New picture from episode 4x20 "Rapture"
Supernatural / Odaát (2005-)
2009. május 17. 12:07
|
|
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline
|
http://community.livejournal.com/ohnotheydidnt/35253428.html
Remélem, igaza lesz és jön még hatodik évad is! 
A finálé ütõs volt, nagyon várom a folytatást.
SPOILER!!! De akkor néztem egyet, mikor kiderült, Ruby végül mégsem segíteni akart.
Sajnálom, hogy megölték, de megérdemelte. Kíváncsi vagyok, hogy ha tényleg elõjön Lucifer, akkor mit csinálnak.
Idézet
Misha: Well, honestly, I'm not sure next year will be the last. I think that may have just made for a juicer story. My understanding is that Eric [Kripke, creator] originally pitched the show with a five-year plan and I think a lot of people took that to mean "only five years." That's not my understanding -- if the story wraps up and everyone wants to walk away, alright. But from what I've heard from Eric, Jared [Padalecki] and Jensen [Ackles] is that they're open to any possibilities.
A finálé ütõs volt, nagyon várom a folytatást.
2009. május 17. 12:28
ütõs ?? utána el kellett mennem,mikor megnéztem,hogy lenyugodjak..
nem értem,hogy csinálhattak velünk ilyet...
faxxom akar szeptemberig várni..
legalább a smallville szar volt,az már meglepõ sem volt
de ez.........ááááááááááá
nem értem,hogy csinálhattak velünk ilyet...
faxxom akar szeptemberig várni..
legalább a smallville szar volt,az már meglepõ sem volt
de ez.........ááááááááááá
2009. május 17. 12:37
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Ez azért meglepõ, mert régebben írtak valami olyasmirõl, hogy Kripke mindenképp be akarja fejezni az 5. évaddal és Jared meg Jensen is ki akar szállni...
ha tartják a színvonalat, ahogy eddig sikerült, akkor én is örülnék folytatásnak
ha tartják a színvonalat, ahogy eddig sikerült, akkor én is örülnék folytatásnak
2009. május 18. 17:55
|
|
Blamethevain |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.12.23. Hozzászólás: 2022 Csatolások: 5002 Azonosító: 21944 offline
|
Idézet(Christo @ 2009. May 17. - 11:37)
Ez azért meglepõ, mert régebben írtak valami olyasmirõl, hogy Kripke mindenképp be akarja fejezni az 5. évaddal és Jared meg Jensen is ki akar szállni...
Szerintem ezután muszáj jönnie a folytatásnak, az mekkora .... lenne ha így hagynák abba.
2009. május 18. 18:33
|
|
Blackheart.comyizhan - bjyxszd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.04. Hozzászólás: 3585 Csatolások: 1884 Azonosító: 42891 offline
|
Persze,h lesz folytatás!! Az 5. évad lesz sz utolsó!! Azután már nem lesz több évad, mert Kripke bejelentette,h azért lesz csak 5 évados,mert nem akarja,h elunalmasodjon a sorozat...
2009. május 18. 18:38
|
|
böttifangörl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.01. Hozzászólás: 4789 Csatolások: 14166 Azonosító: 70600 offline
|
Idézet(Blackheart.com @ 2009. May 18. - 17:33)
Persze,h lesz folytatás!! Az 5. évad lesz sz utolsó!! Azután már nem lesz több évad, mert Kripke bejelentette,h azért lesz csak 5 évados,mert nem akarja,h elunalmasodjon a sorozat...
aztán azóta találgatják, hogy lesz-e 6. Mert volt utalás rá néhány interjúban ha jól tudom. De amúgy nem tudom, hogy jót tenne-e a sorozatnak ha ennyit nyújtanák. Elképzelni se tudom ,hogy már az ötödikbõl is mit hoznak ki.
De nem baj a sztorikat szeretem, a fiúkat szívesen nézem, akár lesz még vagy 2 évad akár nem
2009. május 18. 18:47
|
|
Blamethevain |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.12.23. Hozzászólás: 2022 Csatolások: 5002 Azonosító: 21944 offline
|
Ja jólvan én meg félreolvastam.
Mindenesetre rossz lesz ha egyszer vége lesz, dehát ez van sajna. Hiányérzetem lesz mint a Szökésnél.
Mindenesetre rossz lesz ha egyszer vége lesz, dehát ez van sajna. Hiányérzetem lesz mint a Szökésnél.
2009. május 19. 02:00
szerintem meg csináljanak amit akarnak, a tényen nem fog változtatni, hogy ez a legjobb sorozat.
2009. május 19. 17:53
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
egyetértek
a 4. évad az eddigi legjobb volt, még a filler epizódokkal is...nem tudok más olyan sorozatot mondani, ami 4 évadon keresztül nem okozott csalódást...
ebben az évadban hihetetlen erejû párbeszédek voltak, ami köszönhetõ az íróknak és a színészeknek egyaránt
de mégiscsak: Kripke ezennel:
isten vagy
a 4. évad az eddigi legjobb volt, még a filler epizódokkal is...nem tudok más olyan sorozatot mondani, ami 4 évadon keresztül nem okozott csalódást...
ebben az évadban hihetetlen erejû párbeszédek voltak, ami köszönhetõ az íróknak és a színészeknek egyaránt
de mégiscsak: Kripke ezennel:
isten vagy
2009. május 19. 21:25
|
|
Christo |
|
Idézet(bötti @ 2009. May 19. - 18:36)
tegnap eljutottam a Yellow Feverig. Hát gyerekek sírva röhögtem.
rég volt ilyen rész
Jensen

Jensen
jah, emlékszem, úgy néztem végig a részt, mintha ruhafogassal a számban aludtam volna
2009. május 21. 19:55
|
|
böttifangörl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.01. Hozzászólás: 4789 Csatolások: 14166 Azonosító: 70600 offline
|
Idézet(Christo @ 2009. May 19. - 20:25)
jah, emlékszem, úgy néztem végig a részt, mintha ruhafogassal a számban aludtam volna
voltak borulós meg sírva röhögõs jelenetek pölö Eye Of The Tiger

jaja kb én is. úgy röhögtem h átszóltak a másik szobából, hogy jobb lenne ha halkabbra venném.
Mikor mondja Sammynek hogy : ...and you're gassy!
Meg mikor részeg és mondja a rendõr srácnak: You know, you're awesome
Ja meg hát a visítás
Ezek voltak a kedvenc jelenetek
2009. május 22. 04:53
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline
|
Idézet(Christo @ 2009. May 19. - 17:53)
Ajánlom a Farscape-et.
2009. május 23. 07:15
|
|
|
Akkor a Boston Legalt, az egyáltalán nem sci-fi.
Igaz, sok sci-fi kötõdésû színész van benne, kezdve egybõl Kirk kapitánnyal.
A Supernatural szerintem is nagyon jó sorozat, imádom én is, de a legjobbnak azért nem nevezném. Dean és Sam nagyon jók, de a többi karakter , fõleg az epizódok vendégszereplõi nem mindig ütik meg a szintet. A történet és a forgatókönyv általában jó, néha kiváló, de szerintem nincs olyan magas szinten, mint a Farscape vagy a Boston Legal esetében, és itt nem számít a költségvetés.
Egyébként ha ügyesen csinálják, akkor ki lehet húzni a hatodik évadig is a történetet, vagy az ötödik után mondjuk egy négy részes minisorozattal is befejezhetnék. Mint a Farscape esetében (igaz, ott nem volt tervezve, hogy négy évad után vége lesz
), a Peacekeeper Wars kiváló finálé (?) volt egy zseniális sorozathoz.
Egyébként ha ügyesen csinálják, akkor ki lehet húzni a hatodik évadig is a történetet, vagy az ötödik után mondjuk egy négy részes minisorozattal is befejezhetnék. Mint a Farscape esetében (igaz, ott nem volt tervezve, hogy négy évad után vége lesz
2009. május 23. 12:53
amiket te írtál azok teljesen más stílusúak..nem tudom hogy hasonlíthatod össze õket így.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

4 felhasználónak tetszik: