Idézet (Bessie @ 2012.05.19. 13:33)
Számomra még mindig a legjobb futó sorozat.
És ha beleszámítom a régieket is, ott van a Top 3-ban.
Szerdának nem örülök én se, de majd kiderül, mennyire fog bejönni. Az azért tiszta szégyen, hogy nálunk még csak a 3-ik évad ment le.
Nem tudom elhinni, hogy ilyen kevesen szeretik a hazánkban a Winchesteréket! 
Szerdának nem örülök én se, de majd kiderül, mennyire fog bejönni. Az azért tiszta szégyen, hogy nálunk még csak a 3-ik évad ment le.
Szó nincs erről, mivel főműsoridőben sem volt soha, még csak esélyt sem adtak neki. Pénteken ment fél 11től, az ismerőseim közül is sokan mondták, hogy milyen jó sorozat, de mindig bealudtak a végére, mert benyomtak egy 10 perces reklámot... Aztán nagy nehezen elindult a 2. évad, az már 11-től, a 3-ról meg ne is beszéljünk: azt nagy kegyesen berakták éjfél utánra...Ki a tököm néz akkor már tévét?
Mindegy is, fontosabb a sok agysorvasztó valóságshow, meg vetélkedő, meg azok az 1 évados kaszált sorozatok, amiket csak azért vesznek meg, mert nem kérnek érte sokat és nem kell kicsengetni az újabb évadokra a pénzt. Én már csak azt várom, hogy jelenjen meg dvd-n, asse a szinkron miatt, csak hogy meg tudjam venni extrástól, dísztokostól, hogy szépen virítson a polcomon. De a nyomorékok még erre sem képesek. MINDEN kicseszett sorozat megjelenik, csak ez nem...

7 felhasználónak tetszik: