Ráadásul baszott unalmas filler
Supernatural / Odaát (2005-)
2014. április 24. 10:02
Mindjárt itt az évadzáró ééés... filler
2014. április 25. 12:31
9x20 Bloodlines Episode Stills HQ
9 felhasználónak tetszik:
Alison Lerman,
Toxic,
Bessie,
Jessy,
hana001,
Genevieve,
katie993,
duffi,
House Of Wax
2014. május 01. 11:43
Hát ez meg mi a jó büdös franc volt?!
2014. május 01. 13:33
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Idézet (Solarian @ 2014.05.01. 11:43)
Hát ez meg mi a jó büdös franc volt?!
Hát a spinoff bevezetése... a Bloodlines. Mondjuk személy szerint iszonyat herótom van már a tinis sorozatoktól...
2014. május 01. 16:32
|
|
Vampiregirl1Angel. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.30. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 318 Azonosító: 166234 offline
|
Akkor nem csak én vagyok az egyetlen akinek nem tetszett a rész
De most komolyan, mi értelme ennek a spin-offnak? Jó, azért van annyi háttere a sorozatnak amiből lehet dolgozni, de azt legalább tennék meg olyan karakterekkel akik már benne voltak a sorozatba és érdekelhet minket mi történik velük. Mert ez, hogy bedobnak egy rakás új karaktert egy eredetinek nem nagyon mondható történetszállal, a "romantikus" párossal akiktől a hajamat téptem és a "bosszút állok és ha már bosszút álltam akkor beszállok ebbe az egészbe és magasról tojok arra amit Sam és Dean mondott" főszereplővel, ez egy nagy rakás sz_r. Még talán ebbe a szörnycsaládos valamibe van valami, de kb. az egész részt halkan duzzogva néztem, mert engem jobban érdekelt volna mi van Metatronnal meg a többiekkel(az a kemény 2 perc a végén, hú de sok volt, főleg úgy hogy már majdnem vége az évadnak), de neeem, inkább vezessünk be egy ratyi spin-off sorozatot, mert az nem baj hogy úgyis kaszálni fogják(reményeim szerint) pár rész után
Amúgy már csak hab a tortán az, mikorkiderül hogy az apja él. Hú de nagy csavar, mintha ezt nem játszották volna el vagy száz helyen
Na mindegy is, kíváncsi leszek hogy fogják ennyi részbe belesűríteni a dolgokat
Na mindegy is, kíváncsi leszek hogy fogják ennyi részbe belesűríteni a dolgokat
2014. május 02. 17:20
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Úristen, úristen, úristen. Ez meg mi volt? Ez még pilotnak vagy backdoor epizódnak is iszonyat gyenge volt. Az a vadászjelölt Ennis nulla. A szörnycsaládoktól meg nevethetnékem támadt. Esküszöm az a karmos pasi félelmetesebb volt, mint az egész szörnyike összesen.
Ez nem is supernatural, inkább twilightos sorozatnak tűnik. Legalábbis fajsúlyra.
Ha nagyon belegondolok, lehet hogy van benne potenciál, de ahhoz sokkal de sokkal jobb történetek kellenek, és a színészeknek is oda kell tenniük magukat.
Ez nem is supernatural, inkább twilightos sorozatnak tűnik. Legalábbis fajsúlyra.
2014. május 02. 18:44
|
|
Jessy♥F1♥ addict |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.23. Hozzászólás: 3076 Csatolások: 15340 Azonosító: 37540 offline
|
Én annyira semmit nem vártam ettől a résztől,hogy egész pozitívan csalódtam.
Nem azt mondom,hogy én ezt tutira nézni fogom,mert azért annyira nem fogott meg,de lehet,hogy belenézek egy-két részbe. Mondjuk VD Col sosem volt szimpi,most sem az,a barátnője harmatgyenge,ez az Ennis gyerek is,de az idősebb tesók szimpibbek voltak. Sajnáltam,hogy Sal ennyit szerepelt csak,vicces volt,hogy ő meg Julian is a PLL-ben játszottak/játsszanak nyomozót,meg ők érdekesebb karakternek tűntek.Szerintem ez nem volt jó lépés,hogy kinyírták,inkább akkor a nővérke ment volna,mert az már ennyiből is nagyon irritáló volt.
Egyébként nekem The Originals életérzésem volt,szerintem oda illenének be inkább,nem a SupNatba,mert ez tényleg limonádé a tesókhoz képest.
2014. május 06. 23:21
Na végre valahára nálam is sorra került ez a híres, nevezetes 20. rész. Azért húztam eddig, mert olyan sok "dicséretet" olvastam róla tőletek, hogy mondom ez még ráér..
Istenem, ez nagyon béna volt. Meg olyan zavaros volt az egész nekem, hogy most ki melyik családhoz tartozik, akkor azok most mik, ki kinek a kije, de közben az szerelmes volt a másikba... Na, szóval nekem ennyi elég is volt ebből. Meg ja persze, az egész várost ilyen szörny családok uralják, de eddig egyik vadásznak sem tűnt fel. Meg ez a -már nem emlékszem a nevére - néger gyerek is, megölik a barátnőjét, bosszúból elkezd vadászni, közben meg rejtélyes hívások az apától, akiről egész eddig azt hitte hogy halott... Valahonnan ismerős...
Az egyetlen ember, aki kicsit kezdett szimpatikus lenni - már az ő nevére sem emlékszem - szőke alakváltó volt az elején, hát erre nem megölik azt is...
Ja és persze már megint nem törődtek azzal, amiről a sorozat eleve szól. Jó oké, valahogy be kellett őket mutatni blabla...
Utálok a kedvenc sorozatomról ilyen sok rosszat írni, úgyhogy ajánlom, hogy szedjék össze magukat az utolsó részekre!!
Istenem, ez nagyon béna volt. Meg olyan zavaros volt az egész nekem, hogy most ki melyik családhoz tartozik, akkor azok most mik, ki kinek a kije, de közben az szerelmes volt a másikba... Na, szóval nekem ennyi elég is volt ebből. Meg ja persze, az egész várost ilyen szörny családok uralják, de eddig egyik vadásznak sem tűnt fel. Meg ez a -már nem emlékszem a nevére - néger gyerek is, megölik a barátnőjét, bosszúból elkezd vadászni, közben meg rejtélyes hívások az apától, akiről egész eddig azt hitte hogy halott... Valahonnan ismerős...
Ja és persze már megint nem törődtek azzal, amiről a sorozat eleve szól. Jó oké, valahogy be kellett őket mutatni blabla...
Utálok a kedvenc sorozatomról ilyen sok rosszat írni, úgyhogy ajánlom, hogy szedjék össze magukat az utolsó részekre!!
2014. május 07. 22:08
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Én valahogy nagyobb összecsapásra számítottam. Dean is most kezdi igazán érezni Káin jelét. Tahmoh jelenlétének nagyon örültem, nem tudom miért, de szeretem a csávót.
A finálénak most már tényleg extra erősnek kell lennie!!!
1 felhasználónak tetszik:
AngelFace
2014. május 09. 17:41
Idézet (Jessy @ 2014.05.08. 22:03)
Na erről ennyit: be se rendelték a Bloodlines-t :/
kicsit sajnálom,egy esélyt adtam volna neki,na de mindegy
kicsit sajnálom,egy esélyt adtam volna neki,na de mindegy
Ah, ne is mondd.
Jessy
2014. május 14. 21:35
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Mondja már meg valaki, hogy miért az évadzáró előtt 2 résszel indulnak be az események és tudnak le mindent? Felőlem legyen sok filler meg MoTW epizód is, de akkor legyenek maradandóak.
9x21 King of The Damned
2014. május 15. 23:28
|
|
Christo |
|
Basszus, még Mishat is lesokkolta a finálé vége, akkor vajon mivel fejezik be a 9. évadot?
Szerinte a fanok kiborulnak majd és ki fog rázni minket a hideg, hogy egyáltalán megcsinálhatják-e ezt a készítők... Hát, most komolyan, egy ideje nem csináltak olyan finálét, ami lesokkolt volna, mondjuk a 8. évad vége elég király volt, de akkor is.
2014. május 16. 10:08
|
|
BessieJung Kook |
|
Idézet (Christo @ 2014.05.15. 23:28)
Basszus, még Mishat is lesokkolta a finálé vége, akkor vajon mivel fejezik be a 9. évadot?
Szerinte a fanok kiborulnak majd és ki fog rázni minket a hideg, hogy egyáltalán megcsinálhatják-e ezt a készítők... Hát, most komolyan, egy ideje nem csináltak olyan finálét, ami lesokkolt volna, mondjuk a 8. évad vége elég király volt, de akkor is. 
Egy ideje azon gondolkodom, hogy a végén lehet hogy Dean meg akarja ölni Samet, ahogy Kain is Abelt.
2014. május 16. 23:07
|
|
Christo |
|
Idézet (Bessie @ 2014.05.16. 10:08)
Egy ideje azon gondolkodom, hogy a végén lehet hogy Dean meg akarja ölni Samet, ahogy Kain is Abelt.
Mi lenne ettől durvább?
A legutóbbi rész nagyon állat volt. imádtam, de a végén annyira tudtam hogy Gadreelnek nekimegy az első pengével.
Remélem azért nem halt meg, csak megsebesült, és így tényleg tudnak valamit tenni ez ellen a béna Metatron ellen. Azért milyen vicces "Isten" már? Állandóan könyvekben, történetekben gondolkodik?
Csak kicsit el van tévedve a helyét illetőleg. 
Metatron engem b@szottul idegesít, remélem csúnya véget ér.
2014. május 17. 10:19
|
|
BessieJung Kook |
|
Idézet (Christo @ 2014.05.16. 23:07)
Metatron engem b@szottul idegesít, remélem csúnya véget ér.
Mondjuk a kikacsintásai érdekesek, ahogy Isten tollnokaként közvetíti az írók gondolkodását, de akkor is iszonyat idegesítő karakter, fő gonosznak úgymond meg nagyon gáz.
nemcsak téged. Ha elkezd vigyorogni, meg rendesen rosszul vagyok.
House Of Wax
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.