Régi kedvecet hoz vissza a filmvászonra a Disney: Jön a High School Musical 4.
2016. március 05. 11:24
|
|
Direction Rajongo6Őszinte Egyéniség. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.06. Hozzászólás: 2150 Csatolások: 666 Azonosító: 218747 offline
|
Remélem ütős lesz.
2016. március 05. 16:51
|
|
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline
|
Régebben nagyon szerettem, az első rész volt a kedvencem. A harmadik részről sokáig nem is tudtam, és csak tavaly láttam. Nem tetszett,borzalmasra sikeredett és utáltam,hogy az eddigi jó emlékeim helyett most ez fog megjelenni amikor eszembe jut a film. Na, szerintem ez még annál is rosszabb lesz! Minek?? Minek még egy bőrt lehúzni arról a szerencsétlen filmről???
2016. március 06. 18:30
|
|
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline
|
Eredetileg is utáltam.
2016. március 06. 22:05
Nézzen bárki hülyének, én imádtam
ennek is nagyon örülnék, ha nem más szereplőkkel lenne és kitudja mi lesz a végeredmény...
2016. március 07. 18:31
|
|
Kaleavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.17. Hozzászólás: 278 Csatolások: 0 Azonosító: 213604 offline
|
Úristen, mikor megláttam a címet, ugráltam a boldogságtól!
Viszont így, hogy nem az eredeti szereplőkkel lesz, szerintem már nem is lehetne HSM-nek hívni, hiszen a szereplők tették azzá az előző részeket olyanná, amilyenek.
Viszont így, hogy nem az eredeti szereplőkkel lesz, szerintem már nem is lehetne HSM-nek hívni, hiszen a szereplők tették azzá az előző részeket olyanná, amilyenek.
2016. március 07. 20:27
|
|
VIolettaésr5loverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.15. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 251654 offline
|
Az első rész nekem tetszett, a második már nem nagyon, de a harmadikat már utáltam. Minek kell negyedik? Ráadásul az eredeti szereplőkkel nem nagyon nevezhető HMS-nek. Max akkor nézzném meg, ha a R5 egyik tagja benne lenne.
2016. március 12. 18:53
Azért az milyen lesz már, ha a HSM új szereplőket kap?!?! Most tényleg...!!! Nem sok jót jóslok neki, ha nem Zac Efron testesíti meg Troy Boltont, a tehetséges kosarast. :/
2016. március 14. 17:37
|
|
Primadonna11új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.30. Hozzászólás: 51 Csatolások: 0 Azonosító: 186925 offline
|
A cikk elejét olvasva nagyon örültem, de ha nem is ugyanazok lesznek a színészek...
Na mindegy, kíváncsi vagyok, hogy így milyen lesz.
Na mindegy, kíváncsi vagyok, hogy így milyen lesz.
2016. március 14. 17:45
vagyis egy utánzat lesz, és ugyanúgy el lesz rontva mint minden régi disney film amiből sorozatot vagy folytatást csináltak.
2016. március 19. 22:13
|
ármin12345új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.20. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 252433 offline
|
Hát ez vm csodás! Ezek az emberek csak kihasználták a Disneyt. Hihetetlen de valahogy minden sztár a disneynél kezdte és mi lett ebből?...
Zac Efron a nagyfater elszabadul pl
Zac Efron a nagyfater elszabadul pl
2016. március 26. 16:27
Ajajajajjaaj. Na akkor álljunk csak meg egy pillanatra. Maga az ötlet jó, viszont az ilyen "újjáélesztős" filmekben UGYANAZOKAT a szereplőket kéne szerepeltetni, különben az egész MÁR el van cseszve. Nem ugyanaz a hangulat, és az egész film alatt olyan érzése van az embernek, hogy ez már nem a régi HSM, mellesleg az ilyen utánzatok mindig bénára sikerednek. Persze, a világért sem szeretnék elkezdeni ítélkezni, adok majd a dolognak egy esélyt, ha kijön a film, de nem várok tőle sokat.
Szerintem simán meg lehetne csinálni a régi szereplőkkel, az még érdekes is lehetne.
Szerintem simán meg lehetne csinálni a régi szereplőkkel, az még érdekes is lehetne.
2016. augusztus 11. 12:45
|
|
Disnelodeon04új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.11. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 258804 offline
|
Ezt inkább úgy kellett volna, hogy vissza emlékezős részt csinálni! High School Musical 4: 10/20 évvel később!
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: