The French Mistake promo:
Supernatural / Odaát (2005-)
2011. február 19. 22:27
Nagyon jó volt a 14. rész!
Látta már valaki? Mert ha nem, inkább nem írom le, miről szólt.
2011. február 20. 11:06
|
|
hana001звезда ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.13. Hozzászólás: 1716 Csatolások: 1266 Azonosító: 98592 offline
|
Idézet (Dancsy @ 2011.02.19. 22:27)
Nagyon jó volt a 14. rész!
Látta már valaki? Mert ha nem, inkább nem írom le, miről szólt. 
Igen, én láttam
2011. február 20. 14:06
|
|
katie993kp |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.17. Hozzászólás: 4442 Csatolások: 9860 Azonosító: 105388 offline
|
Spoilert tartalmazhat!!
Végre volt időm megnézni. Tetszett nagyon
főleg az elején a bábu
kicsit félelmetes volt, ahogy elfordult a szeme, de imádom amikor vadásznak.
Várom a következőket
Végre volt időm megnézni. Tetszett nagyon
Várom a következőket
2011. február 26. 16:23
|
|
katie993kp |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.17. Hozzászólás: 4442 Csatolások: 9860 Azonosító: 105388 offline
|
6x15.
spoiler Uram atyám, ez a rész eszméletlenül szuperre sikeredett. Nagyon tetszett ez a Jensen-Jared dolog. Na meg Genevieve. Jó volt újra látni őt is. Reménykedtem, hogy Eric Kripke és Danneel is feltűnik, de az sajnos elmaradt.
Szegény Misha. Megkéselték.
De előtte, mikor beült a kocsiba, mindig twitterezik.
imádom, imádom, imádom
: Volt már olyan érzésetek, hogy valaki van a kocsitok hátsó ülésén?
Ha továbbra is ilyen részekre lehet számítani, akarom a 7. évadot is.
[/quote]
Röviden ennyi. Még megnézem majd 1x-2x az biztos
spoiler Uram atyám, ez a rész eszméletlenül szuperre sikeredett. Nagyon tetszett ez a Jensen-Jared dolog. Na meg Genevieve. Jó volt újra látni őt is. Reménykedtem, hogy Eric Kripke és Danneel is feltűnik, de az sajnos elmaradt.
2011. február 26. 17:13
|
|
hana001звезда ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.13. Hozzászólás: 1716 Csatolások: 1266 Azonosító: 98592 offline
|
[quote=katie993,2011.02.26. 16:23~1703661]6x15.
De előtte, mikor beült a kocsiba, mindig twitterezik.
imádom, imádom, imádom
: Volt már olyan érzésetek, hogy valaki van a kocsitok hátsó ülésén?
[/quote]
[/quote]
Ez tényleg nagyon jó rész volt
Amikor a fiúk először találkoztak Genevieve-vel, az volt a kedvenc részem
Na meg a twitterező Misha
És amikor forgattak. Szerintem ez a rész tökéletes volt
Sajnos Mishat megkéselték
De a végére visszatért Castiel
Az a kék pulcsi ami Mishan volt
Nekem nagyon nagyon tetszett, biztos megnézem még párszor
Ez tényleg nagyon jó rész volt
Nekem nagyon nagyon tetszett, biztos megnézem még párszor
2011. február 27. 08:36
|
|
katie993kp |
|
Az eheti rész nézettsége 2.17 Millió (USA)
mondjuk lehetett volna több is
Nem tudom, hogy voltak-e már az ezek az epizódcímek:
6×15: The French Mistake
6×16: …And Then There Were None
6×17: My Heart Will Go On
6×18: Frontierland
6×19: Mommy Dearest
6×20: The Man Who Would Be King
6×21: The Haunter of the Dark
Ez nagyon érdekes. Lehet benne spoiler
:
Misha tweetjei
Mindenekelőtt, Misha HIHETETLEN, mikor saját magát játssza, és tényleg sokat fogunk kapni a személyéből. De a legjobb rész az, amikor tweetel a forgatáson töltött idejéről, na, attól vigyorogni fognak a fanok. Itt egy csipet: “J-Négyzet”, ezt használja, mikor Jaredről és Jensenről van szó.
Eric Brady különleges feltűnése
Tudtátok, hogy Jensen szerepelt az Ármány és szenvedély c. szappanoperában? Nos, Sam és Dean igen, és ott van YouTube-on a bizonyíték.
Genevieve Padalecki
A korábbi Ruby adja önmagát, Jared feleségét, és míg kicsit furán viselkedik, a jótékonysági választásai még furábbak (emlékezzetek erre, mert miután megnézitek az epizódot, vicces lesz).
Sam és Dean “színészi játéka”
Lesz Samnek és Deannek Mishával egy közös jelenete, amit le kell forgatni, és nyugodtan kijelenethetjük, hogy nagyon jók abban, hogyan kell nagyon rosszul színészkedni.
Eric Kripke
Ne féljetek, rajongók, Eric Kripke (legalábbis a színész, aki játssza) benne lesz a részben. Minden, amit csinál, csodálatos és szürreális, kivéve, amikor kiderül, milyen TV sorozaton dolgozik. Fogalmazzunk úgy, hogy nem egy nyerő ötlet.
Misha tweetjei
Mindenekelőtt, Misha HIHETETLEN, mikor saját magát játssza, és tényleg sokat fogunk kapni a személyéből. De a legjobb rész az, amikor tweetel a forgatáson töltött idejéről, na, attól vigyorogni fognak a fanok. Itt egy csipet: “J-Négyzet”, ezt használja, mikor Jaredről és Jensenről van szó.
Eric Brady különleges feltűnése
Tudtátok, hogy Jensen szerepelt az Ármány és szenvedély c. szappanoperában? Nos, Sam és Dean igen, és ott van YouTube-on a bizonyíték.
Genevieve Padalecki
A korábbi Ruby adja önmagát, Jared feleségét, és míg kicsit furán viselkedik, a jótékonysági választásai még furábbak (emlékezzetek erre, mert miután megnézitek az epizódot, vicces lesz).
Sam és Dean “színészi játéka”
Lesz Samnek és Deannek Mishával egy közös jelenete, amit le kell forgatni, és nyugodtan kijelenethetjük, hogy nagyon jók abban, hogyan kell nagyon rosszul színészkedni.
Eric Kripke
Ne féljetek, rajongók, Eric Kripke (legalábbis a színész, aki játssza) benne lesz a részben. Minden, amit csinál, csodálatos és szürreális, kivéve, amikor kiderül, milyen TV sorozaton dolgozik. Fogalmazzunk úgy, hogy nem egy nyerő ötlet.
2011. február 27. 08:58
juuuj a mostani rész az nagyooon
D nem lehet szavakban leírni. Minden annyira jó volt főleg Misha tweetjei csak háát, igen
( akkor majdnem sírtam , tudom hogy nem halt meg igazából, de nagyon rossz volt ezt így látni :/
2011. február 27. 12:59
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Idézet (katie993 @ 2011.02.27. 08:36)
Az eheti rész nézettsége 2.17 Millió (USA)
mondjuk lehetett volna több is
:
Aki nagyon durván fan (mint én is), annak ez mind leesett az epizód nézése közben.
Egyébként aki nem követné Misha twitterét, az keressen rá. Kiírt mindent, amit a részben is láthattunk, nagyon poén
1 felhasználónak tetszik:
Domcicc
2011. február 27. 14:49
Imádom ezt a sorozatot
Ez nagyon jó rész volt
Misha volt a legjobb
Mrs.Padalecki megjelenése tényleg felesleges volt, de ha már ő ott volt, akkor megnéztem volna Mrs.Acklest is
Csak így tovább Padaleski-ék
Ez nagyon jó rész volt
2011. február 27. 14:51
Valaki adna egy linket ahonnan le tudom tölteni az új részt? mert valamiért nem sikerül a megszokott oldalról.Előre is köszi
2011. február 27. 19:55
|
|
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline
|
Áááá, nagyon jó rész volt!
Utoljára ilyen sokat és ennyire hangosan a Changing Channels epizódon röhögtem
Igazából Genevieve kicsit feleslegesnek hatott, de azért jó, hogy itt volt.
Kripke feltűnése jó volt, rögtön intézkedni akart, de sajnos korai véget ért.
Baltie, imádom még mindig az akcentusát Seb Roché-nak, és a karakter még mindig jó! A legjobb az egészben Misha volt
A tweetjei, úristen, főleg a második
Meg a pulcsi
A próbafelvételek nagyon ott voltak, főleg amikor már sokadjára vették újra és Jared táncikált a háttérben, Jensen hülyén nézett
Csak becsapottnak érzem magam, amiért el akarták hitetni a nézőkkel, hogy Jensenék nincsenek jóban, pedig a találkozókról, interjúkból, gag reelekből abszolút nem ez jön le, maradhattak volna ezen a ponton is a hitelességnél.
Őszintén szólva, reméltem, hogy ennél kicsit jobban beleveszik az angyalháborús dolgokat, de nem panaszkodom, mert iszonyat szórakoztató rész volt, és ez kárpótolt.
Szerk:
Itt a bal sarokban van egy Download links, az elsőre rányomsz és leszedi a torrent linket, a többin ugyanaz van, elég csak az elsőt leszedni, sima mirrorok ugyanahhoz a fájlhoz.
Utoljára ilyen sokat és ennyire hangosan a Changing Channels epizódon röhögtem
Őszintén szólva, reméltem, hogy ennél kicsit jobban beleveszik az angyalháborús dolgokat, de nem panaszkodom, mert iszonyat szórakoztató rész volt, és ez kárpótolt.
Szerk:
Idézet (Cassidy23 @ 2011.02.27. 14:51)
Valaki adna egy linket ahonnan le tudom tölteni az új részt? mert valamiért nem sikerül a megszokott oldalról.Előre is köszi 
Itt a bal sarokban van egy Download links, az elsőre rányomsz és leszedi a torrent linket, a többin ugyanaz van, elég csak az elsőt leszedni, sima mirrorok ugyanahhoz a fájlhoz.
Christo
2011. február 28. 17:14
Hááát, nem is tudom.
Volt pár jó rész ebben az epizódban, de nem dobtam hátast tőle.
Jobbat vártam.
Good =/= Epic
Volt pár jó rész ebben az epizódban, de nem dobtam hátast tőle.
Jobbat vártam.
Good =/= Epic
2011. március 04. 16:04
|
|
Sixyhajmániás™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.16. Hozzászólás: 1275 Csatolások: 1872 Azonosító: 107844 offline
|
Jólesett ez a 15-ös rész, főleg a 14-es, mit ne mondjak elég gagyi epizód után... :/
Az ilyen részeket viszont szeretem, sokat röhögtem rajta, főleg Misha-n, meg a tweetjein, főleg a " Éreztétek már úgy, hogy valaki ül a hátsó ülésen?..." meg az a sikooly
meg az a szerelés
azért azon kiakadtam, hogy kinyírták.
...meg persze a Jared-Jensen párbeszédek
pl amikor Jensen azt ecsetelte, hogy miylen hülye nevek a Misha meg a Jensen, meg Jensen Jarednek: "Mi?akkor te lengyel vagy?"
Csak azt sajnáltam, hogy Danneel nem volt benne a részben
ha másnem legalább az interneten amikor nézték Jensen Ackles-t, legalább ott mutathatták volna, hogy milyen csinos felesége van Jensennek
de hát sajnos semmi
...minden esetre az biztos, hogy ezt a részt megtartom
Az ilyen részeket viszont szeretem, sokat röhögtem rajta, főleg Misha-n, meg a tweetjein, főleg a " Éreztétek már úgy, hogy valaki ül a hátsó ülésen?..." meg az a sikooly
2011. március 06. 10:13
|
|
katie993kp |
|
Az eheti rész nézettsége: 2,22 millió. Jobb, mint a múltheti
A részről annyit, hogy nem múlta felül az előzőt, de összeségében tetszett. Néhol majdnem elbőgtem magam(kokrétan a végén) néhol gusztustalan volt, néhol meg vicces
A részről annyit, hogy nem múlta felül az előzőt, de összeségében tetszett. Néhol majdnem elbőgtem magam(kokrétan a végén) néhol gusztustalan volt, néhol meg vicces
weaslmelody
2011. március 06. 18:46
|
|
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12071 Csatolások: 195628 Azonosító: 107508 offline
|
Nem tudom, hogy volt-e már?! Annyira édesek
8 felhasználónak tetszik:
Christo,
katie993,
benyaw93,
pillajunior,
Domcicc,
Mirjána,
hana001,
LOVEAdam28
2011. március 06. 19:01
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Idézet (funny18 @ 2011.03.06. 18:46)
Nem tudom, hogy volt-e már?! Annyira édesek 
Nem volt, köszi
spoiler lehet-> Egyébként azt hittem jó lesz ez a csaj, mint a Mother of All, de annyira idegesít, ahogy beszél.
Nekem tetszett ez a rész, hogy nem lehetett tudni, kiben van benne. Mondjuk hullottak rendesen a vadászok. Volt akit sajnáltam, volt akit nem
Most megint szünet egy hónapig
2011. március 07. 04:40
|
|
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline
|
Hmmm
Nem elég bitchy ez az Eve... Mondjuk még produkálhat.
Rufusról gondoltam már az elején, hogy ez lesz a vége, Bobby azért rám ijesztett. Nagypapiról azt hittem túl fogja élni, de egyáltalán nem sajnálom, hogy nem.
Szurkoltam
Nem elég bitchy ez az Eve... Mondjuk még produkálhat.
Rufusról gondoltam már az elején, hogy ez lesz a vége, Bobby azért rám ijesztett. Nagypapiról azt hittem túl fogja élni, de egyáltalán nem sajnálom, hogy nem.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.