Idézet(bötti @ 2009. July 24. - 20:16)
Hoztam még egy kis Genevievet, annak aki szereti

( bocsi, hogy így külön, csak így találom meg õket

)
Necros

Köszi!
Infók az 5. évadról,
spoileresen:
http://www.cinemaspy.com/article.php?id=2846 
Nagyon jól hangzik.

Magyarul a lényeg:
- jön ugyebár Lucifer (Mark Pellegrino), de valószínûleg ebben az évadban véget is ér az õ története, mivel az eredeti 5 éves tervben is így szerepelt. Nem elképzelhetetlen, hogy legyen 6. évad, ha a CW hajlandó tovább fizetni és a nézettség jó lesz és így azért kíváncsi vagyok, mit találnának ki az apokalipszis és Lucifer után.

- bemutattak egy klipet, amiben három gátlástalan angyalnak állít csapdát Sam és Dean egy házban
- Lucifert megpróbálják szimpatikusnak feltüntetni, elõször õt verték át, így talán a nézõk együtt tudnak talán vele érezni némileg, fõleg ha az angyalokat sikerül szemeteknek beállítani
- annak ellenére, hogy jön a vég, ez az évad optimistább lesz az elõzõnél és a Winchester testvérek is újra közelebb kerülnek
- a humor most sem marad el, lesz például egy olyan jelenet, ahol 22 ember vár nyugodtan arra, hogy felakasszák õket
- Castiel elveszti sok angyal barátját és hatalmának egy részét is, így többet lesz a földön, ahol ugye régóta nem járt (mármint nem élt itt), ezért idegen számára. És persze ebbõl még több humoros jelenetet ki lehet hozni, például Dean elviszi majd õt egy bordélyba
- a 4. epizódban elõreugranak 5 évet, ekkor már nagyon közel lesz a vég, amit az is jelezni fog, hogy Sara Palin lesz az elnök
- Bobby-nak kitaláltak egy érdekes mellékszálat, de ennél többet nem mondtak róla
- Ellen Harvelle (Samantha Ferris) visszatér, hogy segítsen a lányának, Jo-nak (Alona Tal)
- régi vadászok is elõkerülnek, mint Rufus, mivel itt az apokalipszis és mindenkire szükség van
- az apokalipszis négy lovasa is tiszteletét teszi majd
- más bibliai és egyéb mitológiai lények is szerepet kapnak
- több ismert ember szelleme is feltûnik majd, köztük lesz egy vérszomjas Abraham Lincoln szellem is
- visszatér Jessica Moore (Adrianne Palicki), mint Sam barátnõje
Az 5. évad szeptember 10-én kezdõdik, azaz másnap hajnalban.