Starity

Supernatural / Odaát (2005-)

172 oldal 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2009. szeptember 10. 19:35 #721
House Of Wax
House Of Wax
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Idézet(Blackheart.com @ 2009. September 10. - 18:27)
Köszi a képeket!!!!  w00t.gif
Húúúh....annyira kíváncsi vagyok az új részekre!!!! wink.gif  Téll... pont ma kezdõdik el az Odaát 5. évada, amikor a névnapom van!!  smileeee.gif

Szívesen a képeket laugh.gif

Én is szörnyen várom már a holnapot thumbsup.gif

és nem utolsó sorban BOLDOG NÉVNAPOT NEKED wink.gif wink.gif
2009. szeptember 10. 20:27 #722
Blackheart.com
Blackheart.com
yizhan - bjyxszd

Státuszliving my best fujoshi life ^.^
Hozzászólás: 3585
Csatolások: 1884
Azonosító: 42891
Idézet(House Of Wax @ 2009. September 10. - 19:35)
Szívesen a képeket  laugh.gif

Én is szörnyen várom már a holnapot  thumbsup.gif

és nem utolsó sorban BOLDOG NÉVNAPOT NEKED  wink.gif  wink.gif

Nagyon köszönöm!!!!!! rolleyes.gif
2009. szeptember 10. 20:51 #723
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Idézet(Blackheart.com @ 2009. September 10. - 19:27)
Köszi a képeket!!!!  w00t.gif
Húúúh....annyira kíváncsi vagyok az új részekre!!!! wink.gif  Téll... pont ma kezdõdik el az Odaát 5. évada, amikor a névnapom van!!  smileeee.gif

Boldog névnapot! beer.gif
2009. szeptember 10. 21:02 #724
bötti
bötti
fangörl

StátuszJake túladagolásban haldoklik, de nem baj, mert ez szép halál :D
Hozzászólás: 4789
Csatolások: 14166
Azonosító: 70600

én is be állok a sorba smileeee.gif

Nagyon sok boldog névnapot smileeee.gif birthday.gif
2009. szeptember 11. 06:57 #725
Necros
Necros
Cara is my Mistress

StátuszCaptivated by Tabrett.
Hozzászólás: 8558
Csatolások: 17675
Azonosító: 12106
ohmy.gif Az elsõ három és fél perc, AC/DC-vel kezdve... A mindenit... Ez ütött! meghajolo.gif

Picit megkésve, de: Boldog Névnapot! smileeee.gif
2009. szeptember 11. 16:28 #726
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Idézet(Necros @ 2009. September 11. - 06:57)
ohmy.gif Az elsõ három és fél perc, AC/DC-vel kezdve... A mindenit... Ez ütött! meghajolo.gif

Picit megkésve, de: Boldog Névnapot! smileeee.gif

w00t.gif w00t.gif w00t.gif w00t.gif Csak pislogtam, pedig csak a previously volt... _nevet.gif A blogomban már kiadtam magamból amit lehetett, aki már látta a részt és érdekli, az elolvashatja... smileeee.gif De erõsen spoileres, szal télleg csak az nézzen be laugh.gif
2009. szeptember 11. 16:34 #727
Blackheart.com
Blackheart.com
yizhan - bjyxszd

Státuszliving my best fujoshi life ^.^
Hozzászólás: 3585
Csatolások: 1884
Azonosító: 42891
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm!!!! wink.gif
Húúúh..szintén megint AC/DC-vel kezdõdik, eddig mind a 4 évad AC/Dc-vel kezdõdött!!! Ez jó!!! w00t.gif w00t.gif
2009. szeptember 11. 17:15 #728
House Of Wax
House Of Wax
Iszonyat jó volt ohmy.gif thumbsup.gif
megérte várni laugh.gif laugh.gif

Sammy és Dean wub.gif olyan cukik blush.gif

Dean pedig hozta a formáját : MI EZ , MOGYORÓVAJ ?

Ezen a beszóláson annyit röhögtem _nevet.gif _nevet.gif

Már várom a második részt beer.gif

2009. szeptember 11. 18:47 #729
lostgirl
lostgirl
visszatérő vendég
Hozzászólás: 318
Csatolások: 2972
Azonosító: 16333
Jó rész volt...várom a következõt thumbsup.gif Ezért érdemes hajnalba felkelni tongue.gif
1 felhasználónak tetszik: brylyn1979
2009. szeptember 11. 19:00 #730
Necros
Necros
Cara is my Mistress

Idézet(Blackheart.com @ 2009. September 11. - 16:34)
Húúúh..szintén megint AC/DC-vel kezdõdik, eddig mind a 4 évad AC/Dc-vel kezdõdött!!! Ez jó!!! w00t.gif  w00t.gif

Az elsõ három nem a Kansas - Carry On Wayward Son címû számával kezdõdött? Vagy az én memóriám rossz? biggrin.gif
2009. szeptember 11. 19:02 #731
House Of Wax
House Of Wax
Idézet(Necros @ 2009. September 11. - 18:00)
Az elsõ három nem a Kansas - Carry On Wayward Son címû számával kezdõdött? Vagy az én memóriám rossz? biggrin.gif

Igen a végén mindig KANSAS volt , de az elején az AC/DC wink.gif
2009. szeptember 11. 19:05 #732
Deino
Deino
visszatérő vendég
Hozzászólás: 146
Csatolások: 354
Azonosító: 52044
Idézet(Necros @ 2009. September 11. - 18:00)

A Carry on my Wayward Son az évad végi "összefoglaló" (The Road So Far) alatt megy, évadnyitó recap az sokszor AC/DC.

2. évad - Ted Nugent - Stranglehold
3. évad - AC/DC- Hells Bells
4. évad - AC/DC - You Shook me All night Long
5. évad - AC/DC - Thuderstruck

És a pilotban meg ott volt az AC/DC Highway to Hell c. száma.
2009. szeptember 11. 19:11 #733
Blamethevain
Blamethevain

Státusz"Azt hiszem, túl nagy árat kell fizetnünk néhány felejthetetlen pillanatért."
Hozzászólás: 2022
Csatolások: 5002
Azonosító: 21944
Naggyon nagy volt ez a rész, az elején az AC/DC is nagyon tetszetõs volt ismét.
És még Mark Pellegrino is szerepelt benne, jeee! thumbsup.gif blush.gif És ahogy elnéztem még fog is. thumbsup.gif
2009. szeptember 11. 19:13 #734
Necros
Necros
Cara is my Mistress

Akkor én tévedtem. biggrin.gif Elég sok (ok, rengeteg laugh.gif) sorozatot nézek, így mindenre nem emlékezhetek. smileeee.gif
2009. szeptember 12. 00:08 #735
fuge7
fuge7
Dódika

StátuszA lét határozza meg a tudatot. Ha megisszuk a lét, a tudat elszáll. :D
Hozzászólás: 1880
Csatolások: 1927
Azonosító: 74746
Idézet(Necros @ 2009. September 11. - 05:57)

nekem a 4. évad ACDC-je (Shook Me All Night Long) tetszett a legjobban! biggrin.gif
jó pörgõsek ezek a számok, király montázst lehet csinálni rá az elõzõ szériából! smileeee.gif

amúgy szerintem elég gyenge volt ez az évadkezdet. sok volt már megint a következetlenség, pl.:

1. ki és miért tette fel õket a gépre? Isten? de mi célból?
2. a zuhanó repülõn ülnek, aztán következõ pillanatban meg már az autóban beszélgetnek? ezt nem igazán értettem.
3. Dean-nek mikor volt ideje felmázolni a falra az anyalûzõ jelet Chucknál? (és az ajtóra még rá is volt száradva a vér.)
4. hogy lehet Dean Mihály kardja, ha megszállja? rendben, õ a "kiválasztott", de arra, hogy megszállja, vagy arra hogy a fegyvere legyen? a kettõ ugyanis kizárja egymást... (de szerintem erre még fény derül az évad során.)
5. Cas felrobbant az elõzõ rész végén, akkor hogyan bújhatott vissza ugyanabba a porhüvelybe?
2009. szeptember 12. 10:24 #736
House Of Wax
House Of Wax
Idézet(fuge7 @ 2009. September 11. - 23:08)
nekem a 4. évad ACDC-je (Shook Me All Night Long) tetszett a legjobban! biggrin.gif
jó pörgõsek ezek a számok, király montázst lehet csinálni rá az elõzõ szériából! smileeee.gif

amúgy szerintem elég gyenge volt ez az évadkezdet. sok volt már megint a következetlenség, pl.:

2. a zuhanó repülõn ülnek, aztán következõ pillanatban meg már az autóban beszélgetnek? ezt nem igazán értettem.
3. Dean-nek mikor volt ideje felmázolni a falra az anyalûzõ jelet Chucknál? (és az ajtóra még rá is volt száradva a vér.)
4. hogy lehet Dean Mihály kardja, ha megszállja? rendben, õ a "kiválasztott", de arra, hogy megszállja, vagy arra hogy a fegyvere legyen? a kettõ ugyanis kizárja egymást... (de szerintem erre még fény derül az évad során.)
5. Cas felrobbant az elõzõ rész végén, akkor hogyan bújhatott vissza ugyanabba a porhüvelybe?

Hát nem tudom , nekem ezek a kérdések nem nagyon számítottak blink.gif
Az volt a lényeg hogy a kedvenc sorozatom végre folytatódott , egyébként meg szerintem baromi ütõs lett ez az elsõ rész imádtam thumbsup.gif laugh.gif
2009. szeptember 12. 10:25 #737
House Of Wax
House Of Wax

Hát nem tudom , nekem ezek a kérdések nem nagyon számítottak blink.gif
Az volt a lényeg hogy a kedvenc sorozatom végre folytatódott , egyébként meg szerintem baromi ütõs lett ez az elsõ rész imádtam thumbsup.gif laugh.gif

Gondolom te nem vagy annyira odaát megszállott mint itt mindenki dry.gif

BOCSI kétszer ment fel sorry.gif

CHRISTO ez hatalmas lett _nevet.gif _nevet.gif

" Nem vagyok vadász és nem hordok bõrdzsekit. A világ egyik legdrámaibb és legizgalmasabb sorozatát nézem, és rajtam kívül több millióan értik, amikor azt mondom: Christo.
A sószórás megelõzi a démonûzést és nem örülök, hogy ha összekeverik a vámpírokat a zombikkal. Büszkén gondolok Dean-re a hõsre, Sammy-re a könyvmolyra, Cas-re és Bobby-ra.
Szeretem a régi rockot, a jó poénokat, a szenteltvizet, a coltot. Itt élek a "való" világban, vadászatban a Winchesterek a császárok, és igenis Anna a menny legszebb angyala. Supernatural, én így szeretlek. "

_nevet.gif _nevet.gif
2009. szeptember 12. 10:49 #738
lostgirl
lostgirl
visszatérő vendég
Hozzászólás: 318
Csatolások: 2972
Azonosító: 16333

Érdekes kérdések,én ilyenekkel nem is foglalkoztam:D
1. Sztem Castiel volt...de majd kiderül:)
2.Biztos kivágtak vmit mert túl hosszú lett volna:D
Biztos mindenre fényderül majd csak ki kell várni:)
2009. szeptember 12. 11:17 #739
Deino
Deino
visszatérő vendég
Hozzászólás: 146
Csatolások: 354
Azonosító: 52044

1. Mikor Castiel átmegy terminátorba, ott mond Zachnak valamit. Igen, Isten volt (tippre, konkrét név ugye nem hangzik el) a cél meg totál ismeretlen.

2. Leszállt a repülõ. Béreltek (loptak?) egy kocsit.

3. Dean tudta, hogy Castiel ott megküzdött az arkangyalokkal. Gondolom felkente a jelet ahogy beléptek, jobb félni, mint meghalni alapon. Nem olyan hülyék a Winchester fiúk, hogy egy szál elemlámpval menjenek be egy házba, amiben talán ott seggel három arkangyal, ugrásra várva.

4. Nem mindenki lehet egy angyal "hordozója". Egy démon belebújhat bárkibe, az angyaloknak eleve beleegyezés kell, plusz az alany sem lehet bárki, erre "születni" kell. (Ez a Castiel múltját boncolgató 4- évados részbõl derül ki) Mihály kardja azt jelenti, hogy Dean alkalmas az õ földi porhüvelyének.

5. Lásd 1. pont. Még a negyedik évadban Anna történetébõl megtudjuk, hogy a legtöbb angyal még soha nem is látta Istent. Néhányan elvileg beszélnek vele közvetlenül, de ugye erre nincs semmi bizonyíték, kivéve a "fõangyalok" szavát. Lásd még, elõzõ évad vége, had idézzem Zachet: God has left the building. Tippre már elég rég nem õ irányította az angyalokat.

Zach és a többiek ezt használták ki: mindenkit kiütöttek, aki meg akarta akadályozni Lucifer visszatérését, hogy meglegyen az Apokalipszis, és õk szépen leverhessék a démonokat, az emberek meg gondoskodjanak magukról, ahogy tudnak. Ha ezt így konkrétan kimondta volna, az angyalok többsége otthagyja a fenébe. Ezért ment a színjáték jobbra balra. Gondolom a nagy elképedés Zach részérõl az volt, hogy Isten most visszatért.
2009. szeptember 12. 12:25 #740
bötti
bötti
fangörl

StátuszJake túladagolásban haldoklik, de nem baj, mert ez szép halál :D
Hozzászólás: 4789
Csatolások: 14166
Azonosító: 70600
én is megnéztem tegnap éjszakába nyúlóan, ahogy elmentek a vendégek és egy hozzáfûznivalóm van, hogy ÁÁÁ ÁÁÁ ÁÁÁ laugh.gif

Nekem nagyon tetszett az egész rész, pörgõs volt és meg is vannak az elsõ kérdések amin gondolkozni lehet. Szóval én imádtam. smileeee.gif

Srácok wub.gif

Kripke meghajolo.gif meghajolo.gif meghajolo.gif

Christo biggrin.gif ez a szöveg meg nagyon nagy biggrin.gif _nevet.gif
172 oldal 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!