Starity

Supernatural / Odaát (2005-)

172 oldal 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. május 19. 15:14 #2801
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Idézet (Bessie @ 2012.05.19. 13:33)
Számomra még mindig a legjobb futó sorozat. meghajolo.gif És ha beleszámítom a régieket is, ott van a Top 3-ban. rohog.gif 
Szerdának nem örülök én se, de majd kiderül, mennyire fog bejönni. Az azért tiszta szégyen, hogy nálunk még csak a 3-ik évad ment le. 110.gif Nem tudom elhinni, hogy ilyen kevesen szeretik a hazánkban a Winchesteréket! rolleyes.gif

Szó nincs erről, mivel főműsoridőben sem volt soha, még csak esélyt sem adtak neki. Pénteken ment fél 11től, az ismerőseim közül is sokan mondták, hogy milyen jó sorozat, de mindig bealudtak a végére, mert benyomtak egy 10 perces reklámot... Aztán nagy nehezen elindult a 2. évad, az már 11-től, a 3-ról meg ne is beszéljünk: azt nagy kegyesen berakták éjfél utánra...Ki a tököm néz akkor már tévét?
Mindegy is, fontosabb a sok agysorvasztó valóságshow, meg vetélkedő, meg azok az 1 évados kaszált sorozatok, amiket csak azért vesznek meg, mert nem kérnek érte sokat és nem kell kicsengetni az újabb évadokra a pénzt. Én már csak azt várom, hogy jelenjen meg dvd-n, asse a szinkron miatt, csak hogy meg tudjam venni extrástól, dísztokostól, hogy szépen virítson a polcomon. De a nyomorékok még erre sem képesek. MINDEN kicseszett sorozat megjelenik, csak ez nem... dry.gif
7 felhasználónak tetszik: Bessie, hana001, Lady Suzy, Domcicc, thunderbird, Mia, Luckie
2012. május 19. 15:27 #2802
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Idézet (Christo @ 2012.05.19. 15:14)
Szó nincs erről, mivel főműsoridőben sem volt soha, még csak esélyt sem adtak neki. Pénteken ment fél 11től, az ismerőseim közül is sokan mondták, hogy milyen jó sorozat, de mindig bealudtak a végére, mert benyomtak egy 10 perces reklámot... Aztán nagy nehezen elindult a 2. évad, az már 11-től, a 3-ról meg ne is beszéljünk: azt nagy kegyesen berakták éjfél utánra...Ki a tököm néz akkor már tévét?
Mindegy is, fontosabb a sok agysorvasztó valóságshow, meg vetélkedő, meg azok az 1 évados kaszált sorozatok, amiket csak azért vesznek meg, mert nem kérnek érte sokat és nem kell kicsengetni az újabb évadokra a pénzt. Én már csak azt várom, hogy jelenjen meg dvd-n, asse a szinkron miatt, csak hogy meg tudjam venni extrástól, dísztokostól, hogy szépen virítson a polcomon. De a nyomorékok még erre sem képesek. MINDEN kicseszett sorozat megjelenik, csak ez nem... dry.gif

Ne is mondd! Azt se tudom mióta várok a második évados DVD-re.
Az időpontokban is teljesen igazad van! Nem értem, miért nem lehet betenni 21 órára hétköznap? 110.gif reklamalo.gif Ja, a sok Zs katagóriás nejlon filmeket máskor nem tudnák leadni? nunchaku.gif
2012. május 19. 17:19 #2803
Jessy
Jessy
♥F1♥ addict
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 3076
Csatolások: 15340
Azonosító: 37540
Fináléról:

Hú,mikor az Impalát kiszabadították az nagyon szuper volt cool.gif csak azt sajnáltam,hogy nem Dean vezette,meg hogy beleröpítette Meg a táblába 110.gif
Amúgy tetszett az évadzáró,de Bobby-t ne cry.gif Miért kellett 2x is elveszteniük/elvesztenünk?Azt hittem Cas vhogy visszahozza vagy vmi sad.gif De a fiúk se köszöntek el tőle vmi nagyon most unsure.gif Tudom,hogy nem nagyon van rá esély,de én vhogy remélem,hogy még visszajön emberként.Nekem nagyon fog hiányozni,ha nem. reklamalo.gif A vége meg eléggé wtf volt,most ők tényleg miért kerültek a purgatóriumba???Mondjuk mikor Dick elkezdett ott vibrálni,én itt mondtam a monitornak,hogy menjetek már arrébb!Jó,mondjuk lehet,hogy az is mindegy lett volna,de akkor is elég hülyeség volt megvárni míg konkrétan rájuk robbant tongue.gif Most viszont legalább Dean és Cas megtudta,hogy hol van a purgatórium meg hogy milyen...Mondjuk Cas,hogy megint hova tűnt unsure.gif
Viszont mintha kicsit visszatért volna az ép elméje a végén,nem?
4 felhasználónak tetszik: Bessie, Vampiregirl1, katie993, xxNikixx
2012. május 19. 21:40 #2804
- törölt felhasználó -    
Mibe, hogy Bobby ott lesz a Purgatóriumban?
2 felhasználónak tetszik: Bessie, thunderbird
2012. május 19. 21:43 #2805
Christo
Christo

Idézet (Solarian @ 2012.05.19. 21:40)
Mibe, hogy Bobby ott lesz a Purgatóriumban?

Miért lenne ott a Purgatóriumban? Nem volt még szörny, mikor elégették a flaskát. Igazából abban sem vagyok biztos, hogy a szellemek oda kerülnek... Nem csak a szörnyek mennek oda? think.gif
1 felhasználónak tetszik: House Of Wax
2012. május 19. 23:12 #2806
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Én még mindig John felbukkanásának örülnék a legjobban. rohog.gif Még ha csak egy részre is.
4 felhasználónak tetszik: Vampiregirl1, katie993, thunderbird, House Of Wax
2012. május 20. 14:08 #2807
- törölt felhasználó -    
Idézet (Christo @ 2012.05.19. 21:43)
Miért lenne ott a Purgatóriumban? Nem volt még szörny, mikor elégették a flaskát. Igazából abban sem vagyok biztos, hogy a szellemek oda kerülnek... Nem csak a szörnyek mennek oda? think.gif

Majd fél év múlja jól leírom, hogy "én megmondtam" smileeee.gif

Szörny = Amit a vadászok kinyírnak

ergó

Szellem = szörny
1 felhasználónak tetszik: Christo
2012. május 20. 19:04 #2808
Christo
Christo

Idézet (Solarian @ 2012.05.20. 14:08)
Majd fél év múlja jól leírom, hogy "én megmondtam" smileeee.gif
Szörny = Amit a vadászok kinyírnak
ergó
Szellem = szörny

Hát, ha úgy lesz, akkor elismerem vereségem. laugh.gif De szerintem a szörny meg a szellem külön kategória. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: thunderbird
2012. május 20. 22:13 #2809
Jessy
Jessy
♥F1♥ addict
Idézet (Christo @ 2012.05.20. 19:04)
Hát, ha úgy lesz, akkor elismerem vereségem. laugh.gif  De szerintem a szörny meg a szellem külön kategória. smileeee.gif

Szerintem sincs a Purgatóriumban,bár ki tudja mit találnak ki az írók. pardon.gif Nem azt beszélték a szellemes részben a múltkor,hogy mikor egy szellem eltűnik akkor tovább megy a nagy semmibe? biggrin.gif Vagy nem tudom,már nem emlékszem pontosan.Szerintem elég durva lenne,ha Bobby ott lenne azok után,hogy egész életében az odakerülő szörnyek ellen küzdött.Bár tény,hogy drámai fordulat lenne,mert akkor a fiúknak is elég nagy esélyük lenne rá majd egyszer tongue.gif
2 felhasználónak tetszik: Christo, Domcicc
2012. május 20. 22:17 #2810
Christo
Christo

Idézet (Jessy @ 2012.05.20. 22:13)
Szerintem elég durva lenne,ha Bobby ott lenne azok után,hogy egész életében az odakerülő szörnyek ellen küzdött.

Ha már itt tartunk, Dean is elég nagy pácban van ott. laugh.gif Olyan börtönbe került, ahol az elítéltek nagy részét ő sittelte le. biggrin.gif Tumblr-ön azon hülyülnek, hogy Dean igazi túrista, mert már mind a 4 szinten volt: Menny, Föld, Purgatórium, Pokol. _nevet.gif
10 felhasználónak tetszik: Domcicc, Vampiregirl1, katie993, Jessy, Lady Suzy, Bessie, thunderbird, Mia, Luckie, House Of Wax
2012. május 21. 16:14 #2811
Jessy
Jessy
♥F1♥ addict
Idézet (Christo @ 2012.05.20. 22:17)
Ha már itt tartunk, Dean is elég nagy pácban van ott. laugh.gif  Olyan börtönbe került, ahol az elítéltek nagy részét ő sittelte le. biggrin.gif  Tumblr-ön azon hülyülnek, hogy Dean igazi túrista, mert már mind a 4 szinten volt: Menny, Föld, Purgatórium, Pokol. _nevet.gif

Igen,én is olvasgattam ilyeneket,hogy mintha egy zsaru kerülne börtönbe. biggrin.gif Jaja,Dean már tényleg mindenhol volt,de írta valaki,hogy azért Dante beelőzte biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Bessie
2012. május 21. 18:58 #2812
- törölt felhasználó -    
Szerintem Son-Goku még mindig többször halt meg
2 felhasználónak tetszik: Domcicc, thunderbird
2012. május 21. 20:33 #2813
Vampiregirl1
Vampiregirl1
Angel.

Státusz"Girls don’t like boys, girls like fanfiction, food and middle aged celebrities"
Hozzászólás: 2451
Csatolások: 318
Azonosító: 166234
Na,megnéztem végre én is az évadzárót, és jó lett! Figyelem,Spoiler!!!
biggrin.gif Én még így is bírtam Cast, hogy kicsit süsü volt, olyan kis cuki rohog.gif Olyan jókat röhögtem rajta, főképp az előző epizódba, mikor felmutatta a 'Sorry' nevű társasjátékot! rofl.gif Szegény Bobby, kár érte, kedveltem, bár mostanában nem igazán, hisz nem volt önmaga dry.gif Most akkor Dean és Cas a purgatóriumba vannak, hát meglátjuk, hogy jutnak ki onnan,mert hát persze hogy ki fognak jutni rolleyes.gif A két kedvencemet ha az írok nem,hát én kihoznám nunchaku.gif Szegény Sam meg ottmaradt egyedül sorry.gif Röviden ennyi, várom a következő évadot, csak legyen benne sok Dean/Castiel ok.gif
2 felhasználónak tetszik: Jessy, thunderbird
2012. május 23. 14:17 #2814
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Most olvastam, hogy 8×01-et Jensen Ackles fogja rendezni. w00t.gif
4 felhasználónak tetszik: Vampiregirl1, thunderbird, Lady Suzy, benyaw93
2012. május 26. 18:11 #2815
- törölt felhasználó -    
Úristen ez az évadzáró!!! ohmy.gif A színvonal végre újra a toppon van.
A legjobb jelenet az Impala visszatérése volt - nem tudom, hogy a francba lehetek ilyen érzelgős, de megkönnyeztem azt a fél percet. Na, meg Bobby "halálát" is. Nagyon fog hiányozni, kedvenc karakterem volt Sam és Dean után. sad.gif Azért vicces részek is voltak benne, szóval minden a helyén volt. És az az utolsó jelenet a Purgatóriumban hatalmas volt! A második évad óta nem éreztem ilyen borzongást, ahogy hallottam, hogy a szörnyen ott vannak a sötétben, Dean meg teljesen tehetetlen... Horrorisztikus még csak belegondolni is. De azt amúgy nem értem, hogy Cas miért hagyta ott, legalább elvihette volna egy viszonylag biztonságosabb helyre. blink.gif
3 felhasználónak tetszik: Christo, Vampiregirl1, Bessie
2012. május 26. 18:38 #2816
Christo
Christo

Idézet (thunderbird @ 2012.05.26. 18:11)
Úristen ez az évadzáró!!! ohmy.gif A színvonal végre újra a toppon van. 
A legjobb jelenet az Impala visszatérése volt - nem tudom, hogy a francba lehetek ilyen érzelgős, de megkönnyeztem azt a fél percet. Na, meg Bobby "halálát" is. Nagyon fog hiányozni, kedvenc karakterem volt Sam és Dean után. sad.gif Azért vicces részek is voltak benne, szóval minden a helyén volt. És az az utolsó jelenet a Purgatóriumban hatalmas volt! A második évad óta nem éreztem ilyen borzongást, ahogy hallottam, hogy a szörnyen ott vannak a sötétben, Dean meg teljesen tehetetlen... Horrorisztikus még csak belegondolni is. De azt amúgy nem értem, hogy Cas miért hagyta ott, legalább elvihette volna egy viszonylag biztonságosabb helyre. blink.gif

Szerintem nem hagyta ott, csak kitalált valamit, amivel talán egy ideig halogathatják a szétszaggatásukat. laugh.gif Egyébként az tényleg nagyon jó volt, ahogy megjelentek a piros szemek és ilyen fura mozgású lények voltak a sötétben. Nekem ez az egyik gyengém, amivel el lehet kergetni az ijesztgetős filmek nézése közben. biggrin.gif Szóval az uccsó jelenet nálam is telibe talált. laugh.gif
Én mondjuk attól tartok egy kicsit, hogy már az 1. részben megmenekülnek. Ha megfigyeltétek, ez általában így megy a Supnatban. Hú de nagy finálé, most mi lesz velük, aztán az első 10 percben már hepi van. Lehet, hogy a költségvetés nem nagyon engedné, hogy ez az egész menekülünk a Purgatóriumban dolog kibontakozzon pár részen keresztül, azért én mégis szívesebben venném. Meg hogy Sam hogyan boldogul a Földön a megmaradt leviatánokkal - mondjuk néha összeáll pár vadásszal meg ilyenek. Szóval nekem már van egy szép forgatókönyvem, de hát a készítők tutira nem ebben gondolkodnak. rohog.gif
5 felhasználónak tetszik: Vampiregirl1, thunderbird, Mirjána, Bessie, Lady Suzy
2012. május 27. 12:07 #2817
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Sajnos ez az évad nem tartozik a legjobbak közé. blush.gif Ettől függetlenül jó volt a finálé. Az egészet ott hibázták el, hogy a leviatánokat nem tették igazán félelmetessé. Ettől függetlenül imádtam ezt a részt. Bobby, amikor meglépett és magánakcióba kezdett, újra előjött a régi Supernaturalos érzés. rohog.gif Amikor elkapta Samet, csak pislogtam. Búcsúztatása szép volt, de lehetett volna jobb szerintem. Crowley, nos hát őt úgy szeretem, ahogy van. rohog.gif Szeretem azt a kiismerhetetlen fejét. Amit Castielből csináltak kész szégyen. Méhecske imádó lett. _nevet.gif Dickket elég hamar kicsinálták,nem volt valami nagy durranás. Viszont a vége! Ómájgád! Hatalmas volt! meghajolo.gif meghajolo.gif meghajolo.gif

Egyébként nem úgy volt, hogy ha Dick meghal, vele pusztul az összes leviatán is? unsure.gif

Én amúgy azt bírnám, ha az első részben Dean és Cas még lent maradna, Sam meg kénytelen lenne összeállni Crowleyval. rohog.gif De a kiszabaduláshoz kevés lesz Cas, vagy bármilyen angyal. Szerintem isteni segítség kell majd, hogy kijöjjenek a Purgatóriumból.
Ha netalán tán kiszabadulásukkor kijönne még egynéhány ütős szörnyike, nem is bánnám! Csak legyenek félelmetesebbek, mint a leviatánok!
3 felhasználónak tetszik: thunderbird, Vampiregirl1, Jessy
2012. június 04. 22:14 #2818
dave095
dave095
Hozzászólás: 7183
Csatolások: 83636
Azonosító: 114760
Évek óta szemezgettem már a sorozattal, de csak ma jutottam el odáig, hogy belekezdjek. rohog.gif Ez rohadt jó. w00t.gif Szerntem pár hét alatt le is darálom az egészet. biggrin.gif
7 felhasználónak tetszik: Christo, Bessie, benyaw93, Lady Suzy, Vampiregirl1, Hustler, Mia
2012. június 05. 01:32 #2819
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Idézet (dave095 @ 2012.06.04. 22:14)
Évek óta szemezgettem már a sorozattal, de csak ma jutottam el odáig, hogy belekezdjek. rohog.gif Ez rohadt jó. w00t.gif Szerntem pár hét alatt le is darálom az egészet. biggrin.gif

ugyehogy ugye? spiteful.gif Sokan nem is sejtik, hogy ez a sorozat mennyire jó, és képes rabul ejteni. rohog.gif
3 felhasználónak tetszik: dave095, Vampiregirl1, Christo
2012. június 06. 23:54 #2820
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Warner Home Entertainment has set a release date for Supernatural Season 7 and we also have an early look at the Blu-ray/DVD cover art. The Blu-ray version will be released as a four-disc Blu-ray/UltraViolet Digital Copy combo pack, and although there will be bonus features, nothing has been officially announced at this time.

There are also no details on what to expect from the DVD version, but both will be released on September 18th. We have an early look at the cover art below and will post an update when the full list of bonus features is revealed.

Now, in season seven, the Winchesters will find themselves in an increasingly sinister, changing landscape, up against a new foe unlike anything they’ve ever fought. They’ll find their old tricks, weapons and hiding places all rendered useless. All they’ll have is each other. And the certainty that, like the last of the cowboy outlaws, whatever they face, they’re not going down without a fight.

Nekem is kell sad.gif
8 felhasználónak tetszik: Christo, House Of Wax, Hustler, Vampiregirl1, Jessy, benyaw93, Lady Suzy, zsofeeh
172 oldal 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!