Végre kiléphet a tinisztárok sorából Zendaya, és egy nagyszabású akciófilmben bizonyíthat.
A teljes cikkhez kattints ide!
Szuperhősös filmben kapott szerepet Zendaya
2016. március 09. 12:50
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. március 09. 12:54
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
ez a nő egy szuperhősfilmben?
well, nem győzött meg... de persze, várjuk meg a filmet
amúgy nem tudom, mit gondolt az író a felsoroláskor, de engem a "Megkutyulva, a Bar / átok, az Indul a risza! vagy a K. C. a tinikém" SEM győzött meg a lányka tehetségéről
amúgy nem tudom, mit gondolt az író a felsoroláskor, de engem a "Megkutyulva, a Bar / átok, az Indul a risza! vagy a K. C. a tinikém" SEM győzött meg a lányka tehetségéről
2016. március 09. 15:11
Ez örvendetes hír! De én is azt hittem, hogy valami komolyabb szerep! Na mindegy, talán kezdetnek ez is jó lesz!
2016. március 09. 16:09
Végre valami normális szerepet is kap, örülök neki.
2016. március 09. 16:50
Na akkor már most tudjuk, hogy a film pocsék lesz!:'D Egyébként nem igazán értem, hogy miért csinálnak újabb és újabb feldolgozásokat belőle.O.O
2016. március 09. 17:13
Én nem igazán szeretem Zenday-t.Szerintem tehetségtele és semmi tehetsége sincs.Eddig számtalan lehetősége lehetett volna bizonyítani a tehetségét ott volt a Bar/Átok,K.C. a tinikém,Indul a risza és vagy még ezer Disney sorozat.És most egy szuperhősös filmben?100°%,hogy nem fogom megnézni.
2016. március 09. 18:44
Nagyon gratulálok és sok sikert neki..Nagyon tehetséges és már ez a kisebb szerep is nagyon nagy előre lépés számomra.
Hajráá Zendy <3
2016. március 09. 19:29
cs.vera45
Nyugi, nem csak te vagy így ezzel. Zendaya közel sem tehetséges.
Inkább tenne egy szívességet és húzna már el a fenébe. Nem értem, hogy egyesek mit szeretnek benne. Tehetsége 0, énekhangja 0...
Mi a francnak erőlteti? Nem értem én már ezt.... -.-
Nyugi, nem csak te vagy így ezzel. Zendaya közel sem tehetséges.
Inkább tenne egy szívességet és húzna már el a fenébe. Nem értem, hogy egyesek mit szeretnek benne. Tehetsége 0, énekhangja 0...
Mi a francnak erőlteti? Nem értem én már ezt.... -.-
2016. március 09. 20:41
|
|
Zoey28új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.21. Hozzászólás: 75 Csatolások: 0 Azonosító: 233635 offline
|
Gratulálok Zeny
Igazi példakép számomra és imádom csak így tovább
amúgy attól hogy itt nem írnak róla mindennap cikkeket igen is tehetséges és sok mindent elért fiatal korához képest az aki követi twitteren, instagramon az tudja, hogy mi mindent ért el és mit tett másokért.
https://www.instagram.com/zendaya/
https://www.instagram.com/zendaya/
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: