Supernatural / Odaát (2005-)
2011. április 16. 14:23
|
|
benyaw93 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.08. Hozzászólás: 3470 Csatolások: 49067 Azonosító: 126652 offline
|
6x20 Stills
11 felhasználónak tetszik:
funny18,
Domcicc,
WinterGirl,
hana001,
katie993,
Christo,
thunderbird,
bibicsibi,
House Of Wax,
Sixy,
LOVEAdam28
2011. április 16. 18:40
Idézet (runaway rainbow @ 2011.04.16. 14:00)
Valaki adna egy linket az új részhez? 
Rész: http://www.megaupload.com/?d=91ZP92D3
Felirat: http://www.megaupload.com/?d=ET9Q29T2
2011. április 16. 21:21
|
|
Kata15új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.05. Hozzászólás: 78 Csatolások: 0 Azonosító: 40654 offline
|
Hát nagyon jó rész volt.
Kissé én is aggódom Cas miatt. Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy képes lenne változtatni a történelmen jó pár lélekért. Bár remélem a későbbi részekből kiderül, hogy a jóért teszi amit tesz, nem pedig csak azért, hogy megnyerje a háborút. Balthazár-ról meg csak annyit, hogy imádom a beszólásait. Kíváncsian várom a folytatást. [/quote]
Kissé én is aggódom Cas miatt. Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy képes lenne változtatni a történelmen jó pár lélekért. Bár remélem a későbbi részekből kiderül, hogy a jóért teszi amit tesz, nem pedig csak azért, hogy megnyerje a háborút. Balthazár-ról meg csak annyit, hogy imádom a beszólásait. Kíváncsian várom a folytatást. [/quote]
1 felhasználónak tetszik:
katie993
2011. április 17. 19:58
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
Én nemrég kezdtem el nézni a Viasat3 -mon!!!
Alig várom a mai részt!
Alig várom a mai részt!
2011. április 23. 15:33
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|

Nem nagyon szoktam nyilvánosan nyáladzani, de ebben a részben Jensen iszonyat szexi bamf volt.
2011. április 23. 18:18
|
|
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline
|
6x18 - egy igazán jó Supnat részt láthattunk
Hú hát én kiaggódtam a lelkem Cas miatt, meg hogy Dean ne sebesüljön meg.
Dean valami brutál jó volt ebben a részben, azok a fejek, meg szegény először kissé csalódott a vadnyugatban
De fúúú, egyetértek Christoval, iszonyatosan szexuális volt
Colt jó arc volt, én ilyennek képzelek egy vadász-legendát.
Amúgy sorban ez már a harmadik ilyen másmilyen világot bemutató rész volt, nem? Ja nem, volt közben egy fülbemászós-Évás rész
Hú hát én kiaggódtam a lelkem Cas miatt, meg hogy Dean ne sebesüljön meg.
Amúgy sorban ez már a harmadik ilyen másmilyen világot bemutató rész volt, nem? Ja nem, volt közben egy fülbemászós-Évás rész
Christo
2011. április 23. 22:13
|
|
katie993kp |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.17. Hozzászólás: 4442 Csatolások: 9860 Azonosító: 105388 offline
|
Spoiler veszély
Hú, hát most végeztem az ehti résszel.
Igazatok van, a srácok, de főleg Dean nagyon szexi volt abban a szerkóban
Samuel Colt-tot viszont nagyon bírtam, és a végén WTF pillanat volt, amikor elküldte Sammy-nek a telót, meg a hamut
Kíváncsi vagyok mi lesz Castiellel, mert mostánában elég durva dolgokat művel.
persze ettől még mindig "szerelmes" vahyok belé
[/quote]
Hú, hát most végeztem az ehti résszel.
thunderbird
2011. április 24. 17:10
Ami azt illeti, szerintem nem volt nagy szám ez a cowboyos rész...
Voltak jó pillanatai, de valahogy nem volt olyan 'hűdenagy'
2011. április 25. 11:09
Idézet (Solarian @ 2011.04.24. 17:10)
Ami azt illeti, szerintem nem volt nagy szám ez a cowboyos rész...
Nekem nagyon bejött! Én is akarok olyan cowboy kalapot!
2011. április 25. 17:31
|
|
Kata15új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.05. Hozzászólás: 78 Csatolások: 0 Azonosító: 40654 offline
|
Spoiler:
Nagyon jó rész volt igazán kellenek a sorozatba ilyenek is. Én is nagyon aggódom Cas miatt remélem hamar észhez tér. Ami még jobban foglalkoztat az, hogy az írták, hogy valamelyik szereplő meghal mégpedig olyan akire nem is számítunk úgyhogy ettől nagyon tartok. Meg persze Sam miatt is akinél már csak idő kérdése és leomlik a fal. Összegezve nekem nagyon tetszik a sorozat sokkal jobb, mint amilyen az évad elején volt. Nagyon bízom a 7. évadban.[/quote]
Mommy Dearest promo:
Nagyon jó rész volt igazán kellenek a sorozatba ilyenek is. Én is nagyon aggódom Cas miatt remélem hamar észhez tér. Ami még jobban foglalkoztat az, hogy az írták, hogy valamelyik szereplő meghal mégpedig olyan akire nem is számítunk úgyhogy ettől nagyon tartok. Meg persze Sam miatt is akinél már csak idő kérdése és leomlik a fal. Összegezve nekem nagyon tetszik a sorozat sokkal jobb, mint amilyen az évad elején volt. Nagyon bízom a 7. évadban.[/quote]
Mommy Dearest promo:
Domcicc
2011. április 25. 17:35
|
|
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline
|
Idézet (Kata15 @ 2011.04.25. 17:31)
Spoiler:
Ami még jobban foglalkoztat az, hogy az írták, hogy valamelyik szereplő meghal mégpedig olyan akire nem is számítunk úgyhogy ettől nagyon tartok. Meg persze Sam miatt is akinél már csak idő kérdése és leomlik a fal. Összegezve nekem nagyon tetszik a sorozat sokkal jobb, mint amilyen az évad elején volt. Nagyon bízom a 7. évadban.
Ami még jobban foglalkoztat az, hogy az írták, hogy valamelyik szereplő meghal mégpedig olyan akire nem is számítunk úgyhogy ettől nagyon tartok. Meg persze Sam miatt is akinél már csak idő kérdése és leomlik a fal. Összegezve nekem nagyon tetszik a sorozat sokkal jobb, mint amilyen az évad elején volt. Nagyon bízom a 7. évadban.
Ezen már meg se lepődök. Ebben a sorozatban majdnem minden évad végén meghalt/pokolba került már valamelyik szereplő
2011. április 27. 01:28
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
8 felhasználónak tetszik:
Domcicc,
benyaw93,
katie993,
zsofeeh,
pillajunior,
thunderbird,
funny18,
Mirjána
2011. április 27. 05:33
|
|
Sixyhajmániás™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.16. Hozzászólás: 1275 Csatolások: 1872 Azonosító: 107844 offline
|
6.18
Jensen ismét bebizonyította, hogy nagyon jó színész, az arcjátéka kegyetlen jó volt, meg az oltások
Azért Bobby-n is röhögtem, amikor Cas mondta, hogy kell a lelke, hogy visszahozzák a fiúkat, Bobby így megkérdi: "Mit csináljak?Kössünk alkut?Smárolnunk is kell?"
Nekem tetszett a Colt-os jelenet is, mondjuk a végén az a "időtlen idők óta hever a csomag a postán és ez a dátum volt megadva, hogy kézbesítsük" eléggé klisé volt, de nem baj, jó volt ez a végére
Amúgy katie993: tetszik az avid: Misha-nak az a fej
..meg persze Seb
Jensen ismét bebizonyította, hogy nagyon jó színész, az arcjátéka kegyetlen jó volt, meg az oltások
Amúgy katie993: tetszik az avid: Misha-nak az a fej
2011. április 27. 16:11
|
|
katie993kp |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.17. Hozzászólás: 4442 Csatolások: 9860 Azonosító: 105388 offline
|
Idézet (Christo @ 2011.04.27. 01:28)
Nekem vegyes érzelmeim vannak ezzel kapcsolatban. Kicsit "félek", hogy mit hoznak ki még ebből a sorozatból. Remélem a "vége" nem lesz elcsépelve...
Szerk. Nem tudom mennyire spoiler, de nem kockáztatok
A zenés epizódok egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, ahogy az a legutóbbi Grace Klinikán is látszott. Kiderült, hogy a CW sorozata, a Supernatural is kaphat egy musical epizódot a jövőben, ha visszatér a jövőben egy újabb évaddal.
A Digital Spy értesülései szerint vezető producer Bob Singer a következőt nyilatkozta: “A kezdetektől gondolkoztunk két dolgon: egy zenés és egy rajzfilmes epizódon. Még nem találtunk módot arra, hogy elkészítsük egyiket vagy a másikat, de biztosra veszem, hogy elő fog jönni a következő évadban – egy animált rész vagy egy zenés. A musicalek eléggé rizikósak, de tényleg gondolkozunk rajta.”
A rajongók mit szólnának egy musical részhez? A sorozat már sokat megélt hat év alatt, és a fanok még mindig kitartanak mellette. Valószínűleg ugyanígy tennének akkor is, ha Sam és Dean dalra fakadna. Bárhogy is lenne, az eredmény bizonyára szórakoztató lenne. Tud egyáltalán Jensen Ackles és Jared Padalecki énekelni? Ne hagyjunk ki egy részt sem ezentúl! forrás: supernaturalfan.hu
2011. április 27. 17:33
|
|
Christo |
|
Idézet (katie993 @ 2011.04.27. 16:11)
Nekem vegyes érzelmeim vannak ezzel kapcsolatban. Kicsit "félek", hogy mit hoznak ki még ebből a sorozatból. Remélem a "vége" nem lesz elcsépelve...
A zenés epizódok egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, ahogy az a legutóbbi Grace Klinikán is látszott. Kiderült, hogy a CW sorozata, a Supernatural is kaphat egy musical epizódot a jövőben, ha visszatér a jövőben egy újabb évaddal.
A Digital Spy értesülései szerint vezető producer Bob Singer a következőt nyilatkozta: “A kezdetektől gondolkoztunk két dolgon: egy zenés és egy rajzfilmes epizódon. Még nem találtunk módot arra, hogy elkészítsük egyiket vagy a másikat, de biztosra veszem, hogy elő fog jönni a következő évadban – egy animált rész vagy egy zenés. A musicalek eléggé rizikósak, de tényleg gondolkozunk rajta.”
A rajongók mit szólnának egy musical részhez? A sorozat már sokat megélt hat év alatt, és a fanok még mindig kitartanak mellette. Valószínűleg ugyanígy tennének akkor is, ha Sam és Dean dalra fakadna. Bárhogy is lenne, az eredmény bizonyára szórakoztató lenne. Tud egyáltalán Jensen Ackles és Jared Padalecki énekelni? Ne hagyjunk ki egy részt sem ezentúl! forrás: supernaturalfan.hu
Igen, én is kicsit félve gondolok a folytatásra, de nagyon bízom a castban.
Jensen tutira tud énekelni, a többiekről nem tudom, de elvileg minden színésznek alap, hogy tudjon valamennyire énekelni, ha esetleg olyan szerepet kap.
Mondjuk én egy musical epizódot nem tudnék elképzelni, valahogy nem illik a sorozathoz, a rajfilmeset viszont annál jobban.
2011. április 27. 23:52
|
|
Kata15új tag |
|
Nekem már az 1. évadtól kezdve ez a kedvenc sorozatom. Mint minden ilyen történetben ebben is voltak gyengébb epizódok (nagyon kevés), de szerintem még mindig messze az egyik legjobb. Érdekes a sztori, jók a színészek és mindig van benne valami ami arra sarkalja az embert, hogy legközelebb is nézze. Nagyon örülök, hogy folytatódik, hiszen szerintem sok van még ebben a sorozatban. Úgy hogy hajrá 7.ÉVAD!!!
2011. április 28. 16:10
|
|
Sixyhajmániás™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.16. Hozzászólás: 1275 Csatolások: 1872 Azonosító: 107844 offline
|
Idézet (katie993 @ 2011.04.27. 16:11)
Nem tudom mennyire spoiler, de nem kockáztatok
Nem tudom a cikk írója melyik sorozatot nézi, de lehet nem ezt
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.