A szókimondó énekesnő nem tagadja, hogy ő maga is kés alá feküdt annak érdekében, hogy elégedetten nézhessen tükörbe.
A teljes cikkhez kattints ide!
Iggy Azalea szerint már nem kéne, hogy tabu legyen a plasztikázásról beszélni
2016. március 02. 10:23
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. március 02. 15:13
|
|
megeszekvalakithunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.21. Hozzászólás: 2863 Csatolások: 672 Azonosító: 239298 offline
|
igaza van, bár nem nagyon tetszik a plasztikás sztori
2016. március 02. 15:26
|
|
forever.romanciquiero saber de la vida |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.08. Hozzászólás: 7337 Csatolások: 952 Azonosító: 249515 offline
|
Igaza van. Persze máshogyan is lehet tenni, azért, hogy szebb legyél.
2016. március 02. 15:55
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Én is egyetértek vele.
Egyébként imádom őt!
2016. március 02. 20:24
|
|
singeeeervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.02.01. Hozzászólás: 491 Csatolások: 57 Azonosító: 253669 offline
|
Annyiban értek vele egyet, hogyha valaki már eljutott odáig, hogy valamelyik testrészét plasztikai műtét alá vetette, akkor azt ne kelljen szégyellnie, mert az illető nyilvánvalóan végiggondolta ezt a lépését.
Viszont ettől függetlenül még nem kéne mindenkinek plasztikáztatnia, inkább fogadjuk el magunkat olyannak, amilyenek vagyunk, és higgyük el, hogy úgy vagyunk gyönyörűek és egyediek, ahogy megszületünk
Viszont ettől függetlenül még nem kéne mindenkinek plasztikáztatnia, inkább fogadjuk el magunkat olyannak, amilyenek vagyunk, és higgyük el, hogy úgy vagyunk gyönyörűek és egyediek, ahogy megszületünk
2016. március 02. 20:47
Annyi igazság van abban, amit mond, hogy nincs mit szégyellni azon, ha valaki ennek ésszerű keretek között alávetette magát, azonban az szerintem fontosabb, hogy mindenki olyannak tudja magát szeretni amilyen, még ha nehéz is.
2016. március 03. 03:02
|
funnyboysúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.01. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 249350 offline
|
Igaza van mert van sokk olyan lany akik észre vesznek magukon egykis hibát már mindjárt panaszkodnak ilyen csunya vagyok olyan csunya vagyok stb szerintem nincs olyan lany aki nem változtatna magán
2016. március 03. 14:50
|
|
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline
|
Én pedig úgy vagyok ezzel hogy sokkal fontosabb azt erősíteni a nőkben, hogy szeressék magukat úgy, ahogyan vannak, mert sajnos nem telhet mindenkinek egy pár vágásra a bőrbe meg szilikonra egy-egy lapos helyre. Ha szerinte fontos, hogy a nők tudják hogy szépek úgy, ahogyan vannak, akkor viszont nem kellene reklámot csinálni a plasztikának, mert ez egy marhaság! Szerintem nem hogy hülye, de egyenesen gyáva dolog a plasztikába menekülni, ha nem vagy elégedett a külsőddel. Én abban az esetben még támogatom is a plasztikát, ha valaki tényleg rengeteg, egyenesen átalakíthatatlan hibát lát magában, amit sem sminkkel, sem pedig bármi mással nem lehet elfedni, vagy ha valakinek orvosi úton lesz ajánlva, hogy kés alá feküdjön, mert mondjuk olyan módon el van rajta deformálódva valami, hogy az már az egészségét és az életét veszélyezteti. Ilyen esetekben én is látok fantáziát abban, hogy valaki kés alá feküdjön. De ez az ő esetében csak egy apró szépséghiba volt, amellyel nem volt képes megelégedni... ahhoz, hogy elégedett legyél a testeddel nem kell feltétlenül átszabatnod magadat, elég ha magabiztos vagy és ki mersz állni az emberek elé, úgy, ahogyan vagy, anélkül, hogy folyamatosan azon törnéd a fejedet hogy mi a csúnya rajtad. Nekem is vannak problémáim a testemmel, és nem én vagyok az egyetlen. De soha meg nem fordulna a fejemben hogy a helyett, hogy megváltoztassam a gondolkodásomat és összeszedjem a bátorságomat, hogy ki merjek állni az emberek elé és felfedni magamat, inkább csak megkérek egy orvost, hogy varrjon már át ezt meg azt...
2016. március 03. 19:09
|
|
LaraGrandevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.30. Hozzászólás: 400 Csatolások: 0 Azonosító: 252743 offline
|
Teljesen Igaza Van!
2016. március 03. 20:06
Egyetértek Iggy-vel. Semmi baj nincs abban, hogyha valaki változtatni szeretne az arcán!
2016. március 03. 20:22
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
És mit javasol annak, akinek nincs pénze rá, hogy megműttesse magát?? Kössön kötelet a nyakára? A plasztikai műtéteket nem támogatja a TB. És mi van, ha valaki sokkal értelmesebb dolgokra akar költeni. Pl. lakásra, stb.??
2016. március 12. 23:54
Na sziasztok kedves Azaleanok!
Nem vagyok/leszek aktív tag a Starity-n, ezért csak annyit szerettem volna közölni veletek(már aki ne tudná), hogy NEMsokára ITT VAN Iggy-nek az új "single"-je a Team!!!!!!
Március 18.-án adja ki( VIDEÓVAL EGYÜTT!
) és aki nem bír várni annak van itt egy kis "ízelítő"
....-> https://www.youtube.com/watch?v=OKPWDhiqh4s
Nem vagyok/leszek aktív tag a Starity-n, ezért csak annyit szerettem volna közölni veletek(már aki ne tudná), hogy NEMsokára ITT VAN Iggy-nek az új "single"-je a Team!!!!!!
Március 18.-án adja ki( VIDEÓVAL EGYÜTT!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: