Supernatural / Odaát (2005-)
2011. július 21. 17:15
|
|
linsey.96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.05. Hozzászólás: 628 Csatolások: 115 Azonosító: 104038 offline
|
Már alig várom a 7. évadot
1 felhasználónak tetszik:
LOVEAdam28
2011. július 21. 21:16
Idézet (Domcicc @ 2011.07.21. 17:48)
7. évad Comic-con trailer. Háttőőő
Egy árva képkocka nem sok, annyi se volt a következő évadból...
A PR-osok bekaphatják.
2011. július 21. 21:20
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Idézet (Solarian @ 2011.07.21. 21:16)
Egy árva képkocka nem sok, annyi se volt a következő évadból...
A PR-osok bekaphatják.
A PR-osok bekaphatják.
Áh, ilyenkor még nincs. Főleg nem a CW-nél. Főleg nem a Supnat promóban...
2011. július 21. 21:58
|
|
benyaw93 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.08. Hozzászólás: 3470 Csatolások: 49067 Azonosító: 126652 offline
|
Idézet (Christo @ 2011.07.21. 21:20)
Áh, ilyenkor még nincs. Főleg nem a CW-nél. Főleg nem a Supnat promóban...
Ha jól tudom, akkor vasárnap lesz Supernatural panel az idei Comic-Conon szóval akkor várható majd 7.évados előzetes. Elméletileg... Ugye?
2011. július 21. 22:01
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Idézet (benyaw93 @ 2011.07.21. 21:58)
Ha jól tudom, akkor vasárnap lesz Supernatural panel az idei Comic-Conon szóval akkor várható majd 7.évados előzetes. Elméletileg... Ugye? 
Igen, akkor elvileg lesz valami. Csak imádkozzunk, hogy nézhető minőségben.
hana001
2011. július 21. 22:29
|
|
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline
|
Idézet (benyaw93 @ 2011.07.21. 21:58)
Igen, de az tuti kamerás lesz, mint tavaly
Nincs benne új jelenet, de szerintem azt felvázolták, melyik szálakat szeretnék tovább vinni, és van, ami mondhatjuk úgy, hogy nagyon nem tetszett
2011. július 22. 19:55
|
wannascream- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 1866 Csatolások: 3203 Azonosító: 126443 offline
|
Idézet (benyaw93 @ 2011.07.22. 13:24)
Na, azért ez enyhén szólva spoileres, mivel az első jó pár részben nem tudjuk, miért olyan furcsa.
2011. július 22. 20:05
|
AmyVieLike a soldier.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.28. Hozzászólás: 21368 Csatolások: 1198286 Azonosító: 91559 offline
|
Persze, én is nagyon várom az új évadot, de az első részekhez fel sem érnek. Számomra az Odaát az egyik kedvenc sorozatom, és érdekel is, hogy mi is lesz pontosan Casszel, az új istenükkel, azonban szerintem a sorozatot alapból ott kellett volna befejezni, hogy Dean lekerült a pokolba.
2011. július 22. 21:43
|
|
Christo |
|
Idézet (AmyVie @ 2011.07.22. 20:05)
Persze, én is nagyon várom az új évadot, de az első részekhez fel sem érnek. Számomra az Odaát az egyik kedvenc sorozatom, és érdekel is, hogy mi is lesz pontosan Casszel, az új istenükkel, azonban szerintem a sorozatot alapból ott kellett volna befejezni, hogy Dean lekerült a pokolba.
Áh, az korai lett volna. A 4. évad eszméletlen jó volt, a 4x16 az egyik legsokkolóbb élményem volt, mióta sorozatokat nézek. Ott kellett volna befejezni, ha már befejezik, mikor Sam feláldozta magát.
2011. július 22. 21:58
|
AmyVieLike a soldier.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.28. Hozzászólás: 21368 Csatolások: 1198286 Azonosító: 91559 offline
|
Idézet (Christo @ 2011.07.22. 21:43)
Áh, az korai lett volna. A 4. évad eszméletlen jó volt, a 4x16 az egyik legsokkolóbb élményem volt, mióta sorozatokat nézek. Ott kellett volna befejezni, ha már befejezik, mikor Sam feláldozta magát.
Az első három évad komolyan arról szólt, hogyan öltek meg egyes démonokat, talán még a negyedik eleje is, de az már nagyon kicsit. Onnan kezdve az Isten-angyal-Lucifer és az apokalipszis szálat viszi tovább. Sokkal jobban el lett ferdítve az eredeti történet, és most már teljesen másról szólt, mint az első évad. Az első évadban - amely számomra az igazi Odaát sorozat - ugye mindig különböző démonokat, szellemeket öltek meg, és mára már nagyrészt ugye a hatodik évadban nem igazán. Hisz ott becsatlakozott Crowley igen erős karaktere, mint felbujtó...
2011. július 22. 22:16
|
wannascream- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 1866 Csatolások: 3203 Azonosító: 126443 offline
|
Idézet (AmyVie @ 2011.07.22. 21:58)
Az első három évad komolyan arról szólt, hogyan öltek meg egyes démonokat, talán még a negyedik eleje is, de az már nagyon kicsit. Onnan kezdve az Isten-angyal-Lucifer és az apokalipszis szálat viszi tovább. Sokkal jobban el lett ferdítve az eredeti történet, és most már teljesen másról szólt, mint az első évad. Az első évadban - amely számomra az igazi Odaát sorozat - ugye mindig különböző démonokat, szellemeket öltek meg, és mára már nagyrészt ugye a hatodik évadban nem igazán. Hisz ott becsatlakozott Crowley igen erős karaktere, mint felbujtó...
Szerintem azért már kellett a változás. Nagyon jó volt az első három évad is (hiszen mindannyiunknak az tetszett meg, ez egyértelmű), de ezt nem lehet sokáig vinni.
Amúgy nekem a 4. és az 5. évad a kedvencem. A 6. hozzájuk képest kicsit laposra sikerült mondjuk - bár a vége ennek is erős lett.
2011. július 22. 22:25
|
AmyVieLike a soldier.♥ |
|
Idézet (wannascream @ 2011.07.22. 22:16)
Szerintem azért már kellett a változás. Nagyon jó volt az első három évad is (hiszen mindannyiunknak az tetszett meg, ez egyértelmű), de ezt nem lehet sokáig vinni.
Amúgy nekem a 4. és az 5. évad a kedvencem. A 6. hozzájuk képest kicsit laposra sikerült mondjuk - bár a vége ennek is erős lett.
A hatodik az ilyen... átmeneti évad volt. Voltak benne nagyon részek, de voltak benne nagyon unalmasak is. Én azt hittem, hogy Castiel mesélte el elejétől az egészet, hogyan lettek rosszban Raffaellel, asszem az a 6x20. része. Imádom Castielt, de az számomra ilyen kitöltő rész volt. Persze, a negyedik évadtól - Castiel belépésétől kezdve élvezem a sorozatot és már azért is nézem, de... ideje lenne egyébként már befejezni. Néha túl sokáig nyújtják a sorozatokat, és a végére mindig gyengén sikerül.
2011. július 22. 22:36
|
wannascream- |
|
Idézet (AmyVie @ 2011.07.22. 22:25)
A hatodik az ilyen... átmeneti évad volt. Voltak benne nagyon részek, de voltak benne nagyon unalmasak is. Én azt hittem, hogy Castiel mesélte el elejétől az egészet, hogyan lettek rosszban Raffaellel, asszem az a 6x20. része. Imádom Castielt, de az számomra ilyen kitöltő rész volt. Persze, a negyedik évadtól - Castiel belépésétől kezdve élvezem a sorozatot és már azért is nézem, de... ideje lenne egyébként már befejezni. Néha túl sokáig nyújtják a sorozatokat, és a végére mindig gyengén sikerül.
Mondjuk azt mondják, hogy a 7. évad olyan durva lesz, mint az első. Bár nem tudom, hogy ezt hogy értették.
2011. július 22. 22:45
|
AmyVieLike a soldier.♥ |
|
Idézet (wannascream @ 2011.07.22. 22:36)
Mondjuk azt mondják, hogy a 7. évad olyan durva lesz, mint az első. Bár nem tudom, hogy ezt hogy értették. 
Az a baj ezekkel a sorozatokkal, hogy sokan szeretik, és nem akarják abbahagyni. Pon t jó pillanatban kell mindent lezárni, mikor van ötlet, hogyan lehetne nagyon jól kivitelezni. (A Vészhelyzet tizenötödik évadja már olyan rossz volt, hogy végig sem néztem. Be kellett volna azt is jóval előbb fejezni) Kíváncsi leszek rá mindenképpen,főleg amiatt, hogy Castielből akkor miért is vált hirtelen Isten, és miért lett olyan gonosz Deanékkel. Számomra a sorozat alaphangját Dean személyisége adja meg, szinte már csak azért nézem.
Christo
2011. július 22. 23:02
|
wannascream- |
|
Idézet (AmyVie @ 2011.07.22. 22:45)
Az a baj ezekkel a sorozatokkal, hogy sokan szeretik, és nem akarják abbahagyni. Pon t jó pillanatban kell mindent lezárni, mikor van ötlet, hogyan lehetne nagyon jól kivitelezni. (A Vészhelyzet tizenötödik évadja már olyan rossz volt, hogy végig sem néztem. Be kellett volna azt is jóval előbb fejezni) Kíváncsi leszek rá mindenképpen,főleg amiatt, hogy Castielből akkor miért is vált hirtelen Isten, és miért lett olyan gonosz Deanékkel. Számomra a sorozat alaphangját Dean személyisége adja meg, szinte már csak azért nézem.
Egyetértek, hogy egyszer mindent be kell fejezni és nem lehet a végtelenségig húzni, viszont ha vannak nézők, akkor nyugodtan lehet folytatni - a néző pedig abbahagyhatja a nézését, amikor csak akarja.
Viszont szerintem itt jó hogy folytatták: volt egy jó sztoriszál, ami elsőre nekem is furcsa volt, viszont pár rész után tudtam, hogy a 4. évad kedvenc lesz.
A Vészhelyzetnél is az a baj, hogy ugyanaz volt az alapja minden évadnak, pont úgy, mint a Supernatural első 3 évadának. Amit én ilyenre mondanék példának az a Lost lenne. Amikor a negyedik évadban bevezették ezt az időutazós dolgot, akkor néztem nagyot, hogy nem lett volna értelmesebb-e, ha egyszerűen csak kimentik őket. Szóval ott lehet, hogy abba kellett volna hagyni, vagy nem ebbe az irányba vinni tovább a történetet.
Amúgy azt nem értem, hogy most mi az, hogy gyakorlatilag szerintem mondhatjuk, hogy az utolsó részben bemutattak egy "új" karaktert - hiszen az új Istenünk már nem a régi Cas - és akkor bejelentik, hogy ebben az évadban alig lesz benne...
thunderbird
2011. július 23. 15:04
|
AmyVieLike a soldier.♥ |
|
Idézet (wannascream @ 2011.07.22. 23:02)
Egyetértek, hogy egyszer mindent be kell fejezni és nem lehet a végtelenségig húzni, viszont ha vannak nézők, akkor nyugodtan lehet folytatni - a néző pedig abbahagyhatja a nézését, amikor csak akarja.
Viszont szerintem itt jó hogy folytatták: volt egy jó sztoriszál, ami elsőre nekem is furcsa volt, viszont pár rész után tudtam, hogy a 4. évad kedvenc lesz.
A Vészhelyzetnél is az a baj, hogy ugyanaz volt az alapja minden évadnak, pont úgy, mint a Supernatural első 3 évadának. Amit én ilyenre mondanék példának az a Lost lenne. Amikor a negyedik évadban bevezették ezt az időutazós dolgot, akkor néztem nagyot, hogy nem lett volna értelmesebb-e, ha egyszerűen csak kimentik őket. Szóval ott lehet, hogy abba kellett volna hagyni, vagy nem ebbe az irányba vinni tovább a történetet.
Amúgy azt nem értem, hogy most mi az, hogy gyakorlatilag szerintem mondhatjuk, hogy az utolsó részben bemutattak egy "új" karaktert - hiszen az új Istenünk már nem a régi Cas - és akkor bejelentik, hogy ebben az évadban alig lesz benne...
Nekem hiányozni fog Cas, ha tényleg alig fog szerepet kapni az új évadban. Én legalábbis azt hittem, hogy az ő karakterének a szálát fogja vezetni a hetedik évadon keresztül, aztán így most picit koppanás volt, mikor kiderült, hogy nem is Cas, azaz új Isten lesz a fő szál. Egyébként én már nagyon szeretnék látni egy igazi előzetest, mikor az új részekből vannak belevágva jelenetek, nem pedig a hatodik évad összevágása.
wannascream
2011. július 24. 19:54
|
wannascream- |
|
TV Guide magazinból egy interjú egy része. (Mivel nem jó minőségű, feleslegesnek tartottam külön topikot nyitni neki)
Vannak benne érdekes dolgok.
Vannak benne érdekes dolgok.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.