Megrészegültek az internetezők Leonardo DiCaprio Oscar-győzelmétől
2016. március 01. 16:49
Ezek nagyon vicces képek lettek, nagyon tetszenek. De legalább végre nyert!
D
2016. március 01. 17:16
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
Isten az égben, hogy végre megkapta azt a nyomorult Oscart! Már túl sokszor kellett volna neki ítélni, és mindig lecsúszott róla. Kezdett tényleg vicc-számba menni az egész történet.
Nem is tudom, tud-e neki igazán örülni, de azért remélem, hogy igen. Én ugyan még nem láttam ezt a filmet, de most már mindenképpen megnézem. Ha véletlen úgy érezném, ezért a szerepért nem érdemelte meg, már az se zavar, mert véleményem szerint ez az ember a hosszú évek alatt keményen megdolgozott ezért az elismerésért. Kijárt neki, és kész.
2016. március 01. 17:22
|
|
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline
|
Húúú, hát jó kis képek
Nem tudom, nekem sohasem volt a kedvencem, annyira tehetségesnek sem tartom, de rengeteget dolgozott és már a profik szerint is megérdemelte volna, szóval gratu
2016. március 01. 17:45
|
|
LaraGrandevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.30. Hozzászólás: 400 Csatolások: 0 Azonosító: 252743 offline
|
Örülök neki hogy megnyerte, ideje volr már! ♥
2016. március 01. 18:04
Tényleg jót lehet nevetni ezeken a képeken, gratulálok neki még egyszer!
2016. március 01. 19:55
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Tudtam én, hogy egyszer eljön ez a nap is. -3-
2016. március 01. 20:17
|
|
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline
|
Nagyon ideje volt már ennek. Úgy értem, egészen addig korát tekintve nem kaphatta meg a díjat, hiszen amikor 22 éve berobbant, még nagyon fiatalnak számított. Aztán meg mindig csak halogatták, hol nem volt őt miért jelölni, hol nem volt olyan jó kaliberű a film, hogy kapjon érte. Egyébként miután azt a filmet, amelyért most végre a jól megérdemelt szobrocskát kapta, a kritikusok úgy illették hogy volt már jobb alakítása is. Szóval ha már itt tartunk, akkor ez itt már sokkal inkább csak egy kényszertett volt, hiszen Leonak igazán kijárt már az az Oscar, legyen ez egy jobb alakítás vagy egy rosszabb alakítás. Innentől fogva pedig én nem is igazán szeretem az Oscar gálákat, mivel inkább származás, politikai üzenet és befolyás alapján válogatják meg a nyerteseket, mint az aktuális sikeralakítás vagy sikerfilm alapján. Ugyan ez volt a Saul Fiával is... De attól még örülök neki, hogy megkapta, hiszen mindannyian nagyon jól tudjuk, hogy Leo tonnaszámra alakított remekül minden egyes tetves filmben, amelyben szerepet kapott, legyen az főszerep vagy mellékszerep, éppen ezért még ha egy másik film után jobban meg is érdemelte volna, a lényeg az hogy megkapta és ez a lényeg. A világ megnyugodhat...
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2016. március 01. 20:53
|
|
blackcoffee˗ˏˋᴄʜᴀᴏᴛɪᴄ ʙɪᴛᴄʜˎˊ˗ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.23. Hozzászólás: 3325 Csatolások: 144 Azonosító: 234796 offline
|
Megérdemelte!
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.