Timi és férje, Andy Vajna jelenleg is az Egyesült Államokban, Los Angelesben időznek.
A teljes cikkhez kattints ide!
Vajna Tímea bármire kész az amerikai állampolgárságért
2016. március 01. 11:31
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. március 01. 12:56
|
olsenfan.. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.22. Hozzászólás: 4644 Csatolások: 22828 Azonosító: 146002 offline
|
Igazából nem lesz nehéz megszerezni, hiszen dolgozni biztos nem dolgozik, gyereke sincs, Vajnának meg amennyi pénze van, biztos, hogy több lakása is van az Egyesült Államokban. Így annyi napot tölthet az USA-ban. vásárlással, meg selfiezéssel amennyit csak akar.
A gondom nem azzal van, hogy valakit valaki csak a pénzéért szeret, hiszen ez a mai világban minden 5. kapcsolatban így van. A gondom az, hogy tudja jól, hogy az ég egy adta világon sehol nem lenne, ha nem lett volna neki a férje, viszont a helyett, hogy meghúzná magát, kérkedik megállás nélkül.
Komolyan mondom, a 10 éves öcsém többet rakott le az asztalra.
A gondom nem azzal van, hogy valakit valaki csak a pénzéért szeret, hiszen ez a mai világban minden 5. kapcsolatban így van. A gondom az, hogy tudja jól, hogy az ég egy adta világon sehol nem lenne, ha nem lett volna neki a férje, viszont a helyett, hogy meghúzná magát, kérkedik megállás nélkül.
1 felhasználónak tetszik:
Jolie_77
2016. március 01. 14:01
|
|
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline
|
Ez is csak egy újabb dolog lenne, amivel polgárpukkaszthatna, "Húú, nekem amerikai állampolgárságom van, neked meg nem!" A legtöbben soha a büdös életben nem jutnak el a tengerentúlra (köztük én sem) szóval örüljön csak neki meg a nagypapijának... Mondhatom bravó!
2016. március 01. 16:23
|
|
forever.romanciquiero saber de la vida |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.08. Hozzászólás: 7337 Csatolások: 952 Azonosító: 249515 offline
|
Jó is lesz, ha eltűnik innen. Idegesít az arca.
2016. március 01. 16:39
|
|
lüszi01új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.26. Hozzászólás: 49 Csatolások: 0 Azonosító: 230216 offline
|
Jesszusom csak ezt ne!!!!!!! Én amerikai is vagyok és nagyon remélem hogy nem kapja meg mert már magyarként szégyent hoz a rám(és minden magyarra) nem akarom hogy amerikai részemet is bemocskolja!Amúgy ebből is látszik hogy milyen haszonleső mivel ha nincs Vajna akkor az életbe nem kapná meg az állampolgárságot!
2016. március 01. 18:17
|
|
Psyché |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 930 Csatolások: 1 Azonosító: 203409 offline
|
Idézet (olsenfan.. @ 2016.03.01. 12:56)
Igazából nem lesz nehéz megszerezni, hiszen dolgozni biztos nem dolgozik, gyereke sincs, Vajnának meg amennyi pénze van, biztos, hogy több lakása is van az Egyesült Államokban. Így annyi napot tölthet az USA-ban. vásárlással, meg selfiezéssel amennyit csak akar.
Alapvetően igazad van, egyetértek, de írták, hogy hivatalos doksi kell az ott léthez.
Évek óta régi álmom kint élni, és itt hagyni ezt a retket, szóval kivándorlásos témában kiműveltem magam: sajnos oda tényleg nem belépő az, hogy Andy felesége valaki. Abba az országba bejutni is rohadt nehéz, kijutni viszont abban a pillanatban, hogy neked bármilyen jogviszonyod megszűnik munkahellyel, oktatási intézménnyel, téged onnan páros lábbal paterolnak ki. A lakhatás még oké a nőnek, de a hivatalos dokumentum erre tér ki: olyan nincs, hogy csak van. Itthon sem lóghatsz a levegőben, ha máshová nem, munkanélkülire vagy betegszabira kell elmenni. Annyi nem lesz elég, hogy szelfizik a Hollywood felirat előtt, és bemutat pár nyugtát, hogy a Rodeo Drive-n vásárolt. Ezt egy turista is megtudja tenni, turista vízummal, aki max. egy hónapot van kint.
A másik, hogy - bár ezt pontosra nem tudom - teszten is át kell menni. Nem elég tudni, hogy van California, ahol mindig süt a nap, vannak ott is buktatók, tán történelemmel kapcsolatosak, de ebben perpillanat tényleg nem tudok biztosat mondani. Itthon pedig mehetsz beadni a vízumot, mehetsz zöldkártyáért, interjúzhatsz a nagykövettel, etc etc... tényleg hosszú procedúra lesz (bár nekem simán megéri
Kívánom neki, hogy a procedúrás úton menjen - legalább életében egyszer csinálna érdemi dolgot...
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2016. március 01. 21:06
|
|
kuci100 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.23. Hozzászólás: 801 Csatolások: 0 Azonosító: 248788 offline
|
Most nem írok véleményt, pedig tudnék....egy kérdésem van csupán: Nincs Timinek zöld kártyája? Csak mert elég sokat van az USA-ban, és persze tudom, a zöld kártya nem olyan, mint az állampolgárság, de ha betartod a szabályokat akkor igazából annyi, hogy nem szavazhatsz, nem???(De nem akarok itt kérkedni, mert lehet, sőt valószínű rosszul tudom, de ha már van zöldkártyád, akkor már haza is utazhatsz, nem?)
2016. március 02. 15:15
|
|
megeszekvalakithunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.21. Hozzászólás: 2863 Csatolások: 672 Azonosító: 239298 offline
|
hát sok sikert neki...
2016. március 02. 16:38
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Szerintem zöldkártyája már van, csak biztos szavazni akar
Én is szeretnék kint élni, de nekem nincs semmi kapcsolatom, szóval lehetetlen.
2016. március 03. 01:17
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Ha mákja van, lóvéval kivásárolhatja, csak az a nagy büdös helyzet, hogy Amerika retteg és marhára meggondolja, hogy kit enged be és kit nem. Földhöz verheti a valagát, ha kapott zöldkártyát vagy bármilyen ott tartózkodási engedélyt, mert tíz emberből kilencet általában elutasítanak és max csak túristáskodni engedik pár hónapig. De mondjuk az sem világos, hogy minek az állampolgárság neki, hisz annyival tud többet tenni, hogy elmehet elnök választásnál szavazni, ennyi. Vagy csak azért akarja magáénak tudni, hogy elmondhassa magáról és villoghasson vele?
Ha pénzzel nem fogja tudni megvenni, akkor megadni sem fogják. A szüleim hét évet éltek kint, és még csak a zöldkártya közelébe sem jutottak, nemhogy állampolgárok legyenek. Kéne egy iránytű csórikámnak, mert eléggé el van tévedve...
2016. március 03. 11:45
|
|
Rusher Girl 007 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.13. Hozzászólás: 769 Csatolások: 0 Azonosító: 246453 offline
|
Menjen is! Senki sem kíváncsi rá! >.<
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.