Dóra119 egyetertek!
O mar csak tudja milyen a smink es a plasztika!! Jezusom h milyen emberek vannak!!
Khloe Kardashian: „A plasztikázás olyan, mint a sminkelés”
2016. március 07. 20:43
Szerintem a kettő közt max annyi a hasonlóság, hogy mindegyik változtat rajtad valamennyit, viszont az a bizonyos mértékbeli különbség már elég nagy és kicsit sem mindegy.
2016. március 07. 22:50
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Hát nem tudom, azért egy szépészeti beavatkozásnak jóval nagyobb a rizikója, mintha az ember kipingálja magát a holnapi dizsibe. Nagy eséllyel valami okossággal akart felvágni, ami visszafele sült el. Ezer és ezer okot tudnék felsorolni, amiért nem választanám a szilikont és a botoxot, pedig én sem látom tökéletesnek a testem minden milliméterét. Közhelynek hangzik, és igazából az is, de az igazság az, hogy aki kés alá fekszik, nem fogadta el olyannak magát, ahogyan megszületett. Persze, mint ahogyan ő is mondja, mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy mit csinál a testével, de azért a sminkes hasonlata elég erős volt. A plasztikázás meg szerintem nem tabu téma, csak a legtöbb ember (nők és férfiak egyaránt) rosszul van a guminőktől. Inkább megelégszem a kis melleimmel, minthogy mellrákot kapjak, mert kipukkadt az implantátum. Ízlés kérdése persze, de ezerszer szebbnek találok én is egy kis mellű lapos fenekű nőt, mint egy olyat, aki még a valagába is szilikont rakat.
2016. március 08. 14:43
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
Nem vártam el, hogy értelmes mondanivalóval rukkol majd elő, és lám, nem is csalódtam XD Azt viszont meg kell jegyeznem,hogy nagyon szép azon az első fotón. Egyébként ez a nő hallja is magát?
2016. március 08. 15:14
Idézet (lacie @ 2016.03.07. 15:59)
Ez a nő annyira ostoba, hogy az már fáj. Mondjuk legalább hű maradt a Kardashian névhez. Az elején még azt mondja, mindenkinek a saját döntése, hogy plasztikáztat e, ha ettől érzi jól magát. Aztán azt állítja, hogy nem kéne a lányoknak megnagyobbítani a mellüket. Értem...
A kiemelt részt arra értette, hogy abban az esetben nem kéne, ha a pasik akarják, mert onnantól kezdve nem a lányok döntése.
2016. március 08. 15:36
Abban igaza van, hogy a plasztikával is változtatunk a külsőnkön, mint a sminkkel, viszont a plasztikát nem lehet lemosni.
2016. március 08. 21:33
|
|
Shiinon✿❀봄날❀✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.22. Hozzászólás: 1034 Csatolások: 0 Azonosító: 239342 offline
|
Egyáltalán nem értek vele egyet, mármint azzal ,hogy egyenértékű a smink és a plasztikai műtét, hisz az utóbbi végleges a sminket meg le lehet törölni és ,ha az rosszul sikerül akkor nem lesz olyan az arcunk örökké, ellentétbe a plasztikai műtéttel..
2016. március 17. 22:35
|
|
ElenaBellsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.25. Hozzászólás: 115 Csatolások: 0 Azonosító: 144061 offline
|
Habár nem egyenértékű a smink és a plasztikai beavatkozások, valahol mégis van igaza... Mindenkinek saját döntése.
2016. március 17. 22:35
|
|
ElenaBellsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.25. Hozzászólás: 115 Csatolások: 0 Azonosító: 144061 offline
|
Bory Eszter, énis egyetértek!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: