A 20 éves szupermodell korábban nem esett divatbaki áldozatává, ám eljött a nap, amikor vele is megtörtént a nem várt eset: mellei önálló életre keltek a kifutón.
A teljes cikkhez kattints ide!
Gigi Hadid mellbimbót villantott a milánói divathéten
2016. február 29. 09:27
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. február 29. 09:59
Férfi szemeknek tetszik a látvány!
Majd legközelebb jobban odafigyel!
2016. február 29. 10:15
Omg..
Ez olyan undorító,már nem azért.Eddig bírtam a csajt de kezd egyre ellenszenvesebbé válni.
Ez olyan undorító,már nem azért.Eddig bírtam a csajt de kezd egyre ellenszenvesebbé válni.
2016. február 29. 10:19
|
|
forever.romanciquiero saber de la vida |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.08. Hozzászólás: 7337 Csatolások: 952 Azonosító: 249515 offline
|
Sajnálom, mert elég kellemetlen helyzet lehetett. :/
2016. február 29. 11:10
|
olsenfan.. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.22. Hozzászólás: 4644 Csatolások: 22828 Azonosító: 146002 offline
|
Kérdezném én, 1-2 fórumozótól, hogy hogy válhat valaki ellenszenvessé, attól mert véletlenül kicsúszik valakinek a melle egy ruhából?!
Profin kezelte, megesik az ilyen
2016. február 29. 14:33
|
|
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline
|
Alapból nem szégyenlős a hölgy, miért kellett volna kellemetlenül éreznie magát?! Meg akár hiszitek akár nem ez sztem minden modell rémálma és sztem majd nem mindenkivel megtörtént már, ha a ruhát nézitek nem nehéz benne villantani.. de profiként kezelte ezért dicséret jár neki
2016. február 29. 20:14
Idézet (olsenfan.. @ 2016.02.29. 11:10)
Kérdezném én, 1-2 fórumozótól, hogy hogy válhat valaki ellenszenvessé, attól mert véletlenül kicsúszik valakinek a melle egy ruhából?!
Nem kell nagy IQ bajnoknak lenni a hoz hogy tudjam hogy rólam beszélsz..Ide figyelj először is nem kell itt a rizsa írd ki egyszerűen a nevem,nem kell itt írogatnod hogy "1-2 hozzászóló" mert még a vak is látja hogy én írtam csak egyedül azt hogy ELLENSZENVES..Másodszor..Nem csak a villantás miatt nem szimpatizálok már vele (hanem teljesen más dolgok miatt is de ez most mellékes) Nekem képzeld el undorító látvány volt látni a mellbimbóját,lehet hogy szerinted és a kedves drága "Royalesa" (aki mellesleg egyetértett veled) szerint is profin oldotta meg..Na de kérdem én mi ebbe a profi?? Az hogy több ezer (akár millió ha úgy tetszik)ember előtt sétált fedetlen keblekkel??!! Akkor lett volna a legprofibb ha felhúzta volna a felsőjét vagy valami,nem tudom igazából nem is kéne tudnom oldja meg ő..Nem?? Most komolyan mi lett volna abból ha felhúzza a felsőjét a show úgy is ment volna tovább...Semmi nem lett volna belőle már nem azért...
Na csókollak.
2016. március 01. 06:19
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
Sajnálom őt, mert neki kellemetlen lehetett, dehát ez elkerülhetetlen még a profiknál is.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: