Döbbenetes összeesküvés-elmélet kering a világhálón Katy Perryről
2016. február 29. 17:57
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Ez mekkora badarság.
Hiába, valamivel el kell foglalni magunkat, ha nincs semmi dolgunk.
2016. február 29. 18:13
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Sok unatkozó barom, ilyenekre van idejük... Inkább tehetnének valami társadalom számára hasznos dolgot, mert ez a sok légbőlkapott, kattant képzelgés nevetséges és totál felesleges
2016. február 29. 18:36
|
|
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline
|
Én alapjában véve szeretem az összeesküvés-elméleteket, még ha azok ilyen marha nagy baromságok is, mert érdekes, mi meg nem fordul egy ember fejében. Viszont tény és való, hogy nem lehetünk mindannyian olyan egyediek, hogy ne hasonlítsunk néhány másik embertársunkra, még ha az kemény egy évtizeddel később is lesz ismert, ezáltal pedig fény derül a hasonlóságra. Biztos vagyok benne hogy valahol a világon nekem is van egy társam, aki pontosan úgy néz ki mint én. Sőt, általában azt mondják hogy hét olyan ember van, aki hasonlít rád, akár csak egy kicsit is. Felesleges azt mondani, hogy ez a lány nevet váltott és új életet kezdett, gyilkosságnak álcázta a változását, mert ez hülyeség. Egyrészt akkor mi lett a kislány holttestével, hiszen egy gyilkosságot nem lehet csak úgy kamuzni... aztán mégis miért változott meg az anyja? Csak mert hogy a képeken az anya egyáltalán nem úgy néz ki, az már egyszer biztos. Az apja sem néz ki úgy. Katy és a lány között vélek felfedezni némi hasonlóságot, viszont nekem ne próbálja bemagyarázni hogy ez igaz! ...
2016. február 29. 18:44
|
|
megeszekvalakithunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.21. Hozzászólás: 2863 Csatolások: 672 Azonosító: 239298 offline
|
nincsenek szavaim...
2016. február 29. 21:03
|
|
LaraGrandevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.30. Hozzászólás: 400 Csatolások: 0 Azonosító: 252743 offline
|
Sokat unatkoznak mostanság az emberek
2016. március 01. 11:56
|
|
lilla1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.29. Hozzászólás: 193 Csatolások: 0 Azonosító: 162834 offline
|
Ezzel az egésszel az a gond, hogy a kislány 1996-ban halt meg 6 évesen, Katy első albuma pedig 2001-ben jelent meg csak még Katy Hudson néven, amikor Katy 17 éves volt. Ha ez a hülyeség igaz lenne, akkor Katy 2001-ben 11 éves lenne, ami lehetetlen, mert akkor jelent meg az albuma és látszik a borítón, hogy nem 11 éves...
2016. március 01. 17:08
|
|
AngieLively |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 905 Csatolások: 22 Azonosító: 166586 offline
|
Ez egy hülyeség... -.-"
2016. március 01. 18:16
Ez egy nagyon nagy hülyeség, csak úgy, mint az ehhez hasonló eddig nyilvánosságra került összeesküvés elméletek. Hogy tudnak ekkora hülyeségeket kitalálni...
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: