J.Lo és Mariah rivalizálásának kezdete a kora 2000-es évekig nyúlik vissza, ám úgy fest, azóta is változatlan a helyzet a két énekesnő között.
A teljes cikkhez kattints ide!
Jennifer Lopez szerint Mariah Carey felejthető
2016. március 07. 14:14
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. március 07. 15:36
Kettejük közül egyértelműen Mariah pártját fogom. Neki legalább van mire büszkének lennie..
Ő egy igazi díva, Jen pedig, bármilyen jól néz ki ennyi idősen is, korántsem rendelkezik olyan hangi adottságokkal, mint Mariah.
2016. március 07. 16:40
Én sem kedvelem "Möráját" olyan ellenséges számomra..J.Lo százszor jobb, tehetségesebb,szebb,kedvesebb...Soroljam még?? Úgy gondolom nem kell,mindenki érti hogy mire akarok kilyukadni!! Szóval Jenifer winner
2016. március 07. 17:07
|
|
forever.romanciquiero saber de la vida |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.08. Hozzászólás: 7337 Csatolások: 952 Azonosító: 249515 offline
|
Én J.Lo párti vagyok, de Mariah is tehetséges énekesnő.
2016. március 07. 17:13
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
Jajj, azok a gyönyörűséges konfliktuskeltő cikkek.
Megnéztem az interjút és r*hadtul nem azt mondta, hogy Mariah felejthető. Hanem azt, hogy "feledékeny, azt hiszem", visszautalva az évekkel ezelőtti Mariah-interjúra. Azért nem mindegy.
Egyébként meg az, hogy valakire azt mondom, hogy nem ismerem, nem sértés... hanem tény.
2016. március 07. 17:57
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
Mindkettőjüket szeretem, de Mariahnak szerintem a hangja jobb mint J. Lo-nak. Nem tudom, hogy ebben mi volt a sértés, de ha valaki nem ismeri a másikat annyira, hogy nyilatkozni tudjon róla, akkor inkább ne tegye, úgyhogy ebben Mariahval értek egyet.
2016. március 07. 19:44
Felejthető Mariah? EZ MOST KOMOLY??? Ó, HOGY AZT A K...-JÁT NEKI!!! TAKARODJ! Huu, ezt a beképzelt........
2016. március 08. 00:01
|
|
BebeQueenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 106 Csatolások: 0 Azonosító: 201657 offline
|
Aki nem ismeri Mariah Carey-t nagyon sürgősen ássa el magát, gyerekek:DDDD Szeretem mindkettőt (elismerem, hogy tehetségesek, de nem a kedvenceim a zenéjük), de aki J.Lo-t ismeri és Mariah-t nem, az nagyon, nagyon a 2000-es években született és pótolja be a hiányosságát, mert ez rohadtul ciki:DDDDDDDDDDDDDDDDD
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2016. március 08. 06:22
JLo a bájos pofikája nélkül sehol nem lehetne, még arra se méltó, h. Mariah-t a szájára neve. 2000-et megelőzően JLonak az On the 6 albumról talán 3-4 slágere volt, így nem csoda, h. Mariah, aki a '90-es évek elejétől kezdve benne volt/van az iparban nem igen volt képben vele.
Mindazonáltal a két előadót nem lehet egy lapon említeni, Mariah technikai tudása páratlan, nem hiába néznek fel rá olyan előadók mint Christina Aguilera, v. énekelt duettet pl Whitney Houstonnal vagy próbálnak felérni hozzá mint Ariana Grande.
Akik "a fingom sincs kicsoda Mariah" kategóriát gyarapítják és JLo autotune Booty-ján szocializálódnak nyugodtan bepötyöghetik Mariah nevét a keresőjükbe és rákereshetnek a Without you-ra, Against of all Odds-ra, Vision of Love-ra, a My All-ra, Emotion-re, Hero-ra, vagy a Whitney duettjére.
Mindazonáltal a két előadót nem lehet egy lapon említeni, Mariah technikai tudása páratlan, nem hiába néznek fel rá olyan előadók mint Christina Aguilera, v. énekelt duettet pl Whitney Houstonnal vagy próbálnak felérni hozzá mint Ariana Grande.
Akik "a fingom sincs kicsoda Mariah" kategóriát gyarapítják és JLo autotune Booty-ján szocializálódnak nyugodtan bepötyöghetik Mariah nevét a keresőjükbe és rákereshetnek a Without you-ra, Against of all Odds-ra, Vision of Love-ra, a My All-ra, Emotion-re, Hero-ra, vagy a Whitney duettjére.
2016. március 08. 08:54
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
hááát azért nem tudom, hol van jlo ahhoz , hogy kritizálja mariah-t. nem mintha kedvelném bármelyik énekesnőt, de azért közel sem állnak egy szinten...
2016. március 08. 14:25
Szerintem jlo attol hogy énekes és nagyon jo nem kéne ezt mondania!Szerintem hasonlo szinten vannak.Ez szemétség volt töle
2016. március 08. 21:26
|
|
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline
|
Gyerekesek mind a ketten. Minek kell fennakadni egy több mint egy évtizeddel ezelőtt történt eseményen, hogy utána mindenképpen ki kell őt cikizni? Ugyan már, ez annyira nevetséges, én J.Lo-t ennél sokkal felnőttesebb embernek ismertem meg. Annyira szánalmas...
2016. március 08. 22:47
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
Ha valaki nem ismeri Mariaht, az inkább szégyellje el magát és ne itt villogjon vele. o.O
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.