Starity

Supernatural / Odaát (2005-)

172 oldal 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. október 08. 22:31 #3061
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Idézet (Bessie @ 2013.10.08. 19:46)
Végre, végre, végre, végre, végre, végre, végre, végre, végre!!! biggrin.gif hullam.gif yahoo.gif És csak kibírtam. rohog.gif  _nevet.gif

Hú ne is mondd, lehet nem fogok aludni, annyira hiperventillálok biggrin.gif Nem szokott kilökni az ágy, de hajnalban tutira kivág a gép elé, hogy elindítsam az új részt. biggrin.gif
4 felhasználónak tetszik: Jessy, TheDanush, Bessie, Genevieve
2013. október 09. 10:42 #3062
Christo
Christo

Yep, ez állat volt. Kicsit bánom Cas glóriáját, de ebből jó kis helyzetek fogna még születni. biggrin.gif Misha pedig regular szereplőként van feltüntetve! yess.gif
Ezekiel angel.gif
Röviden ennyi, mert lassan indulnom kell dolgozni... jah meg az opening az valami eszméletlen állatul néz ki, az eddigi legjobb. w00t.gif
Basszus, egész nap az új részen fog járni az eszem. laugh.gif
9 felhasználónak tetszik: Bessie, Zsófi765, Genevieve, Vampiregirl1, Jessy, katie993, TheDanush, hana001, House Of Wax
2013. október 09. 17:30 #3063
Zsófi765
Zsófi765
hot blooded

Státusz.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2617
Csatolások: 259
Azonosító: 103946
Huhh, évadkezdésnek nekem nagyon tetszett. w00t.gif A nyitás nekem is iszonyatosan bejön. biggrin.gif Dean imádkozós jelenetét imádtam.
Jensen..meg egyébként mint mindig most is megöl. wub2.gif
2 felhasználónak tetszik: Jessy, House Of Wax
2013. október 09. 18:45 #3064
- törölt felhasználó -    
Nekem tegnap egész nap az Odaáton járt az eszem. De tényleg, egyszerűen nem tudtam koncentrálni a feladatomra. Meg mindig csak arról beszéltem, szerintem a többieknek már az agyára mentem. laugh.gif De ma végre eljutottam odáig, hogy megnézzem.
Annyira hiányoztak már!

Az imádkozós rész nekem is nagyon tetszett! Meg azt is bírtam, mikor Dean beszél Crowleyhez a csomagtartóban és mondja, hogy ha igen egyet kopogj, ha nem kettőt. És akkor nem kopogott, és akkor mondja a Dean, hogy ne duzzogj! És akkor kopogott. Jó, így leírva elég béna, de remélem értitek. Ha láttátok, tudjátok mire gondolok. laugh.gif
Hát igen, Cast én is bánom, de nem félek, mert szerintem még sok jó dolgot tartogat a karaktere. smileeee.gif
És talán az az egy valami nem tetszett, hogy már megint az volt, hogy az egyik megakar halni, a másik nem engedi. ezt már annyiszor eljátszották az évadok során, hogy kezd kicsit unalmas lenni. Szóval remélem ezt gyorsan lerendezik az elején. dry.gif
2 felhasználónak tetszik: Jessy, TheDanush
2013. október 09. 22:24 #3065
Christo
Christo

Idézet (Zsófi765 @ 2013.10.09. 17:30)

Jensen..meg egyébként mint mindig most is megöl.  wub2.gif

Nah, jó, engedjetek meg egy kis nyáladzást:

http://www.kephost.com/images4/2013/10/9/a1_2013_10_9_dvop98j1or.gif

Hogy a francba lehet ilyen képe... rolleyes.gif wub.gif

Egyébként ezt a titkolózós, feláldozom magam, én meg megmentelek, ahogy azt tuti nem akarod dolgot ellőtték már ezerszer, de ez az angyali megszállás szerintem érdekes. Most azt várom a legjobban, hogy összefussanak Cassel a batcave-ben és hármasban rúgják szét az angyali seggeket. biggrin.gif
A Then zene pedig szerintem nagyon béna volt, kicsit visszatalálhatnának már a jó együttesekhez. Ha nem is AC/DC, legalább valami ütős mjúzik legyen, ne ilyen tingli-tangli semmi... Pölö egy Led Zeppelin szám.
12 felhasználónak tetszik: Bessie, Zsófi765, House Of Wax, Luckie, Vampiregirl1, Jessy, Genevieve, Domcicc, BunnyGirl, TheDanush, Queenie, Marina Salvatore
2013. október 09. 22:38 #3066
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Idézet (Christo @ 2013.10.09. 22:24)
Nah, jó, engedjetek meg egy kis nyáladzást:
http://www.kephost.com/images4/2013/10/9/a1_2013_10_9_dvop98j1or.gif

Hogy a francba lehet ilyen képe... rolleyes.gif  wub.gif 
Egyébként ezt a titkolózós, feláldozom magam, én meg megmentelek, ahogy azt tuti nem akarod dolgot ellőtték már ezerszer, de ez az angyali megszállás szerintem érdekes. Most azt várom a legjobban, hogy összefussanak Cassel a batcave-ben és hármasban rúgják szét az angyali seggeket. biggrin.gif 
A Then zene pedig szerintem nagyon béna volt, kicsit visszatalálhatnának már a jó együttesekhez. Ha nem is AC/DC, legalább valami ütős mjúzik legyen, ne ilyen tingli-tangli semmi... Pölö egy Led Zeppelin szám.

Napközben kis részt tudtam csak megnézni, ki is voltam bukva de rendesen. rohog.gif Timohot jó volt újra látni. meghajolo.gif Remélem látjuk még Ezekielt, még ha most Samben is van. Először is a zenével én sem voltam megelégedve. Most sem. Nem tudom ki hogy van vele, de nekem úgy hiányzik a wayward son. sad.gif Viszont az intro w00t.gif meghajolo.gif Tényleg az évadok legjobbja.
A kápolnás jeleneten szakadtam. Mármint azon, hogy Dean nem is istenhez imádkozott, hanem Castielhez. rohog.gif Utána meg az összes angyalkához. biggrin.gif
Egyébként jó volt újra látni Grace-t, még ha meg is halt a végén. Jimet ugyancsak. Jöhetne többször. meghajolo.gif
Hű, ez a megszállás elég érdekes dolog, lesznek még bonyodalmak az tuti.
Castielen meg hogy állt már az új ruha? biggrin.gif Á, alig várom, hogy Crowley kiszabaduljon, és lássam micsoda ötletekkel vág vissza a srácoknak. biggrin.gif (nem tehetek róla, imádom a palit. rohog.gif wub.gif )

Ez a kép nagyon ott van. Azt szeretem Jensenben, hogy az arca is beszédes. Apró mozdulatai vannak, de azokról minden el lehet mondani. wub.gif
Fenébe, hol van már jövő hét? rohog.gif Még, akarom, mééééééég. reklamalo.gif reklamalo.gif reklamalo.gif
4 felhasználónak tetszik: Zsófi765, Jessy, TheDanush, House Of Wax
2013. október 09. 22:51 #3067
Christo
Christo

Idézet (Bessie @ 2013.10.09. 22:38)
Nem tudom ki hogy van vele, de nekem úgy hiányzik a wayward son. sad.gif

Kansas az évadzárók elején van csak, az évadnyitókra mindig valami pörgős rockot nyomtak be, gondolom, hogy hangulatba hozzanak biggrin.gif , de ezt most nagyon nem találták el. Még ez is jobb lett volna, pedig ez se pörgős szám, de van egy hangulata.
6 felhasználónak tetszik: Bessie, House Of Wax, Zsófi765, Jessy, Genevieve, TheDanush
2013. október 17. 11:06 #3068
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
hű de hiányzott már Dean viccesebbik fele. rohog.gif A Katniss poénon besírtam. _nevet.gif Jó volt újra "látni" Zeke-et, csak angyali porhüvelyként nekem kicsit fura Sam. unsure.gif Plusz pontocska, hogy végre Crowley is megszólalt. Édes istenem, de imádom azt a palit. rohog.gif Mikor elkezdett beszélni a srácoknak, vagy Kevinnek, á, kész voltam. (Sam szado-mazo nevet2.gif )
Abaddon, aztán Dean és Zeke beszélgetése, Dean és Kevin beszélgetése a végén, majd Dean és Sam beszélgetése nagyon ott volt. meghajolo.gif

10/10
5 felhasználónak tetszik: Zsófi765, Jessy, TheDanush, House Of Wax, Genevieve
2013. október 17. 19:37 #3069
Jessy
Jessy
♥F1♥ addict
Hozzászólás: 3076
Csatolások: 15340
Azonosító: 37540
Idézet (Bessie @ 2013.10.17. 11:06)
hű de hiányzott már Dean viccesebbik fele. rohog.gif A Katniss poénon besírtam. _nevet.gif Jó volt újra "látni" Zeke-et, csak angyali porhüvelyként nekem kicsit fura Sam. unsure.gif Plusz pontocska, hogy végre Crowley is megszólalt. Édes istenem, de imádom azt a palit.  rohog.gif Mikor elkezdett beszélni a srácoknak, vagy Kevinnek, á, kész voltam. (Sam szado-mazo nevet2.gif
Abaddon, aztán Dean és Zeke beszélgetése, Dean és Kevin beszélgetése a végén, majd Dean és Sam beszélgetése nagyon ott volt. meghajolo.gif 
10/10

én konkrétan 2 percenként hangosan röhögtem a részen biggrin.gif Dean nagyon formában volt,de persze Crowley is biggrin.gif nekem tetszett Sam angyalként,szerintem elég menő volt,ahogy megjelentek az egyébként igencsak megtépázott szárnyai *.* viszont egy vmit nem értettem,hogy ha az angyalok elbuktak,akkor a zuhanás közben nem vesztették el a szárnyaikat? na mindegy,lehet,h én értelmeztem félre smileeee.gif
3 felhasználónak tetszik: Bessie, TheDanush, Genevieve
2013. október 17. 23:13 #3070
Christo
Christo

Én hiányoltam Cast. Már úgy megörültem, hogy állandó szereplő lesz, erre tessék. A Katniss beszólás pazar volt. biggrin.gif Zeke/Sam szárnyai kicsit bénák voltak, Cas tollai sokkal jobban néztek ki. Ezek inkább olyan démoni szárnyak voltak, hoppá, lehet hogy Zeke nem is olyan angyali? laugh.gif Csak hülyülök biggrin.gif

Szerk.: Basszus, most esett le, hogy az angyalok szárnya lepörkölődött, mikor lezuhantak, biztos azért volt olyan satnya Zeke-é. _nevet.gif
5 felhasználónak tetszik: TheDanush, Bessie, Genevieve, Jessy, House Of Wax
2013. október 18. 12:15 #3071
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Nekem most kivételesen nem hiányzott Cas, de azért mutathattak volna valami olyasmit, hogy úton van a srácokhoz. blush.gif
Már miért kellett volna eltűnnie az összes angyal szárnyának? Jó, lezuhantak, de attól még angyalok. Cas is Metatron miatt vesztette el.

De abban azért volt valami, amit Dean mondott, mikor elkezdte sorolni, hogy már nemcsak a démonokkal lesz gondjuk. rohog.gif Ez nagyon ütős évad lesz, érzem. biggrin.gif

Ja és még csak annyit akartam mondani, hogy Sam nem azért fura számomra, mert nem olyan, mint régen, hanem Ezekiel viselkedése nem olyan, mint amilyen Sam-Zeke viselkedése. rohog.gif Mert Zeke olyan angyalian kicsit merev, és halál nyugis, de van benne mégis valami kedvesség. blush.gif Sam meg valahogy másképp mutatja meg Zeke-et.
1 felhasználónak tetszik: House Of Wax
2013. október 18. 13:47 #3072
Jessy
Jessy
♥F1♥ addict
Hozzászólás: 3076
Csatolások: 15340
Azonosító: 37540
Idézet (Bessie @ 2013.10.18. 12:15)
Nekem most kivételesen nem hiányzott Cas, de azért mutathattak volna valami olyasmit, hogy úton van a srácokhoz. blush.gif 
Már miért kellett volna eltűnnie az összes angyal szárnyának? Jó, lezuhantak, de attól még angyalok. Cas is Metatron miatt vesztette el. 
De abban azért volt valami, amit Dean mondott, mikor elkezdte sorolni, hogy már nemcsak a démonokkal lesz gondjuk. rohog.gif Ez nagyon ütős évad lesz, érzem. biggrin.gif
Ja és még csak annyit akartam mondani, hogy Sam nem azért fura számomra, mert nem olyan, mint régen, hanem Ezekiel viselkedése nem olyan, mint amilyen Sam-Zeke viselkedése.  rohog.gif Mert Zeke olyan angyalian kicsit merev, és halál nyugis, de van benne mégis valami kedvesség. blush.gif Sam meg valahogy másképp mutatja meg Zeke-et.

azért gondoltam,mert ahogy zuhantak mutatták,h égnek el,de akkor gondolom csak néhány toll veszett el tongue.gif
2013. október 20. 19:01 #3073
Christo
Christo

Decemberben elvileg adják az 5. évadot. biggrin.gif Lehet, leszedem csak kíváncsiságból a 4. évad első részét, hogy Castiel milyen hangot kapott, mert nem nagyon emlékszem, hogy megnéztem volna. laugh.gif
1 felhasználónak tetszik: Bessie
2013. október 20. 19:36 #3074
- törölt felhasználó -    
Idézet (Christo @ 2013.10.20. 19:01)
Decemberben elvileg adják az 5. évadot.  biggrin.gif Lehet, leszedem csak kíváncsiságból a 4. évad első részét, hogy Castiel milyen hangot kapott, mert nem nagyon emlékszem, hogy megnéztem volna. laugh.gif

Ne akard tudni, szegénynek nagyon elcseszték. Én mikor megnéztem, nem tudtam, hogy most sírjak vagy nevessek... laugh.gif
1 felhasználónak tetszik: Bessie
2013. október 20. 19:58 #3075
Christo
Christo

Idézet (wiky96 @ 2013.10.20. 19:36)
Ne akard tudni, szegénynek nagyon elcseszték.  Én mikor megnéztem, nem tudtam, hogy most sírjak vagy nevessek...  laugh.gif

Valóban gázos. biggrin.gif Gondolom, ha nem ismerném az eredeti hangjukat, akkor nem zavarna, de így... Mintha táblát karmolnának laugh.gif
2 felhasználónak tetszik: Bessie, Genevieve
2013. október 23. 15:03 #3076
Zsófi765
Zsófi765
hot blooded

Státusz.
Hozzászólás: 2617
Csatolások: 259
Azonosító: 103946
Megnéztem ma a 3.részt és, hát szerintem iszonyú jó lett egyébként. biggrin.gif Ma bepótolták Cass elmaradt részeit. Zeke nagyon szimpatikus, nagyon jól játssza Jared. Kevin-t kicsit hiányoltam.
Spoiler!
Az új "angyalfőnök" kissé idegesít.
Kicsi kis Cassünk is felnőtt. Szakadtam azokon a jeleneteken. laugh.gif Mikor végre összejönne a nagy csapat, szegény Cass-t elküldik, ezért ám haragszom.
2 felhasználónak tetszik: xxNikixx, Jessy
2013. október 23. 16:22 #3077
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Most néztem meg, és baromira tetszett. biggrin.gif Cast nagyon sajnáltam, viszont amikor Kellyvel volt, hát jókat nevettem. Főleg mikor megkérdezte, hogy jól csinálta? rohog.gif _nevet.gif Iszonyatosan jó volt az a beszélgetés is Cas-Sam-Dean között. (Védekeztél? Persze, nálam volt az angyalpengém. nevet2.gif ) Viszont a vége. ohmy.gif És hogy nem esett le Castielnek hogy ki gyógyította meg? rolleyes.gif
Bartholomeo meg nagyon rohadék, szóval rögtön megkedveltem. rohog.gif Azt hiszem ez lesz a kedvenc évadom az eddigiek között. thumbsup.gif hullam.gif

10/10
2 felhasználónak tetszik: Jessy, House Of Wax
2013. október 23. 16:38 #3078
Christo
Christo

Annyi baj volt ezzel a résszel, hogy el sem kezdem leírni... De legalább láttuk Cast. Bár nem tudom, ezek után (?WTF? Ezekiel), milyen gyakran fog szerepelni...
2013. október 23. 16:55 #3079
- törölt felhasználó -    
Én is megnéztem. Nem tudom, csak nekem van olyan érzésem, mintha rövidebbek lennének a részek?? blink.gif
A védekezős jelenetnél én is szakadtam a röhögéstől, még a kutyámat is fölébresztettem, pedig olyan békésen szunyókált mellettem... laugh.gif
Viszont a vége nagyon nem tetszett. Mi az már, hogy el kell mennie Casnek? Szerintem oldottak már meg ennél nagyobb problémát is, most meg csak simán elküldik, csak mert az a másik angyal azt mondja? Szóval ez egy kicsit fura volt nekem...
2 felhasználónak tetszik: Genevieve, Bessie
2013. október 23. 17:02 #3080
Christo
Christo

Idézet (wiky96 @ 2013.10.23. 16:55)

Viszont a vége nagyon nem tetszett. Mi az már, hogy el kell mennie Casnek? Szerintem oldottak már meg ennél nagyobb problémát is, most meg csak simán elküldik, csak mert az a másik angyal azt mondja? Szóval ez egy kicsit fura volt nekem...

Nagyon szarul megírt rész volt, tele hülyeségekkel. Pedig annyira vártam...
172 oldal 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!