Világszerte egy emberként szorított mindenki, hogy annyi év sikertelen próbálkozása után végre megjutalmazza a Filmakadémia Leonardo DiCapriót egy Oscar-szobrocskával.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megrészegültek az internetezők Leonardo DiCaprio Oscar-győzelmétől
2016. március 01. 14:12
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. március 01. 14:15
|
|
Direction Rajongo6Őszinte Egyéniség. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.06. Hozzászólás: 2150 Csatolások: 666 Azonosító: 218747 offline
|
Még mindig nem hiszem el, hogy végre megnyerte az Oscart.
2016. március 01. 14:29
|
|
Britney Spears FunFuck you |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 0 Azonosító: 192261 offline
|
Nagyooon nagyon boldog vagyok
Már nagyon kijárt neki ez a rohadt Oscar
Grat neki
2016. március 01. 14:45
A poharas a legjobb
De tényleg nagyon megérdemelte,még egy ilyen jó színész ritkán ha akad
De tényleg nagyon megérdemelte,még egy ilyen jó színész ritkán ha akad
2016. március 01. 14:50
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
Nekem ez az abszolút kedvencem.
Egyébként tudom, hogy nem az Oscar teszi a színészt, de azért na... bűn lett volna elismerés nélkül hagyni a tehetségét (Morricone esetében is gáz, hogy csak most kapta meg, pedig a világ egyik legjobb zenerzője). Bár én szívem szerint már A vasálarcosért adtam volna neki... amit ott produkált, az valami nagyszerű.
Egyébként tudom, hogy nem az Oscar teszi a színészt, de azért na... bűn lett volna elismerés nélkül hagyni a tehetségét (Morricone esetében is gáz, hogy csak most kapta meg, pedig a világ egyik legjobb zenerzője). Bár én szívem szerint már A vasálarcosért adtam volna neki... amit ott produkált, az valami nagyszerű.
2016. március 01. 15:24
A képeken jót röhögtem.
De azért tényleg megérdemelte már az Oscart.
Gratula!
2016. március 01. 15:33
jaj de hülyék!
egyébként, én azt hittem hogy már nyert Oscar díjat DiCaprio.., aztán kiderült hogy nem..
egyébként, én azt hittem hogy már nyert Oscar díjat DiCaprio.., aztán kiderült hogy nem..
2016. március 01. 16:39
|
|
Fanny Holt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 1014 Csatolások: 0 Azonosító: 208604 offline
|
Hát sok kreatív emberen van a világban. xd
2016. március 01. 16:47
Annyira örülök, minimum a Titanicnál megkaphatta volna, de bebizonyosodott ismét, hogy ami késik, nem múlik.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!

0 felhasználónak tetszik: