Szerintem nem illenek össze..
Azért sok boldogságot.
Tíz évvel idősebb nővel randizik Liam Payne
2016. március 07. 15:28
2016. március 07. 15:29
|
|
OneDirection116visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.03. Hozzászólás: 118 Csatolások: 0 Azonosító: 247709 offline
|
Én szeretem őket együtt!! <3
2016. március 07. 15:57
Őszinte leszek.
Én eddig akárki akárkivel járt/randizott az 1D tagjai közül mindig boldogságot éreztem, hiszen tudtam, hogy boldogok.
Amikor Niallt összehozták Selenával, drukkoltam, hogy igaz legyen.
Amikor Harry és Kendall együtt vakációztak szorítottam Értük, hogy sokáig folytassák.
Amikor Louis Daniellel összejött egyszerűen nagyon boldog lettem.
Szóval, nem lehet rólam azt állítani, hogy nem akarom a fiúk boldogságát.
Viszont.
Most az egyszer érzek valami rossz, keserű értést. Azt kíálltom magamban, hogy "ÉN EZT NEM AKAROM" és nem igazán tudom miért.
Azt nem mondom, hogy nem illenek össze, hisz egyiküket sem ismerem személyesen, így ezt nem tudhatom. A korkülönbség sem zavar, hisz volt már ennél cifrább is.(Harry és Caroline)
Azt viszont tudom, hogy Cheryl nem szavazott bizalmat az x-factorban Niallnak és ezen én nem tudok továbblépni.
Őszinte leszek, én nem akarom, hogy ők egy pár legyenek. Bár lehet, hogy Chery egy különleges nő, legalábbis Liam lát benne valamit, de sajnos most én ennek nem tudok örülni...
Én eddig akárki akárkivel járt/randizott az 1D tagjai közül mindig boldogságot éreztem, hiszen tudtam, hogy boldogok.
Amikor Niallt összehozták Selenával, drukkoltam, hogy igaz legyen.
Amikor Harry és Kendall együtt vakációztak szorítottam Értük, hogy sokáig folytassák.
Amikor Louis Daniellel összejött egyszerűen nagyon boldog lettem.
Szóval, nem lehet rólam azt állítani, hogy nem akarom a fiúk boldogságát.
Viszont.
Most az egyszer érzek valami rossz, keserű értést. Azt kíálltom magamban, hogy "ÉN EZT NEM AKAROM" és nem igazán tudom miért.
Azt nem mondom, hogy nem illenek össze, hisz egyiküket sem ismerem személyesen, így ezt nem tudhatom. A korkülönbség sem zavar, hisz volt már ennél cifrább is.(Harry és Caroline)
Azt viszont tudom, hogy Cheryl nem szavazott bizalmat az x-factorban Niallnak és ezen én nem tudok továbblépni.
Őszinte leszek, én nem akarom, hogy ők egy pár legyenek. Bár lehet, hogy Chery egy különleges nő, legalábbis Liam lát benne valamit, de sajnos most én ennek nem tudok örülni...
2016. március 07. 15:59
Nagyon aranyosak, és nagyon örülök, hogy Liam boldog
2016. március 07. 16:16
Hát tényleg cuki és karizmatikus ❤
Remélem boldogok együtt
Remélem boldogok együtt
2016. március 07. 16:35
Nem illenek annyira össze,de ha ők boldogok együtt akkor nekem oly mindegy
2016. március 07. 17:52
|
|
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline
|
Nekem ez a csaj valamiért soha sem volt valami szimpatikus. Egyrészt hallottam én már ömlengeni őt, hogy a 1D így jó, a 1D úgy jó, ellenben az X-Factorban Niallel egyáltalán nem volt valami barátságos, és ezen én sem nagyon tudok túllendülni. Tudom persze, hogy ő most nem Niall, hanem Liam barátnője, de hogyan fognak majd egy ilyen nőt befogadni maguk közé? Nekem egyébként a korkülönbség is nagy egy kicsit, Liam mindig is sokkal érettebb volt a koránál, na de mégis... engem az sem érdekel hogy volt már ennél cifrább is, nekem Caroline és Harry kapcsolata sem tetszett egyetlen percig sem. Szeretném, ha Liam boldog lenne, de mintha a fiúk folyamatosan olyan embereket keresnének maguknak, akiket ki nem állhatok! Itt van példának ő, korábban Kendall meg Harry ál-kapcsolata, ott volt még a Sel-Niall ügy, ott van még Louval a Danielle csaj is... Én őszintén szólva nem vagyok ezzel kibékülve, nekem ez egy nagyon kezdeti fellángolásnak tűnik, Liam jelenleg azt sem tudja hogyan tudassa a világgal mennyire boldog és elégedett, de... de az ilyen fellángolások könnyek ki is szoktak hűlni. Én nem állítom hogy a csaj egészen biztosan egy szemét alak, meg azt sem akarom állítani hogy nem illenek össze. Én bizonytalan vagyok, mert a fiúk kapcsolatai évek óta nem valami hosszútávúak, ez pedig okot ad arra hogy azt higgyem, ennél komolyabb dolgok nem is fognak történni. Az meg egyáltalán nem biztos, hogy Liam Cheryl miatt tetováltatta magára a rózsákat, ennél meggondoltabb embernek ismerem őt...
2016. március 07. 18:05
Azta
Hát ez most meglepett, de azert nem hinnem, hogy miatta csinaltatta a tetovalast Liam. Na mindegy sok boldogsagot, ha Liam boldog akkor en is.
Hát ez most meglepett, de azert nem hinnem, hogy miatta csinaltatta a tetovalast Liam. Na mindegy sok boldogsagot, ha Liam boldog akkor en is.
2016. március 07. 18:06
|
|
ElenaBellsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.25. Hozzászólás: 115 Csatolások: 0 Azonosító: 144061 offline
|
Pityang, nem kötekedésből de nem ismered őt. Ahogy én sem, és a többi fan sem. És nyilván nem választhatnak aszerint, hogy a rajongójuknak ki tetszik. Én tényleg nem kötözködésből, csak mondom. Niall meg szerintem elég érett ahhoz, hogy elengedje ezeket de különösen ez nem egy község ahol bekéne fogadni bárkit is.. Semlegesen állok mindegyik lányhoz, próbálkozom. Egyet remélek: hogy boldogok, ennél többre nincs is szükség!
2016. március 07. 18:12
|
|
Kincses Bogi❤Mrs Tomlinson❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 2422 Csatolások: 73 Azonosító: 236950 offline
|
Èn azt olvastam h 2014-be ùjraházasodott
2016. március 07. 18:51
|
|
Maja Mohácsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.02. Hozzászólás: 247 Csatolások: 0 Azonosító: 250281 offline
|
omg ez nagyon gáz
2016. március 07. 19:11
|
|
Lisanneinjeolmi <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.28. Hozzászólás: 11007 Csatolások: 2193 Azonosító: 252651 offline
|
őszintén? szerintem a kor semmit se számít a szerelemben. de azért ez a kapcsolat olyan erőltetettnek néz ki, hogy azt nagyon brutál. azok az arcok, a válaszok. istenem ez is de tucat, csak gratulálni tudok az ilyeneknek. persze most jönne az a bizonyos "sokáig" rész, meg ilyenek, szóval... kíváncsi vagyok meddig fog tartani:)
2016. március 07. 19:45
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Pár hónap (rosszabb esetben hét múlva) megjelenik egy új cikk a Starity-n: Szakított Liam Payne és Cheryl Cole...
Csak mert egyre gyakrabban fordul elő ilyen eset.
Viccnek szántam, semmi rosszakarat, legyenek jó sokáig együtt.
Csak mert egyre gyakrabban fordul elő ilyen eset.
2016. március 07. 19:46
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Miért? Az igaz szerelemben nem számít a kor.
Mondjuk annyit hozzáfűznék, hogy nem járhatnak régóta egymással, de már Liam-nak van egy tetkója, ami a nőre emlékezteti. Mit fog azzal kezdeni, ha nem tartanak ki sokáig? Persze ne legyen igazam~
Mondjuk annyit hozzáfűznék, hogy nem járhatnak régóta egymással, de már Liam-nak van egy tetkója, ami a nőre emlékezteti. Mit fog azzal kezdeni, ha nem tartanak ki sokáig? Persze ne legyen igazam~
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: