Tegnapelőtt este Freddie, azaz Fehérvári Gábor Alfréd győzött az immáron öt éve megrendezésre kerülő magyar eurovíziós kiválasztó show-n, A Dalon, így ő képviselheti hazánkat a svédországi megmérettetésen Pioneer című szerzeményével.
A teljes cikkhez kattints ide!
Utat törünk Stockholmba: Freddie képviseli hazánkat a 2016-os Eurovízión
2016. február 29. 15:20
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
2016. február 29. 15:42
|
|
kíváncsi-fáncsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.20. Hozzászólás: 174 Csatolások: 0 Azonosító: 180904 offline
|
Nekem tetszik, végre egy jó kis szám.
2016. február 29. 15:48
|
|
kami98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.30. Hozzászólás: 1305 Csatolások: 0 Azonosító: 137470 offline
|
Megérdemelte a győzelmet, szerintem nagyon jó a dal. Nekem legalábbis tetszik. Amúgy meg már az elejétől lehetett tudni, hogy Freddie nyer.
Bevallom, eddig nem igazán szerettem őt, de A Dalban egész megszerettem.
Szerintem jó hangja van,és a dal is erős. Végre valaki olyan jutott ki, aki megérdemelete és akivel még esélyünk is lehet:) Sokan mondják, hogy esélyes. Nos, legyen így. Hajrá, Freddie!
Szerintem jó hangja van,és a dal is erős. Végre valaki olyan jutott ki, aki megérdemelete és akivel még esélyünk is lehet:) Sokan mondják, hogy esélyes. Nos, legyen így. Hajrá, Freddie!
2016. február 29. 15:51
Nekem André dala tetszett a legjobban, de Freddie-é sem rossz. Drukkolok neki, hogy jó helyezést érjen el az Eurovízión.
2016. február 29. 16:10
|
|
Direction Rajongo6Őszinte Egyéniség. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.06. Hozzászólás: 2150 Csatolások: 666 Azonosító: 218747 offline
|
Megérdemelte a győzelmet.
2016. február 29. 16:13
|
|
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline
|
Nagyon örülök,hogy neki sikerült győzedelmeskednie.Teljesen szimpatikus ember,interjúk alapján.Ha a színpadi képet is sikerül a stockholmi színpadra áttervezniük,akkor nincs megállás a Top10-ig!
Sok sikert neki,remélem jó helyezést fog elérni.
2016. február 29. 17:02
|
|
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline
|
Szerintem van esélyünk!
2016. február 29. 17:05
Remélem nem csak az országunk tartja tehetségesnek, hanem az Eurovízió is.
Amúgy gratula!
2016. február 29. 17:57
|
|
Almaszósz66visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.16. Hozzászólás: 384 Csatolások: 0 Azonosító: 227703 offline
|
Phaedra: ez egyeltalan nem igaz! Én mikor először hallottam a dalát azt sem tudtam ki énekli de mégis nagyon tetszet persze a kiállása sem utolsó de nem csak emiatt jutott ki ő. Amúgy meg nagyon tehetséges, a másik dala is nagyon jó.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!

0 felhasználónak tetszik: