Idézet (Solarian @ 2012.10.04. 20:18)
Hm, Deannek lehet normális életet kezdenie, miután Samnek vége, de ha Sam csinálja, Dean megsértődik.
Azonnal lenullázták az előző évadfinálét, egyetlen perc alatt minden oda lett, ami miatt aggód(hat)tunk volna. Gyűlölöm az ilyet.
Crowleynak hirtelen kipusztították az agysejteit? Hirtelen egy 'reszkessetek betörők' szintű csapdával le lehet kapcsolni? Pofám leszakad.
Flashbackek? Most komolyan?
Még az új vámpírt is sikerült abszolút érdektelennek megcsinálni.
Ebben a részben MINDEN szar volt
Azonnal lenullázták az előző évadfinálét, egyetlen perc alatt minden oda lett, ami miatt aggód(hat)tunk volna. Gyűlölöm az ilyet.
Crowleynak hirtelen kipusztították az agysejteit? Hirtelen egy 'reszkessetek betörők' szintű csapdával le lehet kapcsolni? Pofám leszakad.
Flashbackek? Most komolyan?
Még az új vámpírt is sikerült abszolút érdektelennek megcsinálni.
Ebben a részben MINDEN szar volt
Pont azt írtad, hogy lenullázták a fináléban keltett aggódást. Ha nincsenek flashback-ek akkor mit szóltál volna? Hogy csak így elfelejtik a Purgatóriumot és továbblépnek annyival, hogy Dean valahogy kijutott, na szerintem az lett volna durván idegesítő. Sejtettük, hogy nem nagyon fogják mutogatni az ott töltött időt, szóval a visszaemlékezések a legjobb mód arra, hogy valamit azért mégis lássunk belőle.
Az igaz, hogy Deannek nem volt teljesen igaza Sammel kapcsolatban, hiszen ő is normális életet élt 1 évig, de azért az tényleg meghökkentő volt, hogy Sam nem is kereste. Szerintem inkább ez volt a baja.
Az új vámpírból még nem sokat láttunk, de biztos, hogy nem lesz egy kiscserkész, majd még jobban kibontják az ő karakterét is, most csak felvezették.
Crowley meg megmutatta, hogy milyen is ő valójában azzal a tornácos jelenettel. Szerintem az nem olyan meglepő, hogy amikor éppen az egész fejeden ég a bőr, akkor pár pillanatig magaddal vagy inkább elfoglalva.

3 felhasználónak tetszik: