Season 11 Poster
Supernatural / Odaát (2005-)
2015. október 30. 16:56
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Imádtam a 4. részt
Olyan jó volt így látni a fiúkat, nevetve, őszintén, nekem nagyon tetszett, meg hát az Impala
Egyébként a 3. részben én Rowena-t is nagyon bírtam
A 2. részben meg a Crowley-Dean páros, hát, imádom
Eddig nekem nagyon tetszik a 4. évad
Egyébként a 3. részben én Rowena-t is nagyon bírtam
Eddig nekem nagyon tetszik a 4. évad
2015. november 01. 00:31
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Csatlakozom. Nagyon jó volt újra látni Dean és Sam régi önmagukat. Ahogy beszélgettek, hülyültek, lazultak.
Most egy kicsit a legfontosabb Winchester eszköz, az Impala szemén keresztül is láthattuk, mi történik. Habár ez a rendezés kicsit fura volt, sokszor olyan kézikamerás hatású. Összegezve ez egy tipikus vadász nap volt. (És jó volt újra látni a régi, fiatal Johnt
) Ja és végre kiderült, hogy Sam fertőzött volt, most nem is volt nagy rinya amiatt, mert ezt elhallgatta Sam, és picit mesélt a látomásáról. Amiről amúgy nem nagyon beszéltünk mostanában. Szerintem az egy rövidke kép, hogy milyen volt Samnek a Ketrecben. Jaj úgy várom már Lucifer újra felbukkanását
2015. november 01. 12:47
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Nekem az is érdekes, hogy Dean a Sötéttel "kommunikál", míg Sam, ha elhisszük amit mondott, akkor Istennel
Itt azért nem kicsi ellentét van
Amúgy igen, Sam elmondta a titkot és nem lett balhé belőle, viszont Dean még mindig nem őszinte, hisz egy kicsit többet beszélgetett a Sötéttel mint amennyit említett, ebből viszont lehet balhé
Lucifert már én is nagyon várom
Azért Cass mekkora volt mikor elkezdi: Nem értem, miért lett a fekete helyett narancs az új fekete. -
Lucifert már én is nagyon várom
Azért Cass mekkora volt mikor elkezdi: Nem értem, miért lett a fekete helyett narancs az új fekete. -
2015. november 20. 20:48
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
habár még mindig csalódott vagyok, hogy Amara állt Lizzy Borden esetének hátterében, ez a sima vadászós-nyomozós rész tetszett. Ilyen baromságot, mint jelmezbe öltözött emberek kezdtek el gyilkolni?
És igen, végre beszélgettek a ketrecről.
2015. november 21. 11:21
|
House Of Wax |
|
Ez jó kis rész volt, tetszett és Donnának is örültem
Én is örülök, hogy végre beszéltek a ketrecről, csak én nem egészen ilyen formában vártam
Mármint nem hiszem, hogy ott lenne a megoldás a Sötétség ellen
Ami meg Dean és a Sötétség "kapcsolatát" illeti, reménykedem benne, hogy kicsit több is van a háttérben és nem csak annyi, hogy a Sötétség lenyűgözőnek találja Isten teremtményét
Valahogy én bizakodom benne, hogy emögött kicsit több lesz
Crowley mint apa, remek volt
Cass viszont vissza kerülhetne a régi kerékvágásba
Amúgy bírtam mikor Sam beszólt Dean-nek mikor Dean mondta, hogy Crowley nem szeret a Pokolban lenni
"Folyton elfeledkezem az egynyári kalandotokról." -
Én is örülök, hogy végre beszéltek a ketrecről, csak én nem egészen ilyen formában vártam
Ami meg Dean és a Sötétség "kapcsolatát" illeti, reménykedem benne, hogy kicsit több is van a háttérben és nem csak annyi, hogy a Sötétség lenyűgözőnek találja Isten teremtményét
Crowley mint apa, remek volt
Amúgy bírtam mikor Sam beszólt Dean-nek mikor Dean mondta, hogy Crowley nem szeret a Pokolban lenni
"Folyton elfeledkezem az egynyári kalandotokról." -
2015. december 10. 13:49
*SPOILER*
LUCIFER EMBEREK,LUCIFER ÚRISTEN ÉN AZT SEM TUDOM HOL VAGYOK ASDFGHJKL
ELHISZITEK?MERT ÉN NEM
legyen már január
ps Crowley pizsiben milyen kis fab
LUCIFER EMBEREK,LUCIFER ÚRISTEN ÉN AZT SEM TUDOM HOL VAGYOK ASDFGHJKL
ELHISZITEK?MERT ÉN NEM
legyen már január
ps Crowley pizsiben milyen kis fab
2015. december 14. 09:39
|
House Of Wax |
|
Spoiler!!
A nagy szünetek előtt mindig abban reménykedek, hogy nem lesz izgalmas az utolsó rész mert akkor szenvedhetek, hát, most szenvedhetek, nekem nagyon bejött a 9. rész
Baromi izgalmas volt
Sam és Lucifer, Dean és a Sötétség, nem semmi kapcsolatok alakulnak itt
Amúgy Sam-et borzalmasan sajnáltam, tény, hogy nem hittem abban, hogy Isten segít neki, de ez
Egyébként mikor Lucifer mondta, hogy kell neki egy porhüvely, ott kicsit kiakadtam, mert már féltem, hogy megint ugyanaz lesz
Szerettem én az 5. évadot, de azért na
Tényleg nagyon várós az új rész
A nagy szünetek előtt mindig abban reménykedek, hogy nem lesz izgalmas az utolsó rész mert akkor szenvedhetek, hát, most szenvedhetek, nekem nagyon bejött a 9. rész
Sam és Lucifer, Dean és a Sötétség, nem semmi kapcsolatok alakulnak itt
Tényleg nagyon várós az új rész
2015. december 14. 10:41
|
|
BessieJung Kook |
|
Amúgy érdekes maga a Sötétség is. Deant megmentette, miközben rá hatalmas csapást mértek, igaz kétlem, hogy megölték őt. Érdekel hogy fognak kijönni ebből a Sötétség-Isten témából.
És igen, Lucifer.
Nagyon nagy volt, ahogy újra pályára került.
Már maga a megidézése, és ahogy beszélgettek Sammel. Persze Rowena teljesen odáig volt érte.
A vége azért nagyon durva volt.
És igen, Lucifer.
2015. december 16. 13:44
|
|
Zsófi765hot blooded |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.04. Hozzászólás: 2617 Csatolások: 259 Azonosító: 103946 offline
|
Sziasztok!
bocsi a betörésért , de valami nem hagy nyugodni az új résszekkel kapcsolatban - ha vki nem látta még akkor most szólok hogy ne olvassa - na szóval az oké, hogy Rowena elintézte, hogy Sammy tudjon beszélni Lucival megminden...de csak én emlékszek még arra, hogy elméletileg Mihály is a ketrecben van még Adammel?! vagy valamit elnéztem valahol?
előre is köszönöm a választ
előre is köszönöm a választ
1 felhasználónak tetszik:
rammievengeance
2016. január 11. 19:07
|
|
adribadri0502új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 52 Csatolások: 5 Azonosító: 236943 offline
|
Ki várja a következő részeket?
2016. január 11. 21:42
|
|
BessieJung Kook |
|
valahol azt olvastam Lucit onnan kivenni nem lehet csak úgy, és ott is van a ketrecben Adammel. Akit mi látunk az csak valami kivetülés.
House Of Wax
2016. január 12. 17:34
|
House Of Wax |
|
Idézet (Bessie @ 2016.01.11. 21:42)
valahol azt olvastam Lucit onnan kivenni nem lehet csak úgy, és ott is van a ketrecben Adammel. Akit mi látunk az csak valami kivetülés. 
Hmm .... érdekes
SmileyZ
2016. január 12. 20:30
|
|
BessieJung Kook |
|
Idézet (House Of Wax @ 2016.01.12. 17:34)
Hmm .... érdekes
Bár az biztos, hogy túl könnyű volt előhozni, mármint néztem is, hogy csak ennyi kellett hozzá, hogy kiszedjük a ketrecből?
De akkor ezek szerint nem, kíváncsi vagyok
Azt mondták, hogy nem lehet. Hisz Isten zárta le. Ez a kivetítés valami kiskapu lehet gondolom. De majd kiderül, hogy mi is ez az egész, csak folytatnák már.
Viszont a picit spoileres hírnek nagyon örültem. Mármint hogy a kövi részek valamelyikében lesz 2 kedvenc halott visszatérőnk.
2016. január 13. 18:59
Iszonyatosan imádom ezt a sorozatot! Letöltöttem a képek nagy részét, ami nem volt még meg. Köszönöm a feltöltést!
2016. január 24. 13:06
|
House Of Wax |
|
Spoiler!
Hát ez milyen jó rész volt már
Erre érdemes volt várni
A Cass/Dean/Sam VS. Lucifer "ketrecharc" nagyon ott volt, azt a jelenetet elnéztem volna még egy kicsit
Cass, mint Lucifer meg, Misha fantasztikusan hozza, már ilyen kevésből is meg tudom ezt állapítani, alig várom, hogy többet lássak belőle
Mellesleg most, hogy Rowena halott, kicsit hiányozni fog
De csak kicsit
Hát ez milyen jó rész volt már
A Cass/Dean/Sam VS. Lucifer "ketrecharc" nagyon ott volt, azt a jelenetet elnéztem volna még egy kicsit
Mellesleg most, hogy Rowena halott, kicsit hiányozni fog
2016. február 09. 08:04
|
|
megeszekvalakithunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.21. Hozzászólás: 2863 Csatolások: 672 Azonosító: 239298 offline
|
Idézet (szavy @ 2006.10.01. 14:19)
Jared Padelecki
Jensen Ackles
Mentettem mindet, köszi!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.