Supernatural / Odaát (2005-)
2011. október 01. 17:00
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Mi a tököm volt ez a befejezés??
Asszem ez az évad tényleg gatyába fog rázni minket. De emberek, el sem tudom mondani mennyire jó volt látni, hogy megint ennyire közel kerültek a testvérek. Eddig nem tudtam, hogy mi hiányzik, de asszem ez kellett.
2011. október 02. 12:06
|
|
hana001звезда ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.13. Hozzászólás: 1716 Csatolások: 1266 Azonosító: 98592 offline
|
Idézet (Christo @ 2011.10.01. 17:00)
Mi a tököm volt ez a befejezés??
Asszem ez az évad tényleg gatyába fog rázni minket. De emberek, el sem tudom mondani mennyire jó volt látni, hogy megint ennyire közel kerültek a testvérek. Eddig nem tudtam, hogy mi hiányzik, de asszem ez kellett.
Igen ez a rész iszonyatosan jóra sikeredett
2011. október 08. 19:24
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
Én már a Shut Up, Dr. Phil epizódot várom borzasztóan. Komolyan számolom vissza a napokat.
Abban végre újra láthatom James Marsterst, az pedig csak ráadás, hogy Charisma Carpenterrel együtt.
Egyébként boldogtalan házaspárt alakítanak majd.
Valakinek van esetleg már képe róluk abból az epizódból? Én eddig csak egy miniatűrt találtam.
Valakinek van esetleg már képe róluk abból az epizódból? Én eddig csak egy miniatűrt találtam.
2011. október 08. 19:47
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Idézet (Rap4ever8 @ 2011.10.08. 19:24)
Én már a Shut Up, Dr. Phil epizódot várom borzasztóan. Komolyan számolom vissza a napokat.
Abban végre újra láthatom James Marsterst, az pedig csak ráadás, hogy Charisma Carpenterrel együtt.
Egyébként boldogtalan házaspárt alakítanak majd.
Jááj, erre én is nagyon kíváncsi vagyok már!
2011. október 08. 22:24
|
|
katie993kp |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.17. Hozzászólás: 4442 Csatolások: 9860 Azonosító: 105388 offline
|
Érdekes rész volt a 3. rész is... A visszaemlékezős részek mindig jól sikerülnek. Szerintem
Colin Ford is back
imádom, nagyon aranyos srác és tehetséges is. Vinyó papát beletehetnék már legalább egyszer, hiányzik az öreg
A téma is tetszett, bár a végén durva volt,hogy Dean a kisfiú előtt szúrta le Amy-t...
Kíváncsi vagyok miket hoznak még ki az írók ebből a sorozatból, és remélem nem fog ellaposodni, mert kár lenne...
A téma is tetszett, bár a végén durva volt,hogy Dean a kisfiú előtt szúrta le Amy-t...
Kíváncsi vagyok miket hoznak még ki az írók ebből a sorozatból, és remélem nem fog ellaposodni, mert kár lenne...
2011. október 09. 14:07
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Jó volt ez a rész is. Köszönjük a rendezőnek.
Az biztos, hogy ez az évad visszahozza nekünk az első évadot.
Viszont olyan jót röhögtem azon, mikor Dean behúzott egyet Samnek.
Csak mert lenyúlta a kocsiját a tudta nélkül.
Viszont azt is annyira tudtam, hogy a gyerek a végén bosszút fog esküdni. Á, nagyon várom a folytatást. Habár ezek a leviatánok,még nem hoznak lázba, de majd kiderül milyen gonoszságokat fognak még csinálni.
Viszont Johnt (Winchester papát) már nem fogják visszahozni, én úgy tudom. Én is sajnálom, mert azért jó lett volna, ha a pokolból néha hallat magáról.
Cas pedig hiányozni fog. Nem tudom miért írják ki? Nagyon jó a karaktere...
Viszont Johnt (Winchester papát) már nem fogják visszahozni, én úgy tudom. Én is sajnálom, mert azért jó lett volna, ha a pokolból néha hallat magáról.
2011. október 09. 14:15
|
|
Christo |
|
Idézet (Bessie @ 2011.10.09. 14:07)
Jó volt ez a rész is. Köszönjük a rendezőnek.
Csak mert lenyúlta a kocsiját a tudta nélkül.
Viszont azt is annyira tudtam, hogy a gyerek a végén bosszút fog esküdni. Á, nagyon várom a folytatást. Habár ezek a leviatánok,még nem hoznak lázba, de majd kiderül milyen gonoszságokat fognak még csinálni.
Jah, mikor Sam kiterült akkorát röhögtem...
Colin szerintem iszonyat jó fiatal Samnek, nagyon szimpi a gyerek.
Jeffrey elég sok mozifilmben benne van, elég felkapott lett, gondolom ezért nem tudják megszerezni. Egyébként John már nem a pokolban van, kiszabadult nem emlékszel?
Misha meg azért nincs, mert valami másik projectben vesz részt, asszem. Valszeg 10 részben még nem lesz benne, utána elvileg visszahozzák valahogy.
Egyébként mit gondoltok Dean megmozdulásáról? Nekem a kedvenc karakterem, eddig mindig kiálltam mellette, de ez még nekem is magas volt. Habár nem annyira karakteridegen amit tett, azért sajnáltam a lányt.
1 felhasználónak tetszik:
csicsi20
2011. október 09. 14:29
|
|
hana001звезда ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.13. Hozzászólás: 1716 Csatolások: 1266 Azonosító: 98592 offline
|
Jó volt ez a rész is. Jensen jó munkát végzett
Mindig is szerettem a visszaemlékezős részeket, és a történet is nagyon jó volt
Nagyon sajnáltam Amyt, egész megkedveltem
De ugye ha valaki meghal a sorozatban, az nem jelenti azt, hogy nem tér vissza. Biztos vagyok benne, Cast is látni fogjuk még
2011. október 10. 14:33
|
|
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline
|
Idézet (Christo @ 2011.10.09. 14:15)
Egyébként mit gondoltok Dean megmozdulásáról? Nekem a kedvenc karakterem, eddig mindig kiálltam mellette, de ez még nekem is magas volt. Habár nem annyira karakteridegen amit tett, azért sajnáltam a lányt. 
Várható volt, de nem hiszem el, hogy semmit nem tanult az évek során. Mielőtt megölte, pont arra gondoltam, milyen jól fog jönni ennek a lánynak a barátsága később, ha szükségük van erősítésre, erre ő még egy ellenséget csinált magának.
csicsi20
2011. október 11. 19:06
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
Idézet (Christo @ 2011.10.09. 14:15)
Misha meg azért nincs, mert valami másik projectben vesz részt, asszem. Valszeg 10 részben még nem lesz benne, utána elvileg visszahozzák valahogy.
Igen szerencsére nem kell őt sokáig nélkülöznünk.
Christo
2011. október 15. 12:07
|
|
benyaw93 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.08. Hozzászólás: 3470 Csatolások: 49067 Azonosító: 126652 offline
|
7x06 - "Slash Fiction" hivatalos képek (HQ)
8 felhasználónak tetszik:
hana001,
zsofeeh,
funny18,
csicsi20,
thunderbird,
BunnyGirl,
pillajunior,
Domcicc
2011. október 15. 14:33
|
|
Christo |
|
Idézet (benyaw93 @ 2011.10.15. 12:07)
7x06 - "Slash Fiction" hivatalos képek (HQ)
Itt meg vajon mi a halál történik?
Egyébként, a tegnapi rész nagyon tetszett, amúgy is imádom az egyiptomi kultúrát, mellette most még a sztori is jó volt. Teljesen biztos voltam benne, hogy kiderül Dean tette, és mégsem.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.