5x03
Supernatural / Odaát (2005-)
2009. november 25. 12:44
|
|
fuge7Dódika |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.23. Hozzászólás: 1880 Csatolások: 1927 Azonosító: 74746 offline
|
na, szuper rész volt!
kezd jó lenni ez az évad, csak ne rontsák el!
hát, én reménykedtem, hogy Jo és Dean majd egyszer összejönnek, de
szinte sejtettem, hogy õket a háború el fogja ragadni. a képüket azért én sem égettem volna el, de hát mind1, az emléküket megõrzik életük végéig.
az vicces volt, amikor Sam ráfogta a démonra a coltot, el akarta sütni, de ugye nem volt benne töltény
, aztán mondja a démon hogy ja, töltény sem ártana bele!
egy valami nekem nem kóser a sztoriban, de nem kukacoskodni akarok

tulajdonképpen ez már az elõzõ részben is gázos volt, szóval ott van a próféta, aki ugye Isteni sugallatra írja a Winchester-Bibliát (
), és ugye egy csomó rejtélyt ki lehetne deríteni a könyveibõl. pl. a fanfic író csaj úgy mellesleg by the way elköpi, hogy a colt megvan, nem olvasztották be, annál a démonnál van, ja, tényleg? szóval miért nem tartják szorosabban a kapcsolatot a prófétával? így értesülhetnének az ellenfél dolgairól, hogy lépéselõnyben legyenek velük szemben. szóval ezt nem értem.
és még 1 eszembe jutott, de ez már régebben, csak most újra aktuális, hogy szegény Cas ilyen gyenge lett
szóval az angyalok nem Istentõl kapják az erejüket? mert az egy dolog, hogy Cast a szadista angyalok kitagadták, mert õ békét és szeretetet akar, de attól még az energiája meg kellett volna hogy maradjon. (Lucifer az más, mert õt maga Isten parancsára hajították le a Mennybõl.)
hát, én reménykedtem, hogy Jo és Dean majd egyszer összejönnek, de
az vicces volt, amikor Sam ráfogta a démonra a coltot, el akarta sütni, de ugye nem volt benne töltény
egy valami nekem nem kóser a sztoriban, de nem kukacoskodni akarok
tulajdonképpen ez már az elõzõ részben is gázos volt, szóval ott van a próféta, aki ugye Isteni sugallatra írja a Winchester-Bibliát (
és még 1 eszembe jutott, de ez már régebben, csak most újra aktuális, hogy szegény Cas ilyen gyenge lett
2009. november 25. 15:31
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Idézet(fuge7 @ 2009. November 25. - 13:44)
szóval az angyalok nem Istentõl kapják az erejüket? mert az egy dolog, hogy Cast a szadista angyalok kitagadták, mert õ békét és szeretetet akar, de attól még az energiája meg kellett volna hogy maradjon. (Lucifer az más, mert õt maga Isten parancsára hajították le a Mennybõl.)
Hát, sztem Istennel tutira valami gáz lehet, ha még nem lépett közbe és nagyobb gondja is van, mint hogy arra figyeljen mi van Castiellel. Mivel õ csinálta az angyalokat, meglehet nekik is az a képességük, hogy csak úgy elveszik a másik erejét, de most nincs ott a góré, hogy helyrepofozza õket...gondolom az ilyen utasítást is csak õ adhatja ki.
De mondjuk az igaz hogy Cas elég hülye volt, mikor Luciferre küldte õket a colttal... tudhatta volna, hogy nem használ ellene, mert angyal, ahogy Cas is... szal ez nekem nem volt tiszta...
Azt mondjátok meg, mire gondoltok azzal kapcsolatban hogy melyik másik 4 lényt nem lehet elpusztítani a pisztollyal
2009. november 27. 15:10
|
|
gandalfvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.01.22. Hozzászólás: 203 Csatolások: 1232 Azonosító: 23527 offline
|
Idézet(Christo @ 2009. November 25. - 15:31)
Azt mondjátok meg, mire gondoltok azzal kapcsolatban hogy melyik másik 4 lényt nem lehet elpusztítani a pisztollyal
Szerintem Isten, meg a másik 3 fõangyal
2009. december 01. 15:29
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Hát nekem már szörnyû elvonási tüneteim vannak 
2009. december 01. 15:33
|
|
katie993kp |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.17. Hozzászólás: 4442 Csatolások: 9860 Azonosító: 105388 offline
|
Idézet(House Of Wax @ 2009. December 1. - 15:29)
Hát nekem már szörnyû elvonási tüneteim vannak 
nekem is.. :S én közben nézem a 3. évadot+ utánna elkezdem a 4.-et.
Hiányoznaaaak
2009. december 01. 15:39
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Idézet(katie993 @ 2009. December 1. - 15:33)
nekem is.. :S én közben nézem a 3. évadot+ utánna elkezdem a 4.-et.
Hiányoznaaaak

Hiányoznaaaak
Itt van egy vicces kép :
http://images2.fanpop.com/images/photos/79...567-426-504.jpg
2009. december 06. 00:06
|
|
Katharinaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.02. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 65240 offline
|
Christo köszi a sok jó képet!
Jo és Ellen halála nagyon szomorú volt, s a kép elégetése a jelképes temetésük volt (szerintem).
Sok csavar van megint a részekben, remélem mindegyikre kapunk választ.
Jo és Ellen halála nagyon szomorú volt, s a kép elégetése a jelképes temetésük volt (szerintem).
1 felhasználónak tetszik:
robbstark
2009. december 06. 00:12
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Idézet(Katharina @ 2009. December 6. - 01:06)
Christo köszi a sok jó képet!
Jah a temetés az korrekt
2009. december 07. 22:35
|
|
fuge7Dódika |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.23. Hozzászólás: 1880 Csatolások: 1927 Azonosító: 74746 offline
|
nézzétek csak mit találtam: Angyaltanfolyam - Angyalkommunikáció
egybõl az Odaát jutott eszembe... még van "Angyal tanár" is...
ti egyébként hisztek az ilyesmikben? mármint tudom hogy az Odaát kitaláció
de hogy létezik Isten, meg az angyalok, akik vigyáznak ránk, a démonok akik romlást hoznak...
2009. december 08. 14:53
|
|
katie993kp |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.17. Hozzászólás: 4442 Csatolások: 9860 Azonosító: 105388 offline
|
Idézet(fuge7 @ 2009. December 7. - 22:35)
nézzétek csak mit találtam: Angyaltanfolyam - Angyalkommunikáció
egybõl az Odaát jutott eszembe... még van "Angyal tanár" is...
de hogy létezik Isten, meg az angyalok, akik vigyáznak ránk, a démonok akik romlást hoznak...
Köszi, h belinkelted
én hiszek Istenben és az angyalokban.
2009. december 09. 23:07
|
|
Christo |
|
Ha már karácsony, néhány képecske
1 felhasználónak tetszik:
brylyn1979
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.