Supernatural / Odaát (2005-)
2010. május 08. 11:48
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Hát igen, például könnyen lehet, hogy az eddigieket lezárják, viszont bevezetik az új irányt
Valami ilyesmi volt a 2. évad végén is. Kinyírták a YED-t, aztán jött hogy vadászniuk kell a démonokra és meg kell menteni Dean-t.
2010. május 08. 17:34
|
|
viraagmrs.padalecki |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.19. Hozzászólás: 2329 Csatolások: 4542 Azonosító: 69484 offline
|
Nekem nagyon tetszett ez a rész... Nem volt azzal sem baj, hogy olyan hamar lerendezték Pestist, így több idő jutott Halálra... Aminek örültem, mert vártam már hogy feltűnjön. Nagyon hatásos volt a belépője, a zene és az az egész, hát a hideg rázott végig közben... És tetszett, hogy minden erőszak nélkül állapodott meg Deannel, ami persze csak látszólag volt erőszakmentes, több rosszat tartalmaz ez a megállapodás, mint amit a többi lovas fizikailag okozhatott volna összességében.... Jó volt, hogy Bobby végre rávilágított Sam jó oldalára is, hiszen eddig vagy a kis könyvmolyként, vagy a rossz, gonosz démonvérivó szörnyöcsikeként volt elkönyvelve. Igaza volt teljesen Bobbynak, képes lenne az életét feláldozni a cél érdekében, bár ha nem sikerül... ugye ez is benne van a pakliban. Az utolsó feltett kérdés kicsit elgondolkodtató, hiszen ki tudja mostanában mi fontos Deannek...
Crowley-t még mindig imádom, nagy arc és feldobja a sorozatot, Halállal együtt szerintem egyértelműen a kicsit pozitívabb oldalát testesítik meg az alvilágnak... Bár ez így pont Halálról fura...
Mindenesetre nagyon tetszett a rész. Az, hogy Bobby újra jár
Várom a jövőhetet és kíváncsi vagyok mit találnak ki,de az biztos, hogy az állunk elég csúnyán le fog esni... lehet, hogy nem fogunk neki örülni, mert ugye 2 fontos szereplő halála nem lesz éppen mókás, de mindenképpen elgondolkodtató és WTF lesz
Crowley-t még mindig imádom, nagy arc és feldobja a sorozatot, Halállal együtt szerintem egyértelműen a kicsit pozitívabb oldalát testesítik meg az alvilágnak... Bár ez így pont Halálról fura...
Várom a jövőhetet és kíváncsi vagyok mit találnak ki,de az biztos, hogy az állunk elég csúnyán le fog esni... lehet, hogy nem fogunk neki örülni, mert ugye 2 fontos szereplő halála nem lesz éppen mókás, de mindenképpen elgondolkodtató és WTF lesz
2010. május 09. 02:14
|
hudavidúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.12.10. Hozzászólás: 49 Csatolások: 854 Azonosító: 21329 offline
|
Idézet (rheuska @ 2010.05.09. 02:06)
néhány oldallal korábban már feltettem őket 
Igen, tudom, csakhogy azok 1450 pixeles, tagged változatok, ezek viszont 3000 pixelesek és untagged.
2010. május 09. 03:33
|
|
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline
|
Fúúú de jó volt ez a rész!
Crowleyt imádom egyszerűen, Bobbynak meg kijárt már egy kis jó végre.
A Did you kiss him?-es jelenet még mindig röhögök, pedig már vagy 20szor megnéztem.
Halálról elég nehéz elhinnem, hogy lehet jóarc és érdekes dolgokat mondott ezzel, hogy meg tudná ölni Istent, akit mellesleg Luci meg is akar öletni... Próbálja csak megtalálni
Már csak egy rész
Már csak egy rész
2010. május 09. 13:42
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Egyébként egy ideje gondolkodom valamin, csak (egy fórumozónak hála) most van csak merszem leírni: az apokalipszisre mindenki úgy gondol, mint a világ végére, holott ez csak a mai jelentése. Másik értelmezés: az Ördög megtestesülése. Tehát, mikor Kripke azt mondta, hogy az apokalipszist lezárja az 5. évad végén, egyáltalán nem biztos, hogy arra gondolt, hogy visszazárják Lucit, megmentik Samet azt hepi van. Hanem, hogy Samet megszállja Luci, kilyukadnak oda, amit az 5x04-ben láthattunk és a 6. évad kábé erről szólna, hogy Samet próbálják visszahozni vagy nem tudom.
Mind1 ez csak egy gondolat, lehet, hogy én spilázom túl, és közel sem ez lesz.
Csak eszembe jutott...
1 felhasználónak tetszik:
robbstark
2010. május 09. 13:45
|
|
viraagmrs.padalecki |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.19. Hozzászólás: 2329 Csatolások: 4542 Azonosító: 69484 offline
|
Idézet (Christo @ 2010.05.09. 13:42)
Egyébként egy ideje gondolkodom valamin, csak (egy fórumozónak hála) most van csak merszem leírni: az apokalipszisre mindenki úgy gondol, mint a világ végére, holott ez csak a mai jelentése. Másik értelmezés: az Ördög megtestesülése. Tehát, mikor Kripke azt mondta, hogy az apokalipszist lezárja az 5. évad végén, egyáltalán nem biztos, hogy arra gondolt, hogy visszazárják Lucit, megmentik Samet azt hepi van. Hanem, hogy Samet megszállja Luci, kilyukadnak oda, amit az 5x04-ben láthattunk és a 6. évad kábé erről szólna, hogy Samet próbálják visszahozni vagy nem tudom.
Csak eszembe jutott...
Lehet, és ha belegondolunk végülis még igaz is lehetne, de van egy olyan sejtésem, hogy 101. variáció lesz, amire senki nem gondol. Vagyis legalábbis remélem. Na az méltó évadzáró lenne. Minden esetben megesz majd a fene őszig, de ha egy nagyon WTF résszel zárnák le az lenne az igazán jó
2010. május 09. 13:48
|
|
Christo |
|
Idézet (viraag @ 2010.05.09. 13:45)
Lehet, és ha belegondolunk végülis még igaz is lehetne, de van egy olyan sejtésem, hogy 101. variáció lesz, amire senki nem gondol. Vagyis legalábbis remélem. Na az méltó évadzáró lenne. Minden esetben megesz majd a fene őszig, de ha egy nagyon WTF résszel zárnák le az lenne az igazán jó 
Igen egyébként én is azt szeretném, hogy olyan legyen a vége, amire nem számítunk, ne pedig olyan, mint a 4. évadnál. Mindenki tudta, hogy azzal zárnak, hogy Sam megöli Lilithet és Luci kijön...
2010. május 09. 13:52
|
|
viraagmrs.padalecki |
|
Idézet (Christo @ 2010.05.09. 13:48)
Igen egyébként én is azt szeretném, hogy olyan legyen a vége, amire nem számítunk, ne pedig olyan, mint a 4. évadnál. Mindenki tudta, hogy azzal zárnak, hogy Sam megöli Lilithet és Luci kijön...
Reméljük most egy kicsit jobban megerőltették magukat
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.