Barátok közt: Nóra életében elérkezik a józanodás pillanata
2016. március 06. 20:41
|
|
Moonwalker4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.12. Hozzászólás: 341 Csatolások: 0 Azonosító: 251568 offline
|
Nem hiszem el hogy még mindig megy ez a sorozat.
2016. március 06. 20:55
Én inkább arra lennék kíváncsi,hogy ki ölte meg Robit,tippem sincs.
2016. március 12. 11:58
|
|
dorci1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.26. Hozzászólás: 229 Csatolások: 0 Azonosító: 210480 offline
|
Tejóég, meddig tudják még húzni ezt a sorozatot vagy mit?! Már vagy 7 vagy mittom én hány éve megy. Én lemaradtam Magdi anyus halálánál, azóta most komolyan miaszart tudnak belerakni még, hogy nem unják az emberek??
2016. március 26. 16:19
Én már évek óta nem nézem a sorozatot, és különösebben nem zavar, hogy még mindig megy, de ha belegondolok, hogy már lassan 20 éve húzzák, kicsit megdöbbenek. Mit tudnak még kitalálni? Mikor én anno, 3-4 éve néztem, már akkor is tele volt sokszor hülye ötletekkel (a végére meg is untam), szóval nem tudom, most hányadán áll a sorozat, de az RTL esetleg behozhatna már valami újat (és most itt nem Éjjel-nappal Budapestes valóságshowkra gondolok).
2016. május 07. 08:56
Szerintem emberek ez a sorozat jó és húzzák addig amíg a legelső karakterei: Nóra Miki és Zsolt meg nem halnak! Mert mindig ki tudnak találni vmi izgalmasat, aki meg nem nézi az ne is mondja h unalmas, mert azt se tudja, hogy mi történik benne. Abban egyetértek, hogy kissé unalmasodik, két éve a Vazulos:D részeknél még magyom izgalmas volt, de most ez a Robi gyilkosság, Juli börtönben ül, stb. elég unalmas, alapból azt a hülye Robit bele se kellett volna rakni a sorozatba. Meg am a részek is túl rövidek. Nem időileg, mert tudom, hogy mimdig is tíz-tizenöt perces volt egy rész kb, hanem tartalmilag rövidek. Pl a dögunalmas Gizi-Laci részek is elvesznek egy részből öt percet... pfff... Na de mindegy ilyenek miatt kezd unalmas lenni a Bk, meg nem kellene egyfolytában új szereplőket nyomni bele. Mert az új szereplők (kivéve Ági) tök unalmas szerepet kapnak, és azért vannak, hogy a régi szereplők kevesebbet tudjanak szerepelni, és hogy pár szereplőt el tudjanak tüntetni. (Mondjuk tudom, hogy amelyik szereplő eltűnik az kiiratkozik egy időre de akkor is) Nem kell ennyi új szereplő! Tartalmilag hosszabb és izgalmasabb részek kellenek és senki se legyen/kerüljön börtönbe istenem :/ Na de mindezek ellenére remélem, hogy még sok-sok évig fog tartani a sorozat!
2016. május 07. 09:01
Ja es am ezt a hajlenyiros jelenetet nem lattam de jo h pothaj volt huhh.
Am Nora/Iza ugyesseget ismerve az igazi hajat is le tudna vagni
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: