Supernatural / Odaát (2005-)
2012. augusztus 21. 17:22
|
|
kassidyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.28. Hozzászólás: 347 Csatolások: 10 Azonosító: 176704 offline
|
Basszus, engem meg MOST ütütt meg a guta. Egész nyáron vártam, hogy kijöjjön szinkronosan, erre az első rész nem elfelejtettem megnézni?! Most olvasom, hogy premier, 17-e. Gyorsan csekkolom hányadika van, 21.
2012. augusztus 21. 19:28
NE FÉLJ ÉN IS LEMERADTAM RÓLA,DE SZERINTEM HAMAROSAN FELFOGJÁK RAKNI A NETRE IS SZIKRONNAL.AKKOR MAJD BEPÓTOLJUK
2012. augusztus 22. 11:51
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Mindig jobb az eredeti. Ez általában vitathatatlan.
Én is csak azért nézem szinkronosan a tévében, mert
1. jó visszanézni a régi részeket
2. még ha a szinkron, vagy a fordítás egy hányadék néha, fontos nézni, hogy más is esélyt kapjon, hogy ugyanúgy megszeresse őket, mint mi.
Arról már nem is beszélnék, hogy mennyire örülnék, ha nemcsak az 1 évados DVD-m lenne meg tőlük.
De azt hiszem ez igazán mission: impossible.
1. jó visszanézni a régi részeket
2. még ha a szinkron, vagy a fordítás egy hányadék néha, fontos nézni, hogy más is esélyt kapjon, hogy ugyanúgy megszeresse őket, mint mi.
Arról már nem is beszélnék, hogy mennyire örülnék, ha nemcsak az 1 évados DVD-m lenne meg tőlük.
2012. augusztus 25. 23:46
|
|
Jessy♥F1♥ addict |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.23. Hozzászólás: 3076 Csatolások: 15340 Azonosító: 37540 offline
|
Idézet (Christo @ 2012.08.20. 19:12)
Én meglepődtem Castiel magyar hangján, ahhoz képes elég jól eltalálták. Nem tudom, szerintem a karakter kellően komoly a hanghoz. Viszont magától a magyar szinkrontól még mindig padlót fogok. Ezt a részt is csak kíváncsiságból néztem meg, soha többet szinkronnal. 
Igen,a karaktere tényleg komoly,viszont van benne játékosság is,ez nem jött elő nekem még nagyon,bár Castiel is csak jóval később fog kinyílni,szóval lehet,hogy meglesz ez is.
Én szeretem a magyar szinkront,szerintem sokszor nagyon jó,persze vannak hatalmas hibák is,de pont a Supernaturalnek a szinkronját szeretem,szerintem főleg Dean hangja remek lett.
2012. szeptember 22. 18:11
|
|
benyaw93 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.08. Hozzászólás: 3470 Csatolások: 49067 Azonosító: 126652 offline
|
8x01 - We Need to Talk About Kevin hivatalos képek (HQ)
14 felhasználónak tetszik:
House Of Wax,
Lady Suzy,
Vampiregirl1,
Bessie,
Katttah,
Domcicc,
Jessy,
Coco Selly,
zsofeeh,
hana001,
duffi,
csicsi20,
BunnyGirl,
brylyn1979
2012. szeptember 27. 23:06
|
|
benyaw93 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.08. Hozzászólás: 3470 Csatolások: 49067 Azonosító: 126652 offline
|
8x02 - "What's Up Tiger Mommy" hivatalos képek (HQ)
13 felhasználónak tetszik:
Bessie,
House Of Wax,
hana001,
Coco Selly,
Mirjána,
csicsi20,
zsofeeh,
BunnyGirl,
Vampiregirl1,
Katttah,
Lady Suzy,
duffi,
brylyn1979
2012. október 04. 17:41
|
|
Jessy♥F1♥ addict |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.23. Hozzászólás: 3076 Csatolások: 15340 Azonosító: 37540 offline
|
Egyetértek veletek abban, hogy nem volt túl pörgős rész, de nekem ettől függetlenül tetszett.
Nagyon jó volt újra látni a fiúkat és örülök, hogy Dean humorérzéke ma is a régi.
Ezen a beszólásán nagyon röhögtem és asszem ez nem nagy spoiler: I went to Purgatory, Sam hit a dog.
A flashback-ek is jók voltak, de persze még nagyon kíváncsi vagyok, hogy mik történtek a srácokkal a Purgatóriumban.
Szerintem furcsa lett volna, ha egy nagyon pörgős résszel kezdenek és rögtön vadásznak, így viszont kicsit sikerült átvezetni a szálakat.
A következő részek biztos jobban beindulnak majd.
Ja és abszolút pozitívum, hogy Kevin milyen bátran és értelmesen döntött, nem játszotta el a hülye gyerek kártyát.
A flashback-ek is jók voltak, de persze még nagyon kíváncsi vagyok, hogy mik történtek a srácokkal a Purgatóriumban.
Szerintem furcsa lett volna, ha egy nagyon pörgős résszel kezdenek és rögtön vadásznak, így viszont kicsit sikerült átvezetni a szálakat.
Ja és abszolút pozitívum, hogy Kevin milyen bátran és értelmesen döntött, nem játszotta el a hülye gyerek kártyát.
2012. október 04. 18:44
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Első nekifutásra nekem sem volt túl bejövős. Az a reakció, amikor meglátták egymást.
Amelia sem túl bejövős eddig. Crowley, hát Crowley.
Na mindegy, várjuk a jövő heti részt.
Én erre kezdésnek egy 7 pontot adnék a 10-ből.
u.i.: annak én is örülök, hogy Dean nem hagyta lent a Purgatóriumban a humorérzékét.
u.i.: annak én is örülök, hogy Dean nem hagyta lent a Purgatóriumban a humorérzékét.
2012. október 04. 20:18
Hm, Deannek lehet normális életet kezdenie, miután Samnek vége, de ha Sam csinálja, Dean megsértődik.
Azonnal lenullázták az előző évadfinálét, egyetlen perc alatt minden oda lett, ami miatt aggód(hat)tunk volna. Gyűlölöm az ilyet.
Crowleynak hirtelen kipusztították az agysejteit? Hirtelen egy 'reszkessetek betörők' szintű csapdával le lehet kapcsolni? Pofám leszakad.
Flashbackek? Most komolyan?
Még az új vámpírt is sikerült abszolút érdektelennek megcsinálni.
Ebben a részben MINDEN szar volt
Azonnal lenullázták az előző évadfinálét, egyetlen perc alatt minden oda lett, ami miatt aggód(hat)tunk volna. Gyűlölöm az ilyet.
Crowleynak hirtelen kipusztították az agysejteit? Hirtelen egy 'reszkessetek betörők' szintű csapdával le lehet kapcsolni? Pofám leszakad.
Flashbackek? Most komolyan?
Még az új vámpírt is sikerült abszolút érdektelennek megcsinálni.
Ebben a részben MINDEN szar volt
2012. október 04. 21:47
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Nekem az nem tetszett, hogy az előző évadban végre nem drámáztak annyit a tesók, hanem normális lett a kapcsolatuk, jó Dean sumákolt egy kicsit azt annyi. Erre most sikerült elbaszni megint Sam karakterét ezzel a nem érdekel dologgal és ez, hogy nem is próbálta keresni Deant... szóval nem értem, ez annyira karakteridegen. És az nyitány zene is béna volt, mennyivel ütősebb lett volna a Shoot to Thrill... Pozitívum, hogy a purgatórium érdekesnek tűnik így a flashbackekből, Dean még mindig favorit karakter és az új opening nagyon állatul néz ki.
Nem volt egy erős kezdés, de már annyira hiányzott, hogy most még nem verem a nyálam semmire.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.