úgy tűnik, benőtt a feje lágya, remélem egyszer még megkedvelem egy kicsit.
2016. március 12. 10:10
|
|
megeszekvalakithunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.21. Hozzászólás: 2863 Csatolások: 672 Azonosító: 239298 offline
|
nem fog sikerülni xD
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: