Supernatural / Odaát (2005-)
2009. február 12. 21:52
|
|
böttifangörl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.01. Hozzászólás: 4789 Csatolások: 14166 Azonosító: 70600 offline
|
Idézet(Necros @ 2009. February 12. - 21:49)
Azért azt is vegyétek figyelembe, hogy nem korlátlan a költségvetésük, fõleg a sajnos alacsony nézettség mellett. Be kell osztani a puskaport.
hát igen nem olyan nagy réteg az akit szerintem érdekel ez a misztikus szellemes zombis ilyen-olyanos dolog.
de én bevallom hõsiesen h nem a téma miatt kezdtem nézni
2009. február 12. 21:57
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Idézet(Necros @ 2009. February 12. - 22:49)
Azért azt is vegyétek figyelembe, hogy nem korlátlan a költségvetésük, fõleg a sajnos alacsony nézettség mellett. Be kell osztani a puskaport.
igen, ez igaz és szerintem eddig is tök jól megoldották ezt a problémát, legalábbis és nem érzékeltem, hogy alacsony költségvetésbõl készül
Egyébként a nézettség nem olyan rossz a CW egyik legnézettebb sorija...
2009. február 12. 22:41
|
|
Holczivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.04.17. Hozzászólás: 136 Csatolások: 0 Azonosító: 27382 offline
|
szerintem elég a puskapor 
és ez az alacsony költségvetés, nagyon elég, szerintem nagyon magas szinvonalu, ha a barátok köztben vagy a jóban rosszban-ban lenne ilyen alakítás akkor minden nap nézném.
Imádom ezt a sorozatot, és én nem a pasik miatt.
és ez az alacsony költségvetés, nagyon elég, szerintem nagyon magas szinvonalu, ha a barátok köztben vagy a jóban rosszban-ban lenne ilyen alakítás akkor minden nap nézném.
2009. február 12. 23:06
Idézet(Holczi @ 2009. February 12. - 22:41)
szerencsére
2009. február 12. 23:39
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.04.17. Hozzászólás: 136 Csatolások: 0 Azonosító: 27382 offline
|
Idézet(Vinsanity @ 2009. February 12. - 23:06)
szerencsére 
naja, persze.
de belátom hogy nálam mindkettõ jobb
ezen a forumon meg kell tanulnia a férfiaknak értékelni más férfiak "tehetségét"
On topic:
A kedvenc részem az még mindíg a Bloody Mary-s az elsõ szezonból.
Az mesteri volt!
2009. február 12. 23:44
Idézet(Holczi @ 2009. February 12. - 23:39)
A kedvenc részem az még mindíg a Bloody Mary-s az elsõ szezonból.
Az mesteri volt!
Az mesteri volt!
nekem is
tényleg az volt
2009. február 13. 00:02
|
|
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline
|
Idézet(Christo @ 2009. February 12. - 21:57)
igen, ez igaz és szerintem eddig is tök jól megoldották ezt a problémát, legalábbis és nem érzékeltem, hogy alacsony költségvetésbõl készül 
Nem is azért írtam, szerintem is nagyszerûen néz ki.
Idézet
Egyébként a nézettség nem olyan rossz a CW egyik legnézettebb sorija...
Csak a Smallville mindig elveri, nézõket veszít. Azért remélem, még egy évadot kapnak.
Ha már a kedvenceket szóba hoztátok, nekem konkrétan egy nincs, de szerintem a Bloody Mary-nél vannak azért jobb részek. Például az "A Very Supernatural Christmas", a "Jus in Bello" vagy a második évad fináléja, ami hirtelen eszembe jut.
2009. február 13. 01:23
|
|
|
Idézet(Necros @ 2009. February 13. - 00:02)
Ha már a kedvenceket szóba hoztátok, nekem konkrétan egy nincs, de szerintem a Bloody Mary-nél vannak azért jobb részek. Például az "A Very Supernatural Christmas", a "Jus in Bello" vagy a második évad fináléja, ami hirtelen eszembe jut.
Azok is nagyon jók voltak, de a Bloody Mary, na az olyan volt mint egy igazi horror film, vagy legalább egy thriller, szerintem a Kör 1 színvonalát megközelítette.
Teljesen be voltam tojva mikor tükörbe néztem azután a rész után.
Nem sok rész készült azóta ami ilyen hatással volt rám.
csak emiatt hiszem azt hogy az a legjobb
2009. február 13. 18:17
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Idézet(Holczi @ 2009. February 13. - 02:23)
Azok is nagyon jók voltak, de a Bloody Mary, na az olyan volt mint egy igazi horror film, vagy legalább egy thriller, szerintem a Kör 1 színvonalát megközelítette.
talán rosszul fejeztem ki.
Hát igen, nem véletlen hogy A kör jutott eszedbe, mer Kripke mondta, hogy onnan csórtak egy kis ihletet Mary kimászásáshoz a tükörbõl
A Smallville az egyik kedvenc sorozatom volt, de azt annyira elcseszték már, hogy nagyon...Lana meg annnnnyira idegesít hogy el nem tudom mondani...egyébként annak a kaszájáról hallottam már, a Supnatéról viszont még nem...a 2 sorozat között annyir a különbség, hogy a színvonal a Supnatban nem csökkent...legalábbis számomra...
1 felhasználónak tetszik:
LOVEAdam28
2009. február 13. 20:39
|
|
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline
|
Szerintem a Smallville az elején sem volt olyan "húdeszuper" sorozat. Késõbb lehet, hogy javult, a 3-4. évadtól kezdve még kevesebbet láttam belõle, de a Supnat az elejétõl kezdve nagyon jó volt és inkább csak javult a színvonal.
2009. február 13. 22:07
szerintem meg a Supernatural és a Smallville a 2 legjobb sorozat.
2009. február 15. 22:44
|
|
Katharinaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.02. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 65240 offline
|
Idézet(Necros @ 2009. February 13. - 21:39)
Szerintem a Smallville az elején sem volt olyan "húdeszuper" sorozat. Késõbb lehet, hogy javult, a 3-4. évadtól kezdve még kevesebbet láttam belõle, de a Supnat az elejétõl kezdve nagyon jó volt és inkább csak javult a színvonal.
SupNat nekem is jobban kedvencem, de a kölökszuperman is jó.Remélem a szerzõdéseket mindkét sorozat meghosszabbítja. Legalábbis SupNatban még van lehetõség bõven.
Kedvenc SN rész? Aki nézi a 4.évadot, annak mond valamit az "After school special"
2009. február 16. 15:05
|
|
Christo |
|
Idézet(Katharina @ 2009. February 15. - 23:44)
SupNat nekem is jobban kedvencem, de a kölökszuperman is jó.Remélem a szerzõdéseket mindkét sorozat meghosszabbítja. Legalábbis SupNatban még van lehetõség bõven.
Kedvenc SN rész? Aki nézi a 4.évadot, annak mond valamit az "After school special"
nekem is nagyon tetszett
hihetetlen jól eltalalálták azt a részt, pedig a töltelék részek valamivel mindig gyengébbek...(csak egy picivel) de ezt nagyon eltalálták..
2009. február 22. 01:12
|
|
boocherhix |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.04.12. Hozzászólás: 878 Csatolások: 1749 Azonosító: 5276 offline
|
Great pics Botti. Can you (or anyone) tell me the name of the girl (character or actress) with the sickle at her neck?
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.