B.T.S.
Azért oldotta meg profin a helyzetet mert épp h nem kezdett feltünösködni azzal h rángatja a ruhát magán h takarja magát.. Igy olyan volt mintha ez is része lett volna az egésznek.. de ezt magyarázni kell?Azt hittem ennyit mindenki tud h ki mire irja h profin oldotta meg.. Ajvé..
Gigi Hadid mellbimbót villantott a milánói divathéten
2016. március 01. 10:37
|
|
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2016. március 01. 11:23
|
|
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline
|
Hááát, igen ez egy kicsit kínos...legalábbis én úgy érezném, de Gigi nem egy szégyenlős fajta, szóval lehet neki nem is olyan gáz...ha engem kérdeztek egyébként nem szép nő, de hát ha a megfelelő partnerekkel jön össze az ember, bármit elérhet
2016. március 01. 13:20
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
De ha egy férfiról csúszott volna le így a felső, még cikk se lenne belőle. Úristen, egy női mell! Senki nem látott még ilyet, ugye?
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2016. március 01. 14:47
|
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline
|
és még eljátssza hogy véletlen volt, na vicc, közben meg élvezi hogy a középpontba került emiatt és úgy tett mintha véletlen lenne, pedig ez már meg volt tervezve. A másik hogy ez az egész már csak a magamutogatásokról szól.
2016. március 01. 17:01
Ordít a photoshot-jairól, hogy imád pucérkodni, minden alkalmat megragad, hogy levetkőzzön. Naná, hogy nem igazította meg a ruháját, inább élvezte a tálcán kinálkozó alkalmat egy kis pucérkodásra. (Ha tényleg véletlen volt ez egyáltalán.)
A profizmusnak ehhez semmi köze.
A profizmusnak ehhez semmi köze.
2016. március 01. 17:41
Ez kínos igen, de ő tudta kezelni. Most a 10 éves kislányoknak ez botrányos meg minden, de ha egy férfi sztárról csúszna le a póló, bezzeg ott nyalnátok a szájatok szélét és kijelentenétek, hogy milyen szexi. Nem vagyok egy Gigi rajongói közül, de ezek a kommentek nagyon idegesítenek. Nem tudom, hogy miért kell letámadni valakit egy baki miatt. Az hogy nem kezdte el igazgatni a ruháját csak azt jelenti hogy egy képzett modell. Mégis direkt lett volna? Nem mindegy? Manapság már senkit sem zavar ha egy parfümöt anyaszült meztelenre vetkőzött nők reklámoznak, akkor ezen miért is akadunk ki? Az ő döntése hogy mit csinál és hogyan. Remélem senkit sem sértettem meg ezzel, de ez a személyes véleményem.
2016. március 01. 18:12
Elképesztően kellemetlen lehetett, de ő ezt tényleg profin kezelte. Nem hiszem, hogy megrendezett lett volna, de ha mégis, akkor sem felháborodás tárgya, mivel mostanság a kifutókon az extrém, direkt villantós darabok elég gyakoriak.
2016. március 01. 20:38
|
|
Shiinon✿❀봄날❀✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.22. Hozzászólás: 1034 Csatolások: 0 Azonosító: 239342 offline
|
Megesik az ilyen ,még ha valaki profi is. Tisztelem amiért elképesztően nyugodtan kezelte a helyzetét vagy csak nem vette észre? Én a helyében röhögve rohantam volna egy helyre ahol sírhatok xD
2016. március 05. 13:33
|
|
Neliagasoline |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.10. Hozzászólás: 5151 Csatolások: 1554 Azonosító: 233172 offline
|
Én bevallom teljesen abban voltam, hogy ez nem baki volt.. Amikor megláttam a kepét, bele se gondoltam abba, hogy ez véletlen eset volt. Nem ő az első, s az utolsó se, akivel ez megtörténik. Gigi jól kezelte a helyzetet, de néhány kommentelővel nem értek egyet.. Mi az, hogy direkt így volt megtervezve az eset?XDD Könyörgöm.. Több ezer modell a kifutón napi szinten tesz valamilyen villantást, vagy a legegyszerűbb magyarázat.. A ruha, vagy póló direkt olyan, hogy villantson valamit akár akaratlanul, akár az akaratával együtt..
2016. március 25. 15:35
|
|
szuperviki2003új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.07. Hozzászólás: 90 Csatolások: 0 Azonosító: 235654 offline
|
an ilyen.....velem is volt már ilyen, csak a strandon
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.