Újabb dögös kisfilmmel jelentkezett a Fifth Harmony
2016. március 04. 19:18
Szerintem mióta híresek nagyot változtak..
Régebben egész jó számokat csináltak és a klipek is nagyon ütősek voltak,de mostanában eléggé a szexiségre mennek és a tucatzenére..Gondolok most itt a "worth it"-re..Förtelem az a szám...
2016. március 05. 02:06
|
|
LadyAlyMama Roach |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.25. Hozzászólás: 3203 Csatolások: 7322 Azonosító: 88389 offline
|
OMG? Mi ez a borzalom. Full Ciara - Work a klip, de mindegy. Lehettek volna kreatívabbak is. A dal meg egy semmi. Ezek a lányok is csak a szépségükkel próbálnak hatni a pasikra, mert tehetségük nem igen van.
2016. március 05. 14:05
|
|
Niky_Love Taylor L.Mrs. Dolan™ ✔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.10. Hozzászólás: 1165 Csatolások: 45 Azonosító: 170939 offline
|
Régen még bírtam őket,de már borzalmasak. A dal unalmas,a klipben meg ribancot játszanak.Még az első klipjük jó volt,de azóta mintha az összes arról szólna hogy ki tudja jobban kirakni a melleit és a seggét.
2016. március 05. 19:15
Dallamos szám! Nekem bejön!
A klip is érdekes lett!
2016. március 06. 14:25
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Szerintem ritka rossz zenet csinálnak
2016. március 06. 16:12
Ez olyan szar ami a budiba landol.! Már ne haragudjatok de ez ritkarossz.
2016. március 06. 22:15
Ez borzasztó! Komolyan itt mindenki minir*bi akar lenni?!!!
2016. március 07. 02:41
Khm... Inkább *"Újabb *drogos kisfilmmel jelentkezett a Fifth Harmony." - köszöntem.
2016. március 08. 15:21
Az igazat?Szerintem össze vissza dobálják magukat pedig hagjuk sehol.És ha erre valaki azt irja hogy télkény vagyok akkor az téved ezek a lányok nagyon szeretnének befutni de soha nem lesznek olyan jok mint a little mix.
2016. március 08. 15:45
|
|
Minaj4everúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.11. Hozzászólás: 70 Csatolások: 0 Azonosító: 249591 offline
|
Idézet (Chloden. @ 2016.03.08. 15:21)
Az igazat?Szerintem össze vissza dobálják magukat pedig hagjuk sehol.És ha erre valaki azt irja hogy télkény vagyok akkor az téved ezek a lányok nagyon szeretnének befutni de soha nem lesznek olyan jok mint a little mix.
Nem is akarnak olyanok lenni mint a Little Mix most ezzel nem azt mondom hogy a Litte Mix rossz mert én is bírom őket de a Fifth Harmony nem olyan és nem is akar olyan lenni. És az egy kicsit erős hogy nincs hangjuk persze mindenkinek meg van a saját véleménye és ezt tiszteletben is tartom de ha nem lennének tehetségesek most nem lennének itt starity-n hírek róluk meg úgy sehol . Ne vedd "támadásnak" amit írtam mert nem az
2016. március 08. 17:42
|
|
Bogiii5visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.16. Hozzászólás: 441 Csatolások: 2019 Azonosító: 244934 offline
|
Úristen ezek a kommentek:DD Ehez kell bőr halljátok,úgy bírom hogy minden kis picsa 11-12 éves itt osztja az eszet(akinek nem inge nem veszi magára).
Írjátok hogy rázzák magukat..én táncnak neveznémxd Annyira könnyű egy profil mögül,ahová még a képeiteket sem meritek kirakni kommentelgetni hogy ki milyen szar zenét csinál,hogy néz ki stb..
Ha valami nem tetszik nem nézed és megtartod a véleményed magadban.
Én se megyek egyetlen egy Dove Cameron cikkhez és írom le hogy nem tud énekelni stb.
Mindenki aki szidja a lányokat valójában önmagával nincs megelégedve,menjetek és csináljatok valami hasznos elfoglaltságot ahelyett hogy utálkoztok:)!
Írjátok hogy rázzák magukat..én táncnak neveznémxd Annyira könnyű egy profil mögül,ahová még a képeiteket sem meritek kirakni kommentelgetni hogy ki milyen szar zenét csinál,hogy néz ki stb..
Ha valami nem tetszik nem nézed és megtartod a véleményed magadban.
Én se megyek egyetlen egy Dove Cameron cikkhez és írom le hogy nem tud énekelni stb.
Mindenki aki szidja a lányokat valójában önmagával nincs megelégedve,menjetek és csináljatok valami hasznos elfoglaltságot ahelyett hogy utálkoztok:)!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: