Élőszereplős drámasorozat készül Anasztázia nagyhercegnőről
2016. március 05. 11:04
A mesét nem láttam..de azért kiváncsi vagyok milyen lesz..
2016. március 05. 13:21
|
|
forever.romanciquiero saber de la vida |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.08. Hozzászólás: 7337 Csatolások: 952 Azonosító: 249515 offline
|
Egyik kedvenc mesém nekem is. Elég régen láttam, de kíváncsi vagyok milyen lesz megfilmesítve.
2016. március 05. 13:29
Szeretem ezt a mesét, az egyik kedvencem. Kíváncsi vagyok rá, hogy milyen lesz ez a sorozat.
2016. március 05. 16:39
A Romanov család története mindig is nagyon érdekelt. Jó pár dokumentumfilmet láttam a témával kapcsolatban. Annyira nem vagyok oda az ötletért, hogy valami hollywoodi "divatsorozatot" csináljanak belőle, de persze, ha elkészül biztosan belenézek majd, hátha pozitívan csalódok.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2016. március 05. 18:35
|
|
megeszekvalakithunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.21. Hozzászólás: 2863 Csatolások: 672 Azonosító: 239298 offline
|
kíváncsi leszek mi lesz még ebből
2016. március 05. 21:11
A mesét nagyon kedvelem! Egyszerűen zseniális! Kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz a sorozat! Nagyon várom már!
2016. március 06. 14:53
|
|
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline
|
imádoooom a mese is nagyon jo a történetet egyszerűen imádom ami volt amit lehet tudni róluk. nagyon várom a sorozatot.
2016. március 07. 12:34
|
|
Tyriavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.27. Hozzászólás: 116 Csatolások: 0 Azonosító: 168017 offline
|
Először nagyon megörültem a hírnek, de tovább olvasva csalódtam. Nemrég beazonosították az utolsó két maradvány DNS-ét is, senki nem menekült meg. Mindannyiukat lelőtték, leszúrták, leöntötték sósavval és feldarabolták. Inkább a valóságról kellene sorit csinálni. Pl. kezdve 1884-ben, amikor Miklós és Alexandra megismerkedtek, mik történtek az országban és ezzel együtt velük, hogyan robogtak nagy sebességgel a szörnyű vég felé. Alexei vérzékenysége, Raszputyin felbukkanása, I. világháború, a forradalom, sorolhatnám napestig, ezer téma van, amit bele lehetne rakni egy ilyen sorozatba, amik valóban megtörténtek, erre ezek helyett a fikciót választják. Én teljesen másképp csinálnám, de ezzel együtt meg fogom nézni.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2016. március 19. 21:57
|
ármin12345új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.20. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 252433 offline
|
Utálom azt a filmet.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!