Folytatást kap a Bűbájos boszorkák?
2016. március 11. 14:40
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
Gyermekkorom
Barátnőimmel folyton Bűbájos boszorkák voltunk... de szép is volt, nem volt még akkoriban fészbuk sem.
2016. március 11. 15:36
|
|
Kuronekofanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.15. Hozzászólás: 208 Csatolások: 0 Azonosító: 227659 offline
|
Huhuu.. Folyton ezt néztük nővéremmel... Imádtuk, vicces lenne ha folytatódna
2016. március 11. 16:36
|
|
Gombócartúr216visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.29. Hozzászólás: 196 Csatolások: 0 Azonosító: 204761 offline
|
ja, hogy ez az a sorozat amit 6szor végig néztem? :/
ennél jobb sorozat nincs. nem is lesz. tuti nem lesz olyan jó de attól még nézni fogom.
ennél jobb sorozat nincs. nem is lesz. tuti nem lesz olyan jó de attól még nézni fogom.
2016. március 11. 19:32
|
|
DettaQueen♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.07. Hozzászólás: 4786 Csatolások: 689 Azonosító: 128947 offline
|
Ezt nem értem, miért kell 10 évet vagy többet is várni egy ilyen fajta igazán szórakoztató sorozat folytatására?! Gyerekkorom sorozata volt, alig vártuk a testvéremmel az új részeket, aztán volt egy számomra nem tetsző finálé és kész.... Most meg vissza hoznák, ugyan úgy Bűbájosok néven egy totál más szereplő gárdával?! Akkor már felesleges ugyan azt a nevet adni annak a sorozatnak...
2016. április 27. 17:49
|
varesz 1600új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.27. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 255941 offline
|
szerintem a wayet és chris fonalat kéne el kezdeni ki mit gondol
2016. június 13. 12:14
|
|
ninnalanyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.09. Hozzászólás: 218 Csatolások: 0 Azonosító: 246183 offline
|
Én örülnék neki. Folytassák a sorozatot a gyerekek szemszögéből, de úgy, hogy a szülők (tehát az eredeti főszereplők) egy - két rész erejéig mindenféleképpen benne legyenek. Mint a Halliwell lányok nagyiját! Én adnék neki egy esélyt, bármilyen szereplőkkel is. Csak a történet legyen hasonló! :333
2017. július 14. 07:36
|
|
Toldi Norbertúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.03.15. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 54944 offline
|
Nagyon örülök hhogy ujra nézünk bűbájos boszorkák. Remélem visszatér Prue ő a kedvencem
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: