13x05 - Advanced Thanatology
Supernatural / Odaát (2005-)
2018. február 10. 11:16
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Milyen nagy lenne ha tényleg összeállnának Ketch-el. Nem is tudom milyen csapat lenne belőlük. Winchesterék, halott hamvaiból visszatért Ketch és Castiel.
2018. február 11. 01:30
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Teljesen elvoltam az évaddal (még meg is lepett, hogy szórakoztat) addig, míg vissza nem hozták ezt a gyász Kecccset. Rowenánál is jobban utáltam ezt a szerencsétlent, de valami oknál fogva a jó karakterek csak egy epizódot kapnak (Alice), vagy ha vissza is hozzák őket, mindenképp ki kell nyírni őket. Ajjjjhhh.
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2018. február 13. 16:01
|
|
madeleine. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.25. Hozzászólás: 1673 Csatolások: 10489 Azonosító: 261034 offline
|
Most jutottam még csak el odáig, hogy megnézzem a legutóbbi részt (habár nem sokára már a következőt kell) és nem találok szavakat. Úgy gondolom, hogy az évad most érett meg, ezután lesz csak igazán izgalmas és tartalmas. Pláne, ha végre sikerül összeszedni Jacket is. A végén pedig felvisítottam örömömben, annyira örültem Gábrielnek.
Lucifert meg még mindig imádom, Mark nagyszerűen kelti őt életre, egyszerűen lehetetlen nem szeretni, függetlenül attól, hogy egy igazi szemétláda.
Én személy szerint bírom Ketch-et, nem tudom, nekem valami fétis lehet, hogy szeretem az ilyen elvetemült karaktereket, és az akcentusával valahogy mindig levesz a lábamról.
Nagyon jó lenne, ha társulnának, jó kis csapat lennének, együtt jól hátsón billenthetnék Asmodeust.
Arra meg aztán végképp kíváncsi vagyok, hogy az alternatív világból érkezett Kaia még szerepelni fog-e vagy az a szál megmarad a Wayward Sistersbe.
Lucifert meg még mindig imádom, Mark nagyszerűen kelti őt életre, egyszerűen lehetetlen nem szeretni, függetlenül attól, hogy egy igazi szemétláda.
Én személy szerint bírom Ketch-et, nem tudom, nekem valami fétis lehet, hogy szeretem az ilyen elvetemült karaktereket, és az akcentusával valahogy mindig levesz a lábamról.
Nagyon jó lenne, ha társulnának, jó kis csapat lennének, együtt jól hátsón billenthetnék Asmodeust.
Arra meg aztán végképp kíváncsi vagyok, hogy az alternatív világból érkezett Kaia még szerepelni fog-e vagy az a szál megmarad a Wayward Sistersbe.
2018. szeptember 15. 18:10
Season 14 Poster & Stills 
2018. december 28. 03:09
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
Valaki megy àprilisban a pàrizsi DarkLight Conra? Nagyon szeretnék menni, de egyedül annyira nem vonz az ötlet. Sajnos Jared és Jensen nem lesznek ott (egyelöre legalàbbis nagyon ugy néz ki), de engem azért igy is érdekel.
http://www.people-convention.com/pages/conventions-a-venir/dlc.html
http://www.people-convention.com/pages/conventions-a-venir/dlc.html
Bessie
2019. január 26. 02:21
Lassan befejezem a 6.évadot ami az 5.évad után talán a legjobb eddig.
De ha csak ezért a másfélperces jelenetért forgatják le az egész sorozatot már azért megérte.
Nemtom hányszor néztem már meg ezt a videot meg hallgattam meg ezt a zenét.
Én már annyi mindent láttam filmben meg sorozatban de én nemtom hogy ennél jobb megjelenés illetve belépő jelenet nemtom hogy van e még egy.
De ha csak ezért a másfélperces jelenetért forgatják le az egész sorozatot már azért megérte.
Bessie
2019. október 16. 16:53
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Indult, és erősen érződik, hogy hamarosan vége. Mégis, még mindig előhozza azt a bizonyos supernatural érzést
Ha minden rész tele lesz easter eggel, én nem tudom mihez fogok kezdeni. A végén is elszorult picit a szívem.
"we got work to do"
"we got work to do"
LizzieAmalie
2019. december 15. 13:31
|
|
BessieJung Kook |
|
Istenem (Chuck
) azt hiszem én is a Mennyben vagyok. 14 év kellett az igazi családi találkozóhoz, és 15 év, hogy végre visszatérjen Adam is
.
Ez az évad nagyon ott van, muszáj, hogy vége legyen?
Ez az évad nagyon ott van, muszáj, hogy vége legyen?
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.