Ál-vámpír, focistalány és rengeteg gimis kaland – élőszereplős sorozatokkal és egészestés nagyfilmekkel erősít a Nickelodeon. A legnézettebb hazai gyerekcsatorna folyamatosan bővíti kínálatát a legnépszerűbb tinisorozatokkal és filmekkel: vasárnap az ősszel debütált Bella és a Bulldogok legjobb részeit követően érkezik a Kamuvámpír című komédia, amelynek főszereplője a Bellát is alakító Brec Bassinger.
A teljes cikkhez kattints ide!
Egészestés filmekkel bővíti kínálatát a Nickelodeon
2016. február 29. 13:00
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. február 29. 13:24
A Bella és a Bulldogok nagyon jó sorozat, tegnap szinte egész nap azt néztem.
2016. február 29. 14:13
|
|
Rusher Girl 007 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.13. Hozzászólás: 769 Csatolások: 0 Azonosító: 246453 offline
|
A Bella and the bulldogs egy nagyon jó sorozat.
Amikor megtudom nézni szívesen nézek akár tobb részt is mert egyszeruen fantasztikus sorozat.
és ez a KamuVámpír c. film is nagyon jó film
2016. február 29. 17:01
|
|
kuci100 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.23. Hozzászólás: 801 Csatolások: 0 Azonosító: 248788 offline
|
Megint egy olyan sorozat(nem akarok semmit ócsárolni, de akkor is), amiben tökéletes szőke csaj a főszereplő, szuper ruhákkal, meg minden. Persze nincs a gyerekek önbecsülésére semmi hatással......
2016. február 29. 17:46
Én már nem bírom se a Nickelodeont se a disneyt...Sablon az egész,már nem tudnak újat mutatni számomra..:/
2016. február 29. 18:04
A sorozat elég gyengének tűnik, a film pedig csak azt mutatja meg h amerikaiak mi mindent elhisznek
2016. március 01. 16:10
A Bella és a bulldogokat nagyon szeretem... és kíváncsi vagyok erre az új filmre
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: