A Pretty Little Liars sztárja a The Today című tévéműsorban vendégeskedett tegnap délután, és a vele készült interjú során bevallotta: korábban rendszeresen összetévesztették kolléganőjével.
A teljes cikkhez kattints ide!
Selena Gomeznek hitték Lucy Hale-t
2016. március 02. 13:32
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. március 02. 13:41
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
Lehet, hogy túl sokat látom mindkettejüket, de én nem tudnám összekeverni őket, ha szembejönnének velem az utcán.
Persze, volt köztük hasonlóság, de annyi nem, hogy össze lehessen téveszteni őket.
2016. március 02. 13:46
Szerintem nem hasonlítanak..:)Ne vegye senki sértésnek de Selena sokkal szebb már nem azért..
2016. március 02. 13:58
Én biztosan felismerném mindkettőjüket
Mindkettőt szeretem,de Sellt jobban. Szerintem nem hasonlítanak, max csak icipicit.
2016. március 02. 15:10
|
|
megeszekvalakithunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.21. Hozzászólás: 2863 Csatolások: 672 Azonosító: 239298 offline
|
szerintem nem annyira hasonlítanak, esetleg csak a haja Lucynak a legutolsó képen
2016. március 02. 15:39
|
|
forever.romanciquiero saber de la vida |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.08. Hozzászólás: 7337 Csatolások: 952 Azonosító: 249515 offline
|
Nem hasonlítanak Selenával egymásra.
2016. március 02. 15:48
Úristen ez komoly?
Mármint komolyan gondolják az emberek vagy csak megjátsszák, hogy vakok?
Nem is hasonlítanak. Teljesen nem. Lucy szemei például sokkal nagyobbak. Kétszer akkora a szemöldöke, szája és a feje mérete is sokkal nagyobb... Soroljam még? Ezzel a rövid hajjal meg végképp nem hasonlít Selenára. Oké talán 5-6 évvel ezelőtt kicsit hasonlítottak, de ma már cseppet sem.
2016. március 02. 16:15
A fenti képen pont nem, de van néhány kép, melyen tényleg hasonlítanak egymásra, bár személyes véleményem szerint Lucy szebb. Viszont most, hogy szőke, rövid hajjal éli mindennapjait az hasonlóság, ami régebben még meg volt, mára már elveszett.
2016. március 02. 16:31
Van közöttük hasonlóság, de Lucy szerintem szebb.
2016. március 02. 16:54
ha az utcán ketten elmennének előttem, én meg tudnám külömböztetni őket?
2016. március 02. 17:02
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Érthető, hiszen van hasolnóság - nem is kicsi, márcsak ha az arcformájukat is nézzük. Magasságra Sel a magasabb, persze tűsarkúban megint más a helyzet.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: