További tíz Star Wars-filmet tervez a Disney
2016. március 12. 17:02
|
|
Kincses Bogi❤Mrs Tomlinson❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 2422 Csatolások: 73 Azonosító: 236950 offline
|
De jó, már várom
2016. március 15. 16:26
Szeretem ezt a film sorozatot, sőt ez az örök kedvencem, de amióta a Disney kezei között van, azóta csak rosszabb és rosszabb tervekkel állnak elő a filmmel kapcsolatban.
Még a megjelenés előtt hallottam egy újabb trilógiát szeretnének. Ezt én való igaz nehezteltem, de végül úgy voltam vele, hogy nem is bánom még belefér, hiszen hiába függ össze az előző hat résszel mégis fog tudni szerintem újat mutatni a rajongók számára. Az, hogy még tíz részt szeretnének az már túlzás. Semmi értelme húzni, mert úgy fognak járni, mint a több film sorozat: unalmas, semmitmondó, erőltetett, és ezzel a klasszis filmmel bűn lenne ezt tenni.
Még a megjelenés előtt hallottam egy újabb trilógiát szeretnének. Ezt én való igaz nehezteltem, de végül úgy voltam vele, hogy nem is bánom még belefér, hiszen hiába függ össze az előző hat résszel mégis fog tudni szerintem újat mutatni a rajongók számára. Az, hogy még tíz részt szeretnének az már túlzás. Semmi értelme húzni, mert úgy fognak járni, mint a több film sorozat: unalmas, semmitmondó, erőltetett, és ezzel a klasszis filmmel bűn lenne ezt tenni.
2016. március 19. 17:31
Na ilyenkor van az, hogy egy szuper filmsorozatot teljesen elrontanak!A Star Wars örök, de ha már 17 része van, az nem normális! Addig húzzák, míg teljesen unalmas és vontatott lesz.Teljesen egyetértek Minmivel.
2016. március 24. 13:20
|
unbroken_rekavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.21. Hozzászólás: 367 Csatolások: 12 Azonosító: 239296 offline
|
Hát most már minden a pénzről szól...a Star Warst eladták és amit a Disney művelt vele, azt nem nevezném kielégítőnek! A 8. részben semminek sincs értelme, az effektek régebben jobban néztek ki, a párbajok unalmasak, minden kiszámítható, a színészek pedig a film 70%-ban a kamerába lihegnek és vágják a pofákat.
"pop"-ot csináltak az izgalmas, régi, klasszikus Star Wars-ból.
Persze, lehet ezt még nyújtani, a pénz meg megy a zsebükbe..
"pop"-ot csináltak az izgalmas, régi, klasszikus Star Wars-ból.
Persze, lehet ezt még nyújtani, a pénz meg megy a zsebükbe..
2016. március 29. 09:35
csak azért lett ekkora sikere a filmnek, mert minden rajongó azt várta, hogy egy jó és szórakoztató folytatása lesz az előző részekhez hasonlóan... erre kaptunk egy nagy rakás sz*rt. nekem nem tetszett a film szinte semmi érdekes nem volt benne.
2016. július 01. 18:17
|
|
Ungrateful |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.06. Hozzászólás: 623 Csatolások: 48 Azonosító: 252104 offline
|
Szerintem nem lesz ennyi.
pl. Star Wars XVI.
milyen hülyén néz már ki..
pl. Star Wars XVI.
milyen hülyén néz már ki..
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: