Kylie Jenner tagadja, hogy kés alá feküdt volna
2016. február 26. 19:51
Én sem hiszem, hogy mindenét megcsináltatta volna, a képek pedig k lettek.
2016. február 26. 21:06
Na sztem az ő dolga, ahogy érzi..Egyébként nagyon szép Kylie
2016. február 27. 18:07
|
|
hirschzsofi0711You don't own me |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 31 Azonosító: 202533 offline
|
Ő dönti el, hogy mit művel a testével, és nem köteles erről beszámolni a médiának... Egyébként meg az emberek nem tudják elfogadni,hogy Kylie ennyire gyönyörű, szerintem irigységből vádolják ilyenekkel. Mert azzal próbálják magyarázni, hogy ezek nem is az adottságai, hanem a pénz és a smink eredménye. Pedig Kylie 5 évvel ezelőtt is szép volt.
2016. február 27. 18:52
|
|
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline
|
Azt csinál amit akar! De azért ne felejtse el,hogy a híresség nem jön csak úgy, ők akarták, a családja...nem volt kötelező ez a műsor, szóval ne nyavalyogjon. Egyébként szép lány lenne, de 18 éves korához képest elég mű...
2016. február 27. 23:12
Nagyon nem értem, miért kell állandóan ezen témázni. Egyes embereknek nincs jobb dolga, még ha tényleg plasztikáztatott volna, akkor is mi lenne? Szerintem sokkal durvább dolgokat is csinálnak a mai tinédzserek, a legtöbbjük már ki tudja mit csinált volna ennyi pénzzel...
2016. február 28. 14:48
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
A száját mégis megengedte a drága anyuci, hogy feltöltesse
érdekes xD
2016. február 28. 19:37
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
azért a korához képest ez is sok, lehet, hogy anyuka szab határokat, de hogy nem elég szűkeket az hót zicher
elég mű ez a csaj így is, ha elrettentő példa kell neki, nézze meg a nővéreit...
2016. február 29. 08:58
inkább el se olvastam a többi hazugságát,nézzenek már meg róla mondjuk egy 3 éves képet teljesen más lett az arca is,azt meg nem mondja hogy az anyja ilyet nem engedne meg neki mert megengedi
2016. február 29. 11:14
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Akkor ha nem akarja, hogy a reality alapján ítéljék meg, azt az 5%-ot se töltse forgatással. Van már olyan nagylány, hogy meg tudja állapítani, mi a jó magának és mi nem. Amúgy meg az én anyám akkor pofont adott volna, ha feltöltetem a szám, hogy a fal adja a másikat.
2016. február 29. 22:58
sajnos sok az utáloja es azok elítélik őt:// persze azok nem hisznek neki. Amúgy is ez mindenkinek a magánügye
2016. március 30. 19:12
|
|
megeszekvalakithunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.21. Hozzászólás: 2863 Csatolások: 672 Azonosító: 239298 offline
|
hát nincs hozzáfűznivalóm...
2016. április 06. 18:01
|
|
dorci1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.26. Hozzászólás: 229 Csatolások: 0 Azonosító: 210480 offline
|
LexiCombain: tudod, attól mert újságcikket írsz, még nem kell minden egyes ,,alanyod"-nak nyalni. Ezzel csak arra akarok célozni, hogy ,,blablabla...barna hajú szépség"...a barna meg a haj stimmel, na de a szépség??
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: