A 18 éves valóságshow-sztár korábban már beismerte, hogy az ajkait feltöltette, de saját bevallása szerint ezt leszámítva minden eredeti rajta.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kylie Jenner tagadja, hogy kés alá feküdt volna
2016. február 26. 09:36
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. február 26. 09:41
Mégis ki látja műnek? A száj az egy dolog de Úristen.. Egyébként a képek jók lettek
2016. február 26. 09:48
Én hiszek neki..Bár kitudja.
De nagyon szép és értelmes dolgot mondott..Már mint azt hogy
Mellesleg őszintén bevallom hogy a cikk előtt én is azt gondoltam hogy a fenekét tuti plasztikáztatta,de ha ő azt állítja hogy igazi én hiszek neki..
De nagyon szép és értelmes dolgot mondott..Már mint azt hogy
Idézet
"Nem is realizálódik bennük, hogy még csak 18 éves vagyok, így édesanyám sosem engedné meg nekem, hogy kés alá feküdjek egy orr- vagy mellplasztika érdekében"
- Ebből is látszik hogy hírnév ide-vagy oda neki is vannak korlátjai amiket nem léphet csak úgy át..Mellesleg őszintén bevallom hogy a cikk előtt én is azt gondoltam hogy a fenekét tuti plasztikáztatta,de ha ő azt állítja hogy igazi én hiszek neki..
2016. február 26. 11:04
|
|
Domi05Mгş. Ơβгเεŋ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.22. Hozzászólás: 5264 Csatolások: 52 Azonosító: 233671 offline
|
Senki nem feltételezne róla semmit, ha nem lenne botrányhősnő! Am meg még a vak is látja, h hazudik! De felőlem tegye amit akar! (Ja és persze, nem hazudott az ajakfeltöltéséről!!!)
2016. február 26. 11:23
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
az egy dolog hogy most más az arcformája mint régen volt, saját tapasztalatból mondom hogy ez simán lehetséges, engem sem ismernek mega régi ismerőseim mert más a fejformám xd
szerintem csak a száját műtette meg, minden más smink
szerintem csak a száját műtette meg, minden más smink
2016. február 26. 12:59
Jajj fogadjunk ha te olyan lettél volna mint ö ugyanezt csináltad volna.Ja és ki a mu?A csajnak lehet hogy szája ozt annyi és igen ilyen gyönyöru hogy nem lehet észre venni a kulombséget
2016. február 26. 14:14
|
|
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline
|
Ja hát persze édes, hazudj csak a szemünkbe! Tudod nem minden normális tinédzser pályázik minden nap az emberek figyelmére, nem minden normális tinédzsernek van saját ruhakollekciója, reklámja, fotósorozatai és játéka, amelynek következetesen csupán egyetlen célja van. Hogy ő még híresebb legyen általuk. Én pontosan tisztában vagyok vele, hogy Kylie milyen, nekem nem kell bemagyaráznia a szende szűz szerepét. Nem hinném, hogy az anyja a hírneve mellett komolyan határokat szabhatna neki, egyrészt azért, mert ha normális tinédzser lenne a 18. életévét betöltve arra hivatkozva, hogy ő már nagykorú, bármit megtehetne és megműttethetne magát, ha akarná, és ha már feltöltötte az ajkait, miért ne tölthetne fel magán valami mást is? Vagy miért ne rakathatna magába műanyagot? Végül is megteheti, vagy nem? Van pénze, hatalma, befolyása és hírneve, ezekkel együtt tényleg azt csinál magával amit akar... és mint mondtam, mivel ő már csak ilyen és mindig a középpontban akar lenni, kicsaphatja azzal a biztosítékot hogy minden mást is átvarrat magán.
2016. február 26. 14:28
|
|
Narrybitchbruhgirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.08. Hozzászólás: 9000 Csatolások: 6266 Azonosító: 253008 offline
|
Nem értem miért nem lehet neki elhinni!
2016. február 26. 14:32
Nem tudom, hogy higgyek-e neki? Majd kiderül a későbbiekben, ha hazudott! Na mindegy, bántani azért nem akarom!
2016. február 26. 14:57
|
|
forever.romanciquiero saber de la vida |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.08. Hozzászólás: 7337 Csatolások: 952 Azonosító: 249515 offline
|
A száján tényleg látszik a plasztika, de különben tényleg semmi mű nincs rajta az ajkain kívül.
2016. február 26. 15:21
|
|
DivergentDark witch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.15. Hozzászólás: 2157 Csatolások: 138 Azonosító: 242716 offline
|
Sztem a képek csúnyák.. És nem tulzottan érdekel hogy plasztikázott e vagy nem... Az ő dolga.. És ha kés alá feküdt akkor mi van??? Egy csomó sztár,ember ezt teszi.. Ha tényleg kés alá feküdt akkor valja be és kész..
2016. február 26. 15:29
|
|
Vansgame on |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.05. Hozzászólás: 1749 Csatolások: 368 Azonosító: 249432 offline
|
Szerintem ez a téma csak őt meg még maximum a családját érinti, mit kell ezen "vitázni", hogy plasztikáztatott-e vagy sem.
Egyébként szerintem nagyon jó képek, nekem igazán tetszenek, Kylie gyönyörű
Egyébként szerintem nagyon jó képek, nekem igazán tetszenek, Kylie gyönyörű
2016. február 26. 16:45
|
|
missdaisysérendipité |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.20. Hozzászólás: 1637 Csatolások: 34840 Azonosító: 249895 offline
|
Annyira lerágott csont már ez a téma, ebből is látszik hogy csak azért hozza fel, hogy róla beszéljenek. Mű az egész Jenner-Kardashian familia, csak azt nem értem miért tagadják ennyire, hiszen nyilvánvaló.
2016. február 26. 17:20
szerintem tényleg nem feküdt kés alá, de ha meg is tette volna, akkor sem ítélkeztem volna felette, hiszen ez az ő élete és ebben nincs semmi bűn-, mellesleg a képeken gyönyörű.♥
2016. február 26. 17:25
egyetértek vele, semmi mű nincs rajta az ajkain kívül (és még az is az elfogadható kategóriába sorolható). minden amiről az ember azt hiszi, hogy "nahh ez most tuti plasztikáztatott" csupán smink, és nem értem, hogy miért vannak így kiakadva egyesek..
2016. február 26. 18:57
|
|
Binci |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.07. Hozzászólás: 753 Csatolások: 0 Azonosító: 234227 offline
|
Szerintem sem igaz, hogy mindent átszabatott magán, sőt én külön örülök hogy az ajkait felöltette..mert..ilyet is ritkán mondok de szebb lett. Főleg ha nincs rajta annyi smink, és ilyen természetes mint a képeken, még szebb. Én bírom a csajt:D :3
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: