Supernatural / Odaát (2005-)
2011. február 10. 19:59
|
|
Barta Adettavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.15. Hozzászólás: 226 Csatolások: 633 Azonosító: 129317 offline
|
Hát sziasztok:)
Nagyon jók a képek..
Annyira imádom ezt a sorozatot...még csak pár hete ismertem meg, de már rögtön le is töltöttem...már megnéztem teljesen a 6. évad 12. részig...jajj alig várom már hogy jöjjön a következő rész:)
Ja és egy kérdésem is lenne..Supernatural-os CD borítókat nem tudnátok feltölteni?
Nagyon jók a képek..
Annyira imádom ezt a sorozatot...még csak pár hete ismertem meg, de már rögtön le is töltöttem...már megnéztem teljesen a 6. évad 12. részig...jajj alig várom már hogy jöjjön a következő rész:)
Ja és egy kérdésem is lenne..Supernatural-os CD borítókat nem tudnátok feltölteni?
2011. február 10. 22:56
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Idézet (Barta Adetta @ 2011.02.10. 19:59)
Hát sziasztok:)
Nagyon jók a képek..
Nagyon jók a képek..
Szia!
Hát igen, ha egyszer elkezdted, nem szabadulsz tőle.
Cd borítók... hát alapból csak 2 OST jött ki, ha jól tudom, de utána nézek
2011. február 11. 11:51
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.15. Hozzászólás: 226 Csatolások: 633 Azonosító: 129317 offline
|
Köszike:)
Ja és nem tudjátok, lesz 7. évad?
2011. február 11. 20:25
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Idézet (Barta Adetta @ 2011.02.11. 11:51)
Köszike:)

Eddig még nem rendelték be, csak annyit lehet tudni, hogy dupla részes évadzáró lesz
2011. február 12. 09:12
|
|
|
Idézet
Eddig még nem rendelték be, csak annyit lehet tudni, hogy dupla részes évadzáró lesz
Értem...Hát jó lenne ha lenne 7. évad
Na de addig is várom a következő részeket
2011. február 12. 19:42
|
|
Christo |
|
6x13
spoiler Hú, ez egy kicsit meglepett, nem gondoltam volna, hogy a fal már most repedezni kezd... Halál elég gyatra munkát végzett
Amúgy érdekes rész volt, rendesen paráztam, hogy egy bazinagy pók lesz benne, hál' Istennek 'ember' volt
spoiler Hú, ez egy kicsit meglepett, nem gondoltam volna, hogy a fal már most repedezni kezd... Halál elég gyatra munkát végzett
2011. február 13. 00:57
|
|
Kata15új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.05. Hozzászólás: 78 Csatolások: 0 Azonosító: 40654 offline
|
Mannequin 3: The Reckoning promo
9 felhasználónak tetszik:
Domcicc,
hana001,
Barta Adetta,
BunnyGirl,
linus04,
Dancsy,
bertmccracken,
funny18,
LOVEAdam28
2011. február 13. 01:30
|
|
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline
|
Na én is megnéztem...
Én is azt hittem pókosabb lesz a szörny, de így legalább csak kétszer ijedtem meg
A vége...hát azért, ez tényleg korai volt. Mostantól minden részben parázok majd, hogy tovább reped-e a fal.
A visszaemlékezésekre csak annyit tudok nyögni, hogy "oh, Sammy... *fejcsóválás*"
Én is azt hittem pókosabb lesz a szörny, de így legalább csak kétszer ijedtem meg
2011. február 13. 11:43
|
|
hana001звезда ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.13. Hozzászólás: 1716 Csatolások: 1266 Azonosító: 98592 offline
|
Tegnap én is megnéztem a 6x13-as részt. Nekem nagyon tetszett. De a vége tényleg nagy meglepetést okozott...
Alig várom a hétvégét, hogy láthassam a folytatást.
Alig várom a hétvégét, hogy láthassam a folytatást.
2011. február 13. 15:13
|
|
|
Hát én is megnéztem az 13. részt...Jó volt, és szerintem is a vége nagy meglepetést okozott...Várom a következő részt...De azért már hiányolom Castiel-t...
2011. február 13. 15:20
Na ma reggel énis megnéztem az új részt, és a vége tényleg korai volt még, szegény Sammy.
Cast meg hiányolom
2011. február 13. 23:06
|
drake1901visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.19. Hozzászólás: 244 Csatolások: 47 Azonosító: 79993 offline
|
Idézet (Christo @ 2011.02.12. 19:42)
6x13
Amúgy érdekes rész volt, rendesen paráztam, hogy egy bazinagy pók lesz benne, hál' Istennek 'ember' volt
Én is utálom a pókokat. :S Jaja ember volt, egy lyukkal a fején.
Amúgy meg jó rész volt szerintem, de azért tényleg meglepő, hogy az a fal ilyen gyenge.
2011. február 16. 21:28
Nagyon kiváncsi vagyok már a folytatásra. Sajnálom, Sammyt, hogy ilyen gyenge a fal..
2011. február 17. 00:56
|
|
Christo |
|
Ennek a résznek nagyon durván hangzik a tartalma...
spoiler Raphael launches an attack on Castiel and his allies, sending a particularly frightening angelic hitman after Balthazar, Sam, and Dean. In an effort to protect the brothers, Balthazar sends them to an alternate universe where they are the stars of a TV show called Supernatural and they are actors named “Jensen Ackles” and “Jared Padalecki.” The brothers are confused when Castiel appears to be a tweet-happy actor named Misha Collins and Sam is married to Ruby... wtf? xD
spoiler Raphael launches an attack on Castiel and his allies, sending a particularly frightening angelic hitman after Balthazar, Sam, and Dean. In an effort to protect the brothers, Balthazar sends them to an alternate universe where they are the stars of a TV show called Supernatural and they are actors named “Jensen Ackles” and “Jared Padalecki.” The brothers are confused when Castiel appears to be a tweet-happy actor named Misha Collins and Sam is married to Ruby... wtf? xD
6x15 The French Mistake (LQ)
2011. február 17. 18:18
|
|
hana001звезда ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.13. Hozzászólás: 1716 Csatolások: 1266 Azonosító: 98592 offline
|
Idézet (Christo @ 2011.02.17. 00:56)
Ennek a résznek nagyon durván hangzik a tartalma...
6x15 The French Mistake (LQ)
Már alig várom ezt a részt
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.