Tíz évvel idősebb nővel randizik Liam Payne
2016. március 07. 20:25
|
|
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline
|
Én szerintem is a kor nem minden, ebbe nem tudnék belekötni.
Viszont abba igen ,hogy Cherylnek elmentek otthonról, hogy ilyen srácot válasszon magának. Nem, nem Liamnek ment el az esze, mint ahogy az 1d rajongók tömege állítja Akinek inge ne vegye magára).
Viszont abba igen ,hogy Cherylnek elmentek otthonról, hogy ilyen srácot válasszon magának. Nem, nem Liamnek ment el az esze, mint ahogy az 1d rajongók tömege állítja Akinek inge ne vegye magára).
2016. március 07. 20:39
|
|
cs.vera45 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.13. Hozzászólás: 793 Csatolások: 0 Azonosító: 197734 offline
|
-Liam, kicsim, fölvetted a sálad?
-Igen, Cheryl...
-Liam, összehúztad a kabátod?
-Igen, Cheryl.
-Liam, edd meg a brokkolit!
-De nemakarom!
-Liam, ne húzd meg többször Cirmi farkát!
-Nemis én voltam!
-Igen, Cheryl...
-Liam, összehúztad a kabátod?
-Igen, Cheryl.
-Liam, edd meg a brokkolit!
-De nemakarom!
-Liam, ne húzd meg többször Cirmi farkát!
-Nemis én voltam!
2016. március 07. 20:44
Hát mit ne mondjak...
Liam sose (!!) volt szimpatikus, de Cherylt kedvelem. De ez a kapcsolat nem lesz valami hosszú életű. És nem is illenek össze.
2016. március 07. 21:24
|
Hoxa18 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.17. Hozzászólás: 904 Csatolások: 0 Azonosító: 246729 offline
|
Pityang kicsit elrugaszkodtál a valóságtól nem? Mindenféle rosszindulat nélkül, de többször írsz úgy a fiúkról mintha a legközelebbi ismerőseid lennének. Viszont nem hinném, hogy ismered őket igazán. A többihez meg annyit, hogy egy rajongónak SEMMI köze sincs a kedvence magánéletéhez! A zenéjükért szereted őket, vagy a cuki pofijuk miatt???? És még majd olyan csajt kell a végén keresniük aki elnyeri a rajongók szimpátiáját??? Nem gondolhatod komolyan???!!!!
1 felhasználónak tetszik:
Phaedra
2016. március 08. 06:42
Hű Liam!Nagy fejszébe vágtaf a fát.De sok sikert hozzá.
2016. március 08. 16:11
|
|
Rileyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.18. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 248595 offline
|
A tetkó - szerintem - előbb oda került, minthogy összejöttek Cheryl-lel. Mármint, nekem úgy rémlik, hogy az már előbb ott v olt. Egyébként imádom mindkettőjüket, megérdemlik a boldogságot, szóval.. sok boldogságot nekik, remélem egy jó darabig azok is lehetnek!
2016. március 08. 18:09
|
|
Narrybitchbruhgirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.08. Hozzászólás: 9000 Csatolások: 6266 Azonosító: 253008 offline
|
Ha neki tetszik , miért ne?
2016. március 08. 19:14
Nem értem miért baj, hogy idősebb nővel jár. ha egyszer szeretik egymást... miért is ne?
2016. március 08. 22:55
|
|
ElenaBellsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.25. Hozzászólás: 115 Csatolások: 0 Azonosító: 144061 offline
|
Hoxa 18 egyetértek!
Amúgy meg Istenem mindenki azon van kiakadva, hogy amikor az X-Factor volt akkor milyen nagyon furcsa lett volna, így már annyira nem tűnik soknak, hogy idősebbek. Lehet milliószor jobban kijönnek mint bármely egy korabeli..
szóval...
2016. március 09. 17:17
|
|
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline
|
Idézet (ElenaBells @ 2016.03.07. 18:06)
Pityang, nem kötekedésből de nem ismered őt. Ahogy én sem, és a többi fan sem. És nyilván nem választhatnak aszerint, hogy a rajongójuknak ki tetszik. Én tényleg nem kötözködésből, csak mondom. Niall meg szerintem elég érett ahhoz, hogy elengedje ezeket de különösen ez nem egy község ahol bekéne fogadni bárkit is.. Semlegesen állok mindegyik lányhoz, próbálkozom. Egyet remélek: hogy boldogok, ennél többre nincs is szükség! 
Éppen emiatt írtam hogy nem állítom hogy ő egy rossz ember lenne. Én az alapján fogalmazom meg a véleményemet, ahogyan nekem ez a nő lejött az interjúkban, megnyilvánulásokban, tweetekben, satöbbiben. Mint olvashatod, nekem nem jött le szimpatikusan
2016. március 09. 17:23
|
|
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline
|
Idézet (Hoxa18 @ 2016.03.07. 21:24)
Pityang kicsit elrugaszkodtál a valóságtól nem? Mindenféle rosszindulat nélkül, de többször írsz úgy a fiúkról mintha a legközelebbi ismerőseid lennének. Viszont nem hinném, hogy ismered őket igazán. A többihez meg annyit, hogy egy rajongónak SEMMI köze sincs a kedvence magánéletéhez! A zenéjükért szereted őket, vagy a cuki pofijuk miatt???? És még majd olyan csajt kell a végén keresniük aki elnyeri a rajongók szimpátiáját??? Nem gondolhatod komolyan???!!!!
Nem csak a zenéjük vagy "a cuki pofijuk" miatt, de a személyiségük miatt is szeretem őket. Itt nem arról van szó hogy azt akarom, hogy szimpatikus legyen nekem a barátnője, mert ez amúgy sem jönne össze tehetek akármit, akárhogyan. Ha nekem szimpi majd másnak lesz unszimpatikus, az, amit én írtam csak egy egyszerű megjegyzés volt, semmi több. Ha pedig a közösségi média által világgá kürtölik a kapcsolatukat és hirtelen minden létező oldal velük van teli, meg a cuki üzeneteikkel és selfie-ikkel, akkor úgy érzem egy bizonyos mértékű közünk mégis van a magánéletükhöz. Nézd meg Harryt, soha sem láttam még hogy bármelyik barátnőjével teliposztolta volna az Instagram-fiókját. Szóval nem, nem gondolom komolyan hogy olyan barátnőt kell keresniük, aki nekem szimpi lenne, mert azt valószínűleg nem tudná összehozni egyikük sem. Sajnos túlságosan ítélkező típus vagyok...
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.