Jövő héttől ismét képernyőre kerül a TV2 méltán népszerű gasztro reality műsora.
A teljes cikkhez kattints ide!
Visszatér a képernyőre a Hal a tortán
2016. március 07. 12:45
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. március 07. 13:07
Ez tényleg izgalmasnak és érdekesnek tűnik! Belenézek majd!
2016. március 07. 15:50
|
|
Fozi DodiForthePolarbears |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.25. Hozzászólás: 1396 Csatolások: 224 Azonosító: 133896 offline
|
Az ilyen főzős műsorokat mindig is szerettem. Bár inkább Vacsoracsata, főként Konyhafőnök párti vagyok, de addig is örülök,amíg inkább ilyenek mennek, nem pedig valóságshowk!
2016. március 07. 16:54
Már nem azért de ki kíváncsi arra ahogy pár jól megcsinált sztárocska főz??! Vagyis inkább próbál főzni...Némelyik még soha életében nem is látott habverőt vagy akár mit..Nem hogy még nem látott még használni se tudják,ott szerencsétlenkednek csak,de abba egyik sem gondol bele a maradék kis hangya szarnyi eszével hogy egy ország világ előtt járatják le magukat a nem tudásukkal...Persze ez csak az én véleményem én eddig csak olyan sztárokat láttam akik konkrétan azt sem tudták hogyan kell használni a sütőt. XD De biztos akadnak olyanok is akik profik..Nem tudom..
2016. március 07. 20:22
|
|
Hobbit fansúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.11. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 249601 offline
|
Na ne, csak ezt ne!
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: