Néhány órája megérkezett a Trónok harca várva várt hatodik évadának új betekintője.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megérkezett a Trónok harca új előzetese
2016. március 09. 09:58
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. március 09. 10:36
|
|
sandorreka2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.23. Hozzászólás: 670 Csatolások: 233 Azonosító: 236388 offline
|
Úristen de várom már
2016. március 09. 12:30
Cerseit sohasem szerettem, úgyhogy nem sajnáltam, hogy ez lett a sorsa....Tommen viszont jó szándékú fiú, remélem tud majd uralkodni a bajokon! Myrcellát viszont majdnem megsirattam!
Jaime-it azóta utálom, amióta kilökte Brant az ablakon!
De Brandon Stark varg lesz, és találkozik a Mások vezetőjével! Sansa miatt is lehet aggódni, na meg a kicsi Arya miatt is! Havas Ramsay és a Boltonok remélem elbuknak majd!
És a főkedvecem Daenerys a Dothrakiak fogságába kerül!
Irtó jó lesz a hatodik évad is, már nagyon várom!
Lassan telnek a napok, de közel van már Április!
2016. március 09. 15:17
|
|
Almaszósz66visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.16. Hozzászólás: 384 Csatolások: 0 Azonosító: 227703 offline
|
Hú már nagyon várom
az video legvégen nagyon látszik hogy Melissandre valamit csinálni fog Jonnal. Legalábbis én reménykedek. Fura lenne a Trónok Harca Jon Snow nélkül.
2016. március 09. 16:59
|
|
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline
|
Lehet még maga Jon Snow sem tudja hogy vissza fog térni. Ahogyan Kutyus123 is mondta: "You know nothing, Jon Snow!" lehet el sem olvasta még a forgatókönyvet! Melissandret már azóta nem bírtam hogy először megpillantottam, most remélem egyetlen kölyköt sem akar élve elégetni, inkább támassza fel szerencsétlen Jont, mert nem nagyon tudom elképzelni nélküle a Falat. Nagyon nem. Lehet hogy hozott korábban pár rossz döntést - kezdve azzal hogy elment a Falra, maradt volna inkább ott az apjával és akkor lehet szerencsétlen még a mai napig élne, nem lógna a feje a lannisterek várudvarában... Nagyon drukkolok az illetékeseknek hogy Cerceit ölje meg valaki, mert már képtelenség kibírni a folyamatos marhaságait. Tudom hogy inkább sajnálnom kéne, azok után amit Margerye tett vele, de akkor is... én csak utálom és kész. Nagyon kíváncsi vagyok már, hogy mi lesz Arya sorsa, mert hát... én már akkor nagyon szomorú voltam amikor megvált Tűtől és levette magáról a nevét. Tudom hogy ez volt a helyes, na de akkor is, nem értem miért jó ez neki annyira ha mindenképpen ilyen névtelen hullatisztogató lesz.
És... nem tudom bárkinek feltűnt-e, de mintha az ötödik évadból kihagytak volna valakit... hahó, hol volt Brant?! A negyedik évad ugye azzal végződött, hogy az a varázsló fószer meg akarja tanítani repülni. Én meg totál izgatottan cuppantam rá az ötödik évadra, gondoltam végre megtudom hogy mi lesz szegénykének a sorsa, meg hogy mi lesz a másik hárommal is, mert hát ugye... mert hát Hodor!
Szurkolok már szegény Sansának hogy végre olyan helyre sodorja őt az élet, ahol nem akarják megverni, megalázni, megerőszakolni, megzsarolni... csak hagyják őt békén és kész. Amúgy sem szerettem míg Kisujjal volt, én mindig úgy éreztem a tag csak Catet látja benne... mert hát így is volt. Meg remélem "Bűzössel" is tud kezdeni valamit. Őt azért sajnáltam, még akkor is ha sok rosszat tett...
Szóval igen, izgalmakkal teli évad elé nézünk mindannyian
2016. március 09. 17:45
|
|
pati2626új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.08. Hozzászólás: 26 Csatolások: 1 Azonosító: 227266 offline
|
Hülyítik itt az embereket ezzel az él Jon, most meg halott Jon dolgokkal. Komolyan az eszem megáll, a készítők elérték, hogy több millió ember egy évig azon vitázzon, hogy Havas uraság a farkasba vargolt, vagy Melisandre feléleszti, és, ha igen akkor Jon Stark lesz-e, vagy csak simán Más. A francba is, náluk a hatalom - mármint a készítőknél - és használják is a rajongókon!
Mellesleg nem tudom ki hogy, de én kiszúrtam Euron Greyjoyt az egyik bevágásban.
Amúgy az előzetes
-os!!!
Mellesleg nem tudom ki hogy, de én kiszúrtam Euron Greyjoyt az egyik bevágásban.
Amúgy az előzetes
2016. március 09. 17:54
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Havas tuti, hogy nem halt meg. 1, Melisandre nem véletlenül tért vissza akkor a Fekete várba, amikor visszatért, 2. sok sok paparazzi fotó megjelent Kit-ről, miközben forgatja az új évadot. Engem annyira nem érdekel, mi lesz vele, Arya szála, illetve Cersei bosszújára vagyok kíváncsi a legjobban. Illetve hagyják életben a Friendzone-ház urát, Jorah-t és felőlem mindenki mást kinyírhatnak! (Na jó, azt azért talán nem...
)
2016. március 09. 18:48
|
|
Vanus94visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.16. Hozzászólás: 225 Csatolások: 170 Azonosító: 162205 offline
|
Jon nem tartozik a kedvenceim közé, de a vége felé megkedveltem. Örülnék, ha élne, de különösebben az sem zavarna, ha maradna a hivatalos felállás, miszerint halott.
Egyébként sok mindent szeretnék, ha megtörténne végre ebben az évadban, de ahogy eddig tapasztaltam, nem fognak beválni.
Viszont nagyon várom már, ez az előzetes izgalmas és felkeltette az érdeklődésemet.
Egyébként sok mindent szeretnék, ha megtörténne végre ebben az évadban, de ahogy eddig tapasztaltam, nem fognak beválni.
2016. március 09. 19:03
|
|
someone99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.31. Hozzászólás: 795 Csatolások: 0 Azonosító: 199116 offline
|
Én nagyon kivagyok. Szerintem ez az évad ahogyan eddig az összes többi nagyon izgalmas lesz. Alig várom. Biztos tartalmazni fog halált, ahogy mindig, de már kezdek hozzá szokni...Alig vááárom
2016. március 10. 08:44
|
|
Almaszósz66visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.16. Hozzászólás: 384 Csatolások: 0 Azonosító: 227703 offline
|
Van egy pillanat a videóban,1:17 nél ahol egy feketehajú lovas tűnik fel aki épp pont úgy néz ki mint Jon Snow. De amugy a net tele van aképpel ha valakit érdekel
2016. március 10. 16:14
|
|
Bogi1112új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.14. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 186015 offline
|
Jesszuska ez az előzetes még jobban felcsigázott.Már alig várom. Mikor jön lesz már április ?? a végén az kicsoda lehet ?? és ugye nem Szellem fekszik ott ?
Nagyon kíváncsi leszek mit hoz a 6.évad sokan várjuk már
Ne halj meg Havas Jon <3
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: