Meztelen testével robbantotta fel az internetet Kim Kardashian
2016. március 08. 16:03
Mi a fene?XDD Sajnálom szegény gyereket, hogy ilyen szülők mellett kell felnőnie.
2016. március 08. 16:38
|
|
Asteliaℳαяαบđєя™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 18951 Csatolások: 19642 Azonosító: 168141 offline
|
csak nevetni tudok ezen.
szerintem halvány lila gőze nincs arról, hogy ezzel csak lejáratja magát. bár tény, hogy ezzel tényleg eléri, hogy róla beszéljenek az emberek. és a rossz sajtó is sajtó.
szerintem halvány lila gőze nincs arról, hogy ezzel csak lejáratja magát. bár tény, hogy ezzel tényleg eléri, hogy róla beszéljenek az emberek. és a rossz sajtó is sajtó.
2016. március 08. 17:49
Kedves exoverdose
Nem értem hogy miért kellet ehez hozzá szolnod.Saját véleményem rola nem kellenek kutyák hogy kioktassanak.
Nem értem hogy miért kellet ehez hozzá szolnod.Saját véleményem rola nem kellenek kutyák hogy kioktassanak.
2016. március 08. 17:54
|
|
LaraGrandevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.30. Hozzászólás: 400 Csatolások: 0 Azonosító: 252743 offline
|
Jó, hát igen, Kardashian...
2016. március 08. 18:06
Idézet (Chloden. @ 2016.03.08. 17:49)
Kedves exoverdose
Nem gondolod azt, hogy a második mondatoddal megcáfoltad az elsőt?
2016. március 08. 18:38
|
|
betti_meow.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.02. Hozzászólás: 179 Csatolások: 0 Azonosító: 179236 offline
|
Jesszus, már nem tudja hogy felhívni magára a figyelmet...
2016. március 08. 18:45
|
|
Kincses Bogi❤Mrs Tomlinson❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 2422 Csatolások: 73 Azonosító: 236950 offline
|
Ennyi erovel barki feltehetne magarol egy meztelen kepet!
2016. március 08. 19:18
|
|
Aya-chanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.17. Hozzászólás: 140 Csatolások: 0 Azonosító: 221349 offline
|
szerintem is gyönyörű dolog az anyaság, a várandósság, és a kismamák teste is lehet szép, szerintem az az egyik legbecsülendőbb, amikor valaki így mutatja meg magát, de ez a kép szerintem nem az anyaság szépségét akarta bemutatni, hanem egyfajta magamutogatás volt. lehet sokkal kevésbé kihívó képeket készíteni a várandósságról, én több fotósorozatot láttam már, ami kismamákról készült, de egyik sem volt ilyen kérkedő :/
2016. március 08. 21:04
|
|
Purple Princessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.13. Hozzászólás: 128 Csatolások: 0 Azonosító: 253164 offline
|
Az ilyen embereknek hogy nem sül le a pofájukról a bőr.. Attól, hogy híresség ugyan olyan ember mint bárki más. Ha egy átlagember tenne fel ilyen képeket, az egész ország elborzadna, amikor azt egy híresség teszi, az emberiség 30-40%-a örömmel fogadja. Azért kétgyerekes anyaként kicsit visszavehetne magából, hogy a gyerekek ne abban a tudatban nőjenek fel, hogy nekik mindent szabad..
2016. március 08. 21:23
|
|
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline
|
Annyira gusztustalan hogy milyen idióta ötletekkel akar minél több hírnevet bezsebelni. Úgy értem... itt tényleg vannak olyanok akiket érdekelnek hogy mekkora segge meg melle van? Mása sincs csak ez! Hánynom kell ettől a mérhetetlenül minősíthetetlen és gusztustalan figyelemfelkeltő feltűnési viszketegségtől... Bár ezredjére leírni ugyan ezt már nem okoz nekem olyan örömet, mint elsőként, de akkor is... mi ez ha nem undorító?
Az ilyeneknek kellene az élettől egy büdös nagy pofon, vagy egy szembeötlően nagy tükör hogy láthassák benne a saját szánalmas mivoltjukat, vagy már régen észrevették csak nem akarják bevallani, sem maguknak se másoknak, hogy mennyire szerencsétlenek és undorítóak?
Az ilyeneknek kellene az élettől egy büdös nagy pofon, vagy egy szembeötlően nagy tükör hogy láthassák benne a saját szánalmas mivoltjukat, vagy már régen észrevették csak nem akarják bevallani, sem maguknak se másoknak, hogy mennyire szerencsétlenek és undorítóak?
2016. március 08. 22:40
Sosem lennék képes ilyen képet közzé tenni magamról, neki sem kéne.
2016. március 09. 11:38
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
mieeez
de hát nem is szép
cserébe viszont óriási segge van, és esküszöm, nem foglalkoznék vele, be se szólnék rá, ha nem mutogatná....
és ennek az elképesztően ostoba és visszamaradott embernek már két gyereke van.. basszus, valaki hívja ki a gyámhatóságot
de hát nem is szép
és ennek az elképesztően ostoba és visszamaradott embernek már két gyereke van.. basszus, valaki hívja ki a gyámhatóságot
2016. március 09. 14:34
|
|
Dreamchibi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 784 Csatolások: 0 Azonosító: 193823 offline
|
Ő még miért nincs a Marson???
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: