Starity

Supernatural / Odaát (2005-)

172 oldal 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. augusztus 13. 11:09 #1821
Domcicc
Domcicc
Dekker's bitch

StátuszAnglia :3
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 3553
Csatolások: 5834
Azonosító: 123419
Idézet (viraag @ 2010.08.13. 09:24)
Ezaz, hogy nagyon nehéz lesz megszokni a változásokat. Remélem nem lesz sokkal hidegebb a kapcsolatuk, mert az úgy már nem az igazi sad.gif

Azt mondták, hogy most egyenrangúak lesznek, hiszen már Sam is elmondhatja magáról, hogy én is voltam ott, tudom milyen érzés. Meg, hogy úgy fog viselkedni, mint Dean régen, annyira elkötelezett vadász lesz, plusz Dean kérdezi néhányszor, hogy mi volt, mondja el, ő meg ugye nem akarja még. Persze biztos kiderül majd minden.. de szerintem idén közelebb fognak kerülni egymáshoz. Nagyon visszatérnek egy első évados felálláshoz, csak fordított szerepben. Jensen meg reméli, hogy sokkal több poénos jelenetük lesz, ha már első évados felállás. thumbsup.gif

Tegnap este fáradt voltam minden információt összegyűjteni egyszerre abból az interjúból, majd most mindjárt megcsinálom. Lefordítsam ide az egészet, vagy csak a lényeget írjam le?
2010. augusztus 13. 11:55 #1822
liza83
liza83
új tag

StátuszSUPERNATURAL MÁNIÁKUS
Hozzászólás: 61
Csatolások: 1
Azonosító: 24796
Megőrülök a várakozástól még mindig több mint egy hónap!!
2010. augusztus 13. 13:16 #1823
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
MQ beer.gif
_nevet.gif _nevet.gif
6 felhasználónak tetszik: csicsi20, Domcicc, Bessie, Sixy, liza83, LOVEAdam28
2010. augusztus 13. 13:18 #1824
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
_nevet.gif
Bocs de ezt muszáj w00t.gif _nevet.gif
GIF beer.gif
6 felhasználónak tetszik: katie993, Domcicc, Bessie, Sixy, liza83, LOVEAdam28
2010. augusztus 13. 13:44 #1825
viraag
viraag
mrs.padalecki

Státuszazt gondolom,ami te.
Hozzászólás: 2329
Csatolások: 4542
Azonosító: 69484
Idézet (Domcicc @ 2010.08.13. 11:09)
Azt mondták, hogy most egyenrangúak lesznek, hiszen már Sam is elmondhatja magáról, hogy én is voltam ott, tudom milyen érzés. Meg, hogy úgy fog viselkedni, mint Dean régen, annyira elkötelezett vadász lesz, plusz Dean kérdezi néhányszor, hogy mi volt, mondja el, ő meg ugye nem akarja még. Persze biztos kiderül majd minden.. de szerintem idén közelebb fognak kerülni egymáshoz. Nagyon visszatérnek egy első évados felálláshoz, csak fordított szerepben. Jensen meg reméli, hogy sokkal több poénos jelenetük lesz, ha már első évados felállás. thumbsup.gif 
Tegnap este fáradt voltam minden információt összegyűjteni egyszerre abból az interjúból, majd most mindjárt megcsinálom. Lefordítsam ide az egészet, vagy csak a lényeget írjam le?

Na, ez jól hangzik. Nekem történet szempontjából az első évad volt a kedvencem. Az volt az eredeti, original Supernatural. Jójó, persze nem mintha a többi évad nem tetszett volna, de a vadászgatás, a különös lények, az, hogy néha még meg is ijedtem az utóbbi évadokban elmaradt. Ezt felváltotta a csavaros történet és az érzelmek, de ez sem baj. Nagyon örülnék neki ha tényleg ilyen keretes szerkezetű lenne a sorozat, (már ha tényleg befejeződik ezzel az évaddal.. smileeee.gif ) de mégis tudnának újat mutatni smileeee.gif Egy biztos, csalódni nem fogunk... remélem unsure.gif

Az interjút pedig szerintem teljesen egészében is szívesen látjuk, de ha sok a munka vele, akkor a lényeg is elég biggrin.gif
2010. augusztus 13. 19:52 #1826
Domcicc
Domcicc
Dekker's bitch

Képek, gif _nevet.gif meghajolo.gif meghajolo.gif

Itt az interjú, a hibákért meg már most elnézést kérek, átnéztem, de biztos így is maradt...

Ez is Comic-conos hírmorzsa, a Tv.com csinált velük interjút.
Jared Samről: Nem vagyok szörny. Most forgatjuk a harmadik részt és Sam vagyok. Egy olyan Sam, aki nyilvánvalóan megváltozott az eltöltött idő miatt a pokolban. Nem csak a pokolban, hanem Luciferrel. Nem tudom, hogy jutottam ki. Megpróbálok rájönni, hogyan jutottam ki, miért szabadultam ki, de csak egy pokolbeli lény tehette ezt egy emberrel. Sam most sokkal jobban olyan, mint Dean volt az első évadban. Előbb lő, mint kérdez. Azon gondolkodik "nézd, milyen kérdéseket kapok. A pokolban voltam Luciferrel. Így most, ha valami úgy tűnik, hogy technikailag jobb megoldás, hát csináljuk. Tökmindegy, hogy gyerek vagy nem, ez egy démon. Öljük meg. Szabaduljunk meg tőle, és próbáljuk minnél jobban."

Jared Sam és Dean harcáról a normális életért: Azt hiszem, lassan, de biztosan rájövünk, hogy az élet nem ezt szánta nekünk. De ez rendben van, mert ők bátor hősök, merészek és megeröltetés nélkül megy nekik. Semet és Deant már pár dolog felkavarta ebben az évadban. Mégcsak a harmadik résznél járunk és Sam már olyanokat mond, hogy "Dean, én mepróbáltam. Meg akartam tenni érted. De nem hiszem, hogy ez nekünk való. Az egyetemen, keményen próbálkoztam. Apa halála után együtt próbálkoztunk keményen. De nézd, hová jutottunk. Sok ember megsérült közben. Szerintem mindketten érezzük, hogy kicsit átkozottak vagyunk.

Jared Sam és Dean egyenrangúságáról és Sam új autójáról: Most Sam megjárta a poklot é visszajött. Megtanult megbízni az ösztöneiben és tisztelni saját magát, amit egy ideig meg is tett, de most szembe tud szállni Dean-nel és olyan, hogy "Nézd, ember, én is voltam ott, és ez az én módszerem." Egyre jobban egyenrangúak leszünk. Most ő hív. Aztán én hívom. Jobban egyenlőre, mint amikor még mindig Dean volt az egyetlen, aki vezetett. Ebben az évben, Samnek van egy kocsija és szereti, "Most ide megyünk." Az autóm elég jó. Samnek van egy új, gyors Charger-je.

Jensen Sam új kocsijáról: Egyetlen egy igazi autó van a sorozatban. Az első pár részben Dean-nek lesz pár kedves megjegyzése az új autóra. Azt hiszem, a második részben van egy kis versenyzés a két kocsi között, de nem szándékos. Amikor megérkezünk oda, ahová indultunk, Sam kiszáll és azt kérdezi, "Te most versenyeztél velem?" És Dean azt feleli, "Nem."

Jensen a szerepcseréről: Ebben az évadban láthatod, hogy Sam sokkal-sokkal elkötelezettebben vadászik, és szeretné, ha Dean normális életet élne. És Dean akarja ezt, de sajnos ez a vérében van. Valahányszor szeretne távolodni ettől, az mindig rátalál.

Jensen arról, hogy Sam bekavar Dean új családi életébe: Sam alapvetően próbálja békén hagyni Deant, amennyire csak tudja, mert szeretné ezt Dean-nek, és ezt is teszi egy évig. Aztán történik pár dolog és Sam képtelen tovább távolmaradni. Dean után eredt valami és neki segítenie kell, mert Dean nem elég óvatos.

Jensen arról, hogy belevonja-e Dean az új családját a vadászatba: Azt hiszem, Dean megtesz mindent, hogy távoltartsa a családját ettől. Dean mond valami olyat, hogy "Bajba kerültek miattam. Nem tudtam kiszállni. Annyit tehetek, hogy kihúzom őket belőle." Azon fáradozik, hogy távoltartsa őket.

Jesnen arról, amin Sam keresztülment: Dean az első pár epizódban erőlteti a kérdezősködést, "Beszélj róla, ha valaki képes megérteni, az én vagyok." és Sam elutasítja azzal, hogy "Nem akarok beszélni róla." És letöröl egy könnycseppet. Biztos vagyok benne, hogy feltárulnak majd az érzelmek, de eddig még nem láttam hasonlót.

Jensen a vicces jelenetekről: Én minden viccben benne vagyok, de néha megkérdezem, "Tényleg, srácok? Tiroli nadrág?!" De még mindig több értelme van, ha Dean csinál ilyet és nem Sam. Viccesebb, ha egy vagány srác csinálja. Van egy mondásunk a forgatáson, amit Bob Singer indított: Nincs olyan, hogy olcsó vicc. Mindig keressük a következő olcsó poént. És biztos vagyok benne, hogy számos lehetőségünk lesz erre, most hogy visszatértünk az első évados felálláshoz. Tehát valószínűleg több poénos jelenetünk lesz. Remélem, mert imádom a show-nak ehzt az oldalát.

Éééés vége! Kicsit késtem vele, voltak elfoglaltságaim. blush.gif
11 felhasználónak tetszik: Bessie, csicsi20, bibicsibi, Sixy, liza83, LaDySmIth, Hailey^^, Klau0604, miss_areo, LOVEAdam28, robbstark
2010. augusztus 13. 22:21 #1827
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Nagyon szépen köszönöm a munkádat. meghajolo.gif Sok fáradtság lehetett ezt leírni. biggrin.gif
A következő évadhoz annyi hozzáfűznivalóm lenne, hogy szerencsére újra láthatjuk őket. biggrin.gif yess.gif
Ez az új felállás érdekesnek ígérkezik. biggrin.gif
2010. augusztus 14. 00:44 #1828
bibicsibi
bibicsibi
cookiemonster
Hozzászólás: 4709
Csatolások: 3520
Azonosító: 93952
Ez olyan édes wub.gif wub.gif heart.gif
Amúgy meg köszi szépen Domcicc! laugh.gif
2 felhasználónak tetszik: katie993, LOVEAdam28
2010. augusztus 14. 01:01 #1829
Nikaaa
Nikaaa
team free will
Hozzászólás: 1941
Csatolások: 2268
Azonosító: 124647
huuuh,de imádom ezt a sorozatot wub.gif köszi!
2010. augusztus 14. 02:17 #1830
Sixy
Sixy
hajmániás™

StátuszShit happens....
Hozzászólás: 1275
Csatolások: 1872
Azonosító: 107844
Idézet (viraag @ 2010.08.13. 13:44)
Nekem történet szempontjából az első évad volt a kedvencem. Az volt az eredeti, original Supernatural. Jójó, persze nem mintha a többi évad nem tetszett volna, de a vadászgatás, a különös lények, az, hogy néha még meg is ijedtem az utóbbi évadokban elmaradt. Ezt felváltotta a csavaros történet és az érzelmek, de ez sem baj.

Ebben van valami, az első 1-2 évad volt az, ami még ijesztő volt és tényleg, ha este néztem egy részt, féltem elaludni rohog.gif aztán ez az epizódok előrehaladtával eltűnt unsure.gif Igazából egy teljesen más arculatot vett fel a sorozat, de nem baj, azért változás is kell néha rolleyes.gif

Nagyon jó képek, a gif is vicces thumbsup.gif
Neked Domcicc meg ezer meg egy köszönet, drága kis bicebócám heart.gif air_kiss.gif
2010. augusztus 14. 02:31 #1831
Domcicc
Domcicc
Dekker's bitch

Idézet (bibicsibi @ 2010.08.14. 00:44)
Ez olyan édes  wub.gif  wub.gif heart.gif

Jaj, megzabálom! wub3.gif wub.gif

Ugyan, nincs mit, mindig szívesen fordítok ilyeneket. biggrin.gif
2010. augusztus 14. 13:03 #1832
viraag
viraag
mrs.padalecki

Idézet (Domcicc @ 2010.08.13. 19:52)
Képek, gif _nevet.gif meghajolo.gif meghajolo.gif 
Itt az interjú, a hibákért meg már most elnézést kérek, átnéztem, de biztos így is maradt...

wow, hálás köszönet ezért meghajolo.gif feldobott smileeee.gif
Amúgy lehet, hogy volt már róla szó csak lemaradtam blush.gif de mikor Jared mondja, hogy nem tudja, hogyan szabadult ki, és, hogy biztos valami pokolbeli lény szabadíthatta ki, rögtön Apuci jutott az eszembe.. bár rá a lény szó kicsit erős, de nem tudom... smileeee.gif

Egyelőre szokatlan ez az új kocsi téma, az Impala az igazi,de lehet, hogy pár rész után feladják és újra visszaül Sammy az anyósülésre... bár szerintem ebben az évadban már nem Sammy lesz, hanem a határozott Sam Winchester, de azért nehogy a humor elmaradjon ohmy.gif
rohog.gif
2010. augusztus 14. 15:57 #1833
liza83
liza83
új tag

StátuszSUPERNATURAL MÁNIÁKUS
Hozzászólás: 61
Csatolások: 1
Azonosító: 24796
Köszönjük a fordítást!! ♥♥♥
2010. augusztus 14. 16:48 #1834
Domcicc
Domcicc
Dekker's bitch

Idézet (viraag @ 2010.08.14. 13:03)

Amúgy lehet, hogy volt már róla szó csak lemaradtam  blush.gif  de mikor Jared mondja, hogy nem tudja, hogyan szabadult ki, és, hogy biztos valami pokolbeli lény szabadíthatta ki, rögtön Apuci jutott az eszembe.. bár rá a lény szó kicsit erős, de nem tudom... smileeee.gif

Hmm, hát, úgy volt pontosan a szöveg, hogy "but also just whatever being in hell do to a person" ezt én pokolbeli lényként értelmeztem, meggyűlt vele a bajom, mert először fordítva olvastam a 'do to'-t. laugh.gif
2010. augusztus 14. 16:52 #1835
viraag
viraag
mrs.padalecki

Idézet (Domcicc @ 2010.08.14. 16:48)
Hmm, hát, úgy volt pontosan a szöveg, hogy "but also just whatever being in hell do to a person" ezt én pokolbeli lényként értelmeztem, meggyűlt vele a bajom, mert először fordítva olvastam a 'do to'-t. laugh.gif

á, értem, akkor ez így már más smileeee.gif pedig ez a csavar se lett volna rossz biggrin.gif na mindegy biggrin.gif
2010. augusztus 14. 17:36 #1836
Domcicc
Domcicc
Dekker's bitch

Idézet (viraag @ 2010.08.14. 16:52)
á, értem, akkor ez így már más smileeee.gif pedig ez a csavar se lett volna rossz biggrin.gif na mindegy biggrin.gif

Én is jobban örültem volna, ha közlik, hogy apuci visszatér legalább 1 rész erejéig. biggrin.gif heart.gif
2 felhasználónak tetszik: viraag, Bessie
2010. augusztus 14. 17:39 #1837
viraag
viraag
mrs.padalecki

Idézet (Domcicc @ 2010.08.14. 17:36)
Én is jobban örültem volna, ha közlik, hogy apuci visszatér legalább 1 rész erejéig. biggrin.gif heart.gif

Szerintem amúgy vissza fog ohmy.gif főleg akkor, ha tényleg az utolsó évad lesz smileeee.gif Olyan nincs, hogy nem! smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Domcicc
2010. augusztus 14. 17:44 #1838
Domcicc
Domcicc
Dekker's bitch

Idézet (viraag @ 2010.08.14. 17:39)
Szerintem amúgy vissza fog ohmy.gif főleg akkor, ha tényleg az utolsó évad lesz smileeee.gif Olyan nincs, hogy nem! smileeee.gif

Mondjuk rájöhetnének ki szedte ki Samet, és utána megkereshetnék és elintézhetnék, hogy őt is kihozza a pokolból. Túl jó oda... Viszont fogalmam sincs hogyan lehetne lezárni ezt a sorozatot. mellow.gif A boldog, normális élet annyira nem nekik való...
2010. augusztus 14. 17:52 #1839
bibicsibi
bibicsibi
cookiemonster
Hozzászólás: 4709
Csatolások: 3520
Azonosító: 93952
Idézet (Domcicc @ 2010.08.14. 17:44)
Mondjuk rájöhetnének ki szedte ki Samet, és utána megkereshetnék és elintézhetnék, hogy őt is kihozza a pokolból. Túl jó oda... Viszont fogalmam sincs hogyan lehetne lezárni ezt a sorozatot. mellow.gif A boldog, normális élet annyira nem nekik való...

Nekem ez a legnagyobb "bajom" úgymond. Annyira jó lett volna ez a rész, az 5.évadzáró egy sorozatlezáró résznek, ha nem jelenik meg Sam. Chuck nagyon jól lezárta, be is volt írva hogy The End, meg eltűnt, és akkor még ezzel, hogy Sam végül beugrott, meg is maradt volna a drámai befejezés hatása. Szóval ez tökéletes lett volna, szerintem. Félre ne értsetek, imádom a sorozatot, csak ez most böki a csőröm kicsit...
Amúgy nekem egy tippem lenne, hogy jött ki Sam.. ugye Mihály-t is magával rántotta, és gondolom volt harc ott lent. És aki nyert, talán az feljöhetett, vagy valami ilyesmi. smileeee.gif
2010. augusztus 14. 17:55 #1840
viraag
viraag
mrs.padalecki

Idézet (Domcicc @ 2010.08.14. 17:44)

Szerintem sem lesz cuki happy end. Nekem most egy olyan kép ugrott be, hogy valamilyen lényt vagy lényeket, valami nagyon gonoszat elintéztek és aztán éjszaka a sötétben beülnek az Impalába és eltűnnek a ködben w00t.gif ... jah és megszólal a Carry on my wayward son biggrin.gif
172 oldal 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!