A pophercegnő hatalmas utat járt be a köztudatba való berobbanása óta, és bár szárnyait megtépázták néha, napjainkban magabiztosabb, mint valaha.
A teljes cikkhez kattints ide!
Britney Spears átérzi Justin Bieber helyzetét: „Az emberek hajlamosak elhamarkodottan ítélkezni”
2016. március 02. 11:11
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. március 02. 13:44
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
Olyan furák lettek a képek, mintha nem is ő lenne rajtuk, hanem egy teljesen másik nő...
Azért viszont irigylem, hogy ennyire nélkülözni tudja a számítógépe használatát. Sajnos a legtöbben, köztük én is, el sem tudnánk képzelni az életünket nélküle.
Azért viszont irigylem, hogy ennyire nélkülözni tudja a számítógépe használatát. Sajnos a legtöbben, köztük én is, el sem tudnánk képzelni az életünket nélküle.
2016. március 02. 13:49
A képeken nagyon szép
És igaza van,tényleg hajlamosak vagyunk hirtelen ítélkezni..Én tudom szerintem a legjobban
És igaza van,tényleg hajlamosak vagyunk hirtelen ítélkezni..Én tudom szerintem a legjobban
2016. március 02. 15:12
|
|
megeszekvalakithunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.21. Hozzászólás: 2863 Csatolások: 672 Azonosító: 239298 offline
|
vagány képek. Britney-nek igaza vam
2016. március 02. 18:47
Teljesen igaza van hogy nem kapkodja el a 9 album készítését, várom, de nem akarom hogy hasonló legyen mint a Femme Fatale vagy a Britney Jean, nem mintha nem szeretném azokat az albumokat, de változás kell, egy igazi Britneys. A képek pedig nagyon jók lettek.
2016. március 02. 19:00
Nagyon jó képek és teljesen igaza van!
Legalább valaki jól látja a dolgokat.
Legalább valaki jól látja a dolgokat.
2016. március 02. 20:43
Nagyon jó képek lettek, kíváncsi leszek az új korongjára.
2016. március 02. 23:46
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet
Nem igazán érdekel, mit gondolnak rólam az emberek.
Szerintem nem mondott igazat teljesen ezzel kapcsolatban. Valamilyen szinten igen is érdekli azt, hogy mások mit gondolnak róla. Ha nem így lenne, nem reagálna azokra a pletykákra, miszerint kövér. Évek óta folyamatosan bizonygatja azt, hogy ad magára és igen is foglalkozik a külsejével, illetve az egészségével. Kíváncsi vagyok, hogy ezúttal milyen albummal fog előállni. Anno a Britney Jeanre is azt mondta, hogy élete munkássága, és fel sem ér a régebbi korongjaihoz. Értékelem az igyekezetét, azt, hogy dolgozni akar és nem feladni, de talán neki az lenne a legjobb, ha visszavonulna és nyugodt életet élne.
2016. március 03. 13:24
|
|
Britney Spears FunFuck you |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 0 Azonosító: 192261 offline
|
Istenem, de gyönyörűűű
Az új albummal kapcsolatban meg én már nem is reménykedek semmiben, a Britney Jean után tényleg nemtom mire számítsak, mert arra is azt mondta hogy a legjobb albuma amit valaha csinált, pedig az a legrosszabb de no prob xDD
Az új albummal kapcsolatban meg én már nem is reménykedek semmiben, a Britney Jean után tényleg nemtom mire számítsak, mert arra is azt mondta hogy a legjobb albuma amit valaha csinált, pedig az a legrosszabb de no prob xDD
2016. március 03. 14:39
|
|
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline
|
Mindenesetre nem gondolom hogy az emberek elhamarkodottan ítélkeznének akár felőle, akár Justin felől. Mindannyian tudjuk hogy hány szemérmetlen botrányon ment keresztül mind a kettő, és szerintem azt sem kell elmondanom hogy én miért nem szeretem egyiket sem, mert úgy gondolom lehet sejteni hogy mik azok, amik miatt nem tudom őket értékelni. Viszont én is úgy érzem, akár csak az előttem szólók, hogy nem mondott igazat azzal kapcsolatban, hogy nem érdekli hogy mit gondolnak róla az emberek... ha nem érdekelné akkor például nem foglalkozna annyit azzal, hogy az emberek kövérnek hívják, már jó ideje arról esik minden második szava, hogy ő aztán tényleg ad magára és igen, tényleg sportol meg minden... na mindegy, ez már csak mellékes...
2016. március 03. 18:27
|
|
LaraGrandevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.30. Hozzászólás: 400 Csatolások: 0 Azonosító: 252743 offline
|
Teljesen igaza van. Nem igazan követem Britneyt, ezért csak Justinról tudok példát mondani. (Nem írni mert akkor ebből lehetne egy egész regény is..) Itélkezés.. hjaj...
2016. március 03. 19:36
|
|
cs.vera45 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.13. Hozzászólás: 793 Csatolások: 0 Azonosító: 197734 offline
|
"Nagyok között." Ha. Haha. Hahaha. Hahahaha.
Akik nem képesek észrevenni a színvonalbeli különbséget a Nagyok, és Bieber között, azokkal incurkapincurkát gondok vannak...
Akik nem képesek észrevenni a színvonalbeli különbséget a Nagyok, és Bieber között, azokkal incurkapincurkát gondok vannak...
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?

0 felhasználónak tetszik: