Supernatural / Odaát (2005-)
2009. november 20. 16:47
|
|
katie993kp |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.17. Hozzászólás: 4442 Csatolások: 9860 Azonosító: 105388 offline
|
Huhh, most végeztem az eheti résszel.
Mérges vagyok, mert ebben az évben már nem adnak le több részt
De amúgy sztem jó volt. Castiel végre több szerephez jutott
Lucifert is jó volt viszontlátni
A közös kép....
király...
Szegény Jo és Allan, sajnálom õket
Csak azt nem értem, miért égették el a képet?
De amúgy sztem jó volt. Castiel végre több szerephez jutott
Lucifert is jó volt viszontlátni
A közös kép....
Szegény Jo és Allan, sajnálom õket
Csak azt nem értem, miért égették el a képet?
2009. november 20. 17:20
|
|
Klau0604 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.14. Hozzászólás: 992 Csatolások: 106 Azonosító: 66181 offline
|
Idézet(katie993 @ 2009. November 20. - 16:47)
hm,ez fura én imdb-n ezt láttam:
"Season 5, Episode 11: Sam, Interrupted
Original Air Date—26 November 2009"
remélem télleg lesz
2009. november 20. 17:39
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Nem, sajnos tutira szünetre mennek, ezt már régóta lehet tudni.
Én se nagyon értettem miért is égették el a képet, bár szerintem az lehet az oka, hogy ez a nap számukra ilyen fordulópont volt, meghaltak a szeretteik és a kép rossz emlék, ami ehhez kapcsolódik.(Bár egyébként én pont emiatt nem égettem volna el, hiszen arra is tökéletes, hogy hajtson a célom elérésében. )
De az is lehet, hogy így adták a nézõk tudatára, hogy most már nem lesz jó pofizás, meg fair játék, hanem a jók is bedurvulnak és elvágják azokat a kapcsolatokat, amik meggyengíthetik õket.
Na mind1, ez csak az én véleményem
Én se nagyon értettem miért is égették el a képet, bár szerintem az lehet az oka, hogy ez a nap számukra ilyen fordulópont volt, meghaltak a szeretteik és a kép rossz emlék, ami ehhez kapcsolódik.(Bár egyébként én pont emiatt nem égettem volna el, hiszen arra is tökéletes, hogy hajtson a célom elérésében. )
De az is lehet, hogy így adták a nézõk tudatára, hogy most már nem lesz jó pofizás, meg fair játék, hanem a jók is bedurvulnak és elvágják azokat a kapcsolatokat, amik meggyengíthetik õket.
Na mind1, ez csak az én véleményem
1 felhasználónak tetszik:
robbstark
2009. november 21. 14:58
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Én még elõtte állok az új résznek , rem. jó lesz
2009. november 21. 16:06
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Idézet(House Of Wax @ 2009. November 21. - 14:58)
Én még elõtte állok az új résznek , rem. jó lesz 
Hát megnéztem , elég szomorú rész volt , szomorú de izgalmas , nem tudom hogy bírom ki január 14.-ig
Szegény jo és Ellen , a képet meg szerintem azért égették el mert rossz emléket jelent , mikor a kép a tûzben volt és mutatták Dean arcát , nekem ez jött le belõle
Azért ez nem semmi rész volt , most Meg egészen szimpatikus volt számomra , mármint múltkor szerintem nem játszotta jól a szerepét
Nagyon várom már a 11. részt
2009. november 21. 16:08
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Nekem Meg annyira nem volt szimpi, mivel õ engedte rájuk a pokolkutyákat 
De mondjuk ezzel a hajjal jobban nézett ki.. az a lelapított cucc az 5x01-ben borzalom volt a bazinagy homlokával
De mondjuk ezzel a hajjal jobban nézett ki.. az a lelapított cucc az 5x01-ben borzalom volt a bazinagy homlokával
2009. november 21. 16:09
|
|
böttifangörl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.01. Hozzászólás: 4789 Csatolások: 14166 Azonosító: 70600 offline
|
Végre egy 5. évados promo kép 
nagyon jól sikerült
Várjuk srácokat is
nagyon jól sikerült
Várjuk srácokat is
1 felhasználónak tetszik:
brylyn1979
2009. november 22. 20:45
|
|
böttifangörl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.01. Hozzászólás: 4789 Csatolások: 14166 Azonosító: 70600 offline
|
WTF
uhh hát a rész nagyon durva volt. kb úgy elment az a 40perc mintha 10 perc lett volna és közben köpni-nyelni nem tudtam. Bírom Pellegrinót de uhh én is ki tudnám kaparni a szemét...
Sajnálom a lányokat, teljesen elfelejtettem, hogy a két szereplõ kinyírása erre a részre szól, szóval meglepõdtem.
A fiúk arcán pedig az a tépelõdés. ennyit tehetséges színészt összerakni. (L)
Hogy fogunk így kibírni még 2 hónapot :S
uhh hát a rész nagyon durva volt. kb úgy elment az a 40perc mintha 10 perc lett volna és közben köpni-nyelni nem tudtam. Bírom Pellegrinót de uhh én is ki tudnám kaparni a szemét...
Sajnálom a lányokat, teljesen elfelejtettem, hogy a két szereplõ kinyírása erre a részre szól, szóval meglepõdtem.
A fiúk arcán pedig az a tépelõdés. ennyit tehetséges színészt összerakni. (L)
2009. november 22. 21:46
|
|
Klau0604 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.14. Hozzászólás: 992 Csatolások: 106 Azonosító: 66181 offline
|
Idézet(bötti @ 2009. November 22. - 20:45)
nehezen,nagyon nehezen...
egyébként ez a rész télleg nagyot ütött
most az új kedvenc odaát részem a changing channels lett
ja és christo naaagyoon köszi a képeket
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.