A második gyermekével várandós Grammy-díjas énekesnő Piece By Piece című szerzeményét adta elő a FOX csatorna sugározta American Idol tegnap esti adásában.
A teljes cikkhez kattints ide!
Az egész világ Kelly Clarkson könnyfakasztó American Idol-beli fellépéséről beszél
2016. február 26. 14:18
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. február 26. 15:22
|
|
forever.romanciquiero saber de la vida |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.08. Hozzászólás: 7337 Csatolások: 952 Azonosító: 249515 offline
|
Nagyon gyönyörűen énekelt.
2016. február 26. 16:40
Semmi extra.. Jó hangja van de én nem gondolom hogy könny fakasztó lenne!
2016. február 26. 18:20
Szép hangja van, mint mindig, de én sem gondolom, hogy könny fakasztó lenne.
2016. február 26. 19:09
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Többek között ezért is a legnagyobb kedvencem,mert ilyen hihetetlenül nagy hangja van!
2016. február 26. 20:31
Aki szerint ez nem megható, az nézzen utána miről is énekel Kelly! Egyébként lehet, hogy 14 éve nyerte meg a vetélkedőt, de a hangja még mindig remek.
2016. február 27. 00:05
|
|
megeszekvalakithunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.21. Hozzászólás: 2863 Csatolások: 672 Azonosító: 239298 offline
|
szépen énekelt
2016. február 27. 16:00
|
|
Eroszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.22. Hozzászólás: 241 Csatolások: 0 Azonosító: 232003 offline
|
Hm, igazából nekem nem nagyon tetszik a hangja, valószínűleg tényleg a mondanivalója megható, bár kinek mi. És amúgy persze nem bántásból mondom, de én nagyon meglepődtem az alakján. Nem így emlékeztem rá. Történt vele valami, vagy csak felszedet magára?
2016. február 27. 16:24
Nem maga az ének az ami megható, hanem ahogy az előadó elérzékenyül közben. Kelly számára a dal mély tartalommal bír így nem meglepő, hogy könnyedén magával ragadja a hallgatót, persze ehhez érteni kéne miről is énekel, min érzékenyül el.
2016. február 27. 17:36
Idézet (Eroszi @ 2016.02.27. 16:00)
Hm, igazából nekem nem nagyon tetszik a hangja, valószínűleg tényleg a mondanivalója megható, bár kinek mi. És amúgy persze nem bántásból mondom, de én nagyon meglepődtem az alakján. Nem így emlékeztem rá. Történt vele valami, vagy csak felszedet magára? 
kis segítség a megértéshez: a dalt összefoglalva:
Kellyéket 6 éves korában elhagyta az apja.
Nem tehetett semmit, könyörgött hogy legyen/maradjon mellette, de nem kapott tőle semmilyen figyelmet, szeretetet, törődést. Később amikor Kelly sikeres lett újra felbukkant az életében és már készen állt, hogy szeresse
Kelly pedig úgy érzi, h. az ő (apja) szeretete csak pénzben mérhető.
Az utolsó felében a dalnak, amikor nem tud a meghatódottságtól megszólalni/énekelni a férjére/párjára gondolhat, aki segített neki mindezt (negatív apa szerep) maga mögött hagynia - piece by piece - darabról darabra összerakta / felépítette a bizalmát - ő nem úgy bánik a lányukkal, mint anno az apja vele, szereti, odafigyel rá, óvja, félti stb..
a szám egyébként a Because of You folytatása
Kelly plusz kilói mögött 1 gyermek áll és ha minden igaz nem is csak 1, hanem 2 mivel ikrekkel várandós.
2016. február 27. 17:38
|
|
Kellymusical&series™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 2094 Csatolások: 151 Azonosító: 130294 offline
|
Hogy történt-e vele valami, amiért elhízott? Mindössze annyi - ami a cikkben is le van írva nem mellesleg -, hogy gyermeket vár! A kicsi pedig heteken belül világra jön! A dal gyönyörű, és aki érti (plusz van egy bizonyos érzelmi töltet benne), igenis megkönnyezi a dalt, vagy az előadásmódot.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.

0 felhasználónak tetszik: