Starity

Britney Spears átérzi Justin Bieber helyzetét: „Az emberek hajlamosak elhamarkodottan ítélkezni”

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. március 02. 11:11 #1
LexiCobain
LexiCobain
Drama Queen®

StátuszIf you read, you'll judge.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 2758
Csatolások: 689
Azonosító: 182219
A pophercegnő hatalmas utat járt be a köztudatba való berobbanása óta, és bár szárnyait megtépázták néha, napjainkban magabiztosabb, mint valaha.
A teljes cikkhez kattints ide!
2016. március 02. 13:44 #2
An_d_a
An_d_a
inebriant

Státuszwe accept the love we think we deserve
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 4176
Csatolások: 4784
Azonosító: 146789
Olyan furák lettek a képek, mintha nem is ő lenne rajtuk, hanem egy teljesen másik nő... unsure.gif
Azért viszont irigylem, hogy ennyire nélkülözni tudja a számítógépe használatát. Sajnos a legtöbben, köztük én is, el sem tudnánk képzelni az életünket nélküle.
2016. március 02. 13:49 #3
- törölt felhasználó -    
A képeken nagyon szép smileeee.gif
És igaza van,tényleg hajlamosak vagyunk hirtelen ítélkezni..Én tudom szerintem a legjobban smileeee.gif
2016. március 02. 14:42 #4
- törölt felhasználó -    
Jók lettek a képek és igaza van. smileeee.gif
2016. március 02. 15:12 #5
megeszekvalakit
megeszekvalakit
hunter

Státuszso what's the plan, exactly? -don't die
Hozzászólás: 2863
Csatolások: 672
Azonosító: 239298
vagány képek. Britney-nek igaza vam smileeee.gif
2016. március 02. 17:55 #6
Lejlus
Lejlus

StátuszAkard jobban,mint amennyire félsz tőle.
Hozzászólás: 2565
Csatolások: 0
Azonosító: 217999
Teljesen igaza van! smileeee.gif Es nem csak a sztarvilagban,hanem sehol sem kell foglalkozni masok velemenyevel.Ami neked jo azt kell csinalni smileeee.gif
2016. március 02. 18:47 #7
- törölt felhasználó -    
Teljesen igaza van hogy nem kapkodja el a 9 album készítését, várom, de nem akarom hogy hasonló legyen mint a Femme Fatale vagy a Britney Jean, nem mintha nem szeretném azokat az albumokat, de változás kell, egy igazi Britneys. A képek pedig nagyon jók lettek.
2016. március 02. 19:00 #8
- törölt felhasználó -    
Nagyon jó képek és teljesen igaza van! wink.gif
Legalább valaki jól látja a dolgokat. smileeee.gif
2016. március 02. 20:38 #9
- törölt felhasználó -    
Igaza van!!!
2016. március 02. 20:43 #10
- törölt felhasználó -    
Nagyon jó képek lettek, kíváncsi leszek az új korongjára. smileeee.gif
2016. március 02. 23:46 #11
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet
Nem igazán érdekel, mit gondolnak rólam az emberek.

Szerintem nem mondott igazat teljesen ezzel kapcsolatban. Valamilyen szinten igen is érdekli azt, hogy mások mit gondolnak róla. Ha nem így lenne, nem reagálna azokra a pletykákra, miszerint kövér. Évek óta folyamatosan bizonygatja azt, hogy ad magára és igen is foglalkozik a külsejével, illetve az egészségével. Kíváncsi vagyok, hogy ezúttal milyen albummal fog előállni. Anno a Britney Jeanre is azt mondta, hogy élete munkássága, és fel sem ér a régebbi korongjaihoz. Értékelem az igyekezetét, azt, hogy dolgozni akar és nem feladni, de talán neki az lenne a legjobb, ha visszavonulna és nyugodt életet élne.
2016. március 03. 13:24 #12
Britney Spears Fun
Britney Spears Fun
Fuck you

StátuszHinni annyit tesz, mint nem tudni semmit
Hozzászólás: 1534
Azonosító: 192261
Istenem, de gyönyörűűű wub.gif heart.gif heart.gif heart.gif

Az új albummal kapcsolatban meg én már nem is reménykedek semmiben, a Britney Jean után tényleg nemtom mire számítsak, mert arra is azt mondta hogy a legjobb albuma amit valaha csinált, pedig az a legrosszabb de no prob xDD
2016. március 03. 14:39 #13
Pityang
Pityang

Státusz//10.27.//
Hozzászólás: 755
Azonosító: 243873
Mindenesetre nem gondolom hogy az emberek elhamarkodottan ítélkeznének akár felőle, akár Justin felől. Mindannyian tudjuk hogy hány szemérmetlen botrányon ment keresztül mind a kettő, és szerintem azt sem kell elmondanom hogy én miért nem szeretem egyiket sem, mert úgy gondolom lehet sejteni hogy mik azok, amik miatt nem tudom őket értékelni. Viszont én is úgy érzem, akár csak az előttem szólók, hogy nem mondott igazat azzal kapcsolatban, hogy nem érdekli hogy mit gondolnak róla az emberek... ha nem érdekelné akkor például nem foglalkozna annyit azzal, hogy az emberek kövérnek hívják, már jó ideje arról esik minden második szava, hogy ő aztán tényleg ad magára és igen, tényleg sportol meg minden... na mindegy, ez már csak mellékes...
2016. március 03. 18:27 #14
LaraGrande
LaraGrande
visszatérő vendég

StátuszAin't You Ever Seen a Princess be a Bad Bitch ♥
Hozzászólás: 400
Azonosító: 252743
Teljesen igaza van. Nem igazan követem Britneyt, ezért csak Justinról tudok példát mondani. (Nem írni mert akkor ebből lehetne egy egész regény is..) Itélkezés.. hjaj...
2016. március 03. 19:36 #15
cs.vera45
cs.vera45

StátuszAzt hiszem elmegyek szedni egy kis hidrogén-peroxidos alpakát...
Hozzászólás: 793
Azonosító: 197734
"Nagyok között." Ha. Haha. Hahaha. Hahahaha.
Akik nem képesek észrevenni a színvonalbeli különbséget a Nagyok, és Bieber között, azokkal incurkapincurkát gondok vannak...
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok